evimi kontrol etsin diye verdim ama o sadece camı açıp arada bir havalandırma yapıyor her sorduğumda evin temiz hiç toz yok gibisinden konuşuyor kaynım kız arkadaşı var uzak bi şehirden geliyor 1aydan fazla kalıyor evime istedikleri gibi girip çıkıyorlar çay demliyolar falan içsinler ama toplasınlar da üzerlerine battaniye örtmüşler onu bile kaldırıp koymamışlar benim evime gidip beni arıyorlar görüntülü koltuklarımdaki örtüyü bile düzeltme yapmamışlar örtü serdim masama sandalye kapatdım onuda almışlar kız evimd kendi evimiş gibi rahat şekilde davranıyor kendileri gidiyo o kız ne alaka diyorum kaç aydır elektrik süpürgesi açılıyo nede siliniyo gerek var mı anahtarımın onda durmasına evime gitmeye karar verdim izin alıp sıf bakmak için kahve yeri yapmıştım onlarında düştüğü nü söylediler
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Direk isteyebilirsiniz
Hayır o değil de kayınvaliden kaynının sevgilisiyle senin evinde kalmana nasıl müsade ediyor anlamış değilim. Hadi o müsade etti eşin demiyor mu arkadaş benim evim genel ev mi diye
Kaldıklarını bilmiyorum birlikte gidiyorlar sonra geri kendi evlerine geçiyorlar ben istemiyorum o kızıda benim evime götürmesini söyledim laf arasında anlamamış eşim dedim ya sen izin al ya da ben oda fark etmez biz anahtarı onlar için vermedik dedi
Siz yokken beş dakika dahi giremezler evinize bunun abi kardeşle yakınlıkla da ilgisi yok anahtarı almanıza bile gerek yok eşin annene anahtarı başkalarına verme diyecek kardeşine de bizim evde kalmayın diyecek evlenince istediğiniz kadar gelebilirsiniz bize diyecek bu kadar basit
Kadın kendisi götürüyor kızla oğlunu birde seviniyor çok iyi her işimi yapıyor köydeki insanlar soruyor gitti mi diye herkes çok sevdi diye ôvünüyo arkasından da konuşuyorlardır nişanlı olsan bile benim ailem izin vermezdi evimi döşemeye zor gitmiştim
Çok yanlış çok Allah kolaylık versin
Amin birde elti çıktı başıma zaten o kızla evlendikleri de anahtar falan vermem
Verme verme özeliniz o ev sizin
Al anahtarini kimseye verme birsey olur sonra yani insanlar nankör
Alırım sonra nasıl vermicem uzaktayız su falan basarsa bişey olursa diye verdik ama o kız gelini bile değil daha benden iyi sahiplenmiş onu kız da yalaka bişey zaten
Kapat suyu vanadan kalsin öyle sadece dolap çalışsın icinde birse varsa yoksa sigortayi indir kapat gitsin bir tane cam ac yukardan acik kalsin tamam
Biz herşeyi boşaltıp gittik kadın temizlikle alakası yok zaten bunu gidince görcem içtikleri bardaklar bile ne halde dir diyorum battaniye almak için yatak odamıza girmeleri gerekiyor girmişler onu bile kaldıralım denilmemiş evindeki süslerin duvardan düşmüş diyorlar imkansız bişey
Desene evin icine etmislee kimbilir neler yaptilar evde verme anahtarini bidaha bide kaynin kiz atiyor eve sizin yatakta yapmadıkları ne malum dimi ne yani
Doğu tarafın bukadar geniş olduğunu bu kızdan gördüm onlar biraz daha sıkılardır kız geliyor 1aydan fazla kalıyor gôrünce dedim senin ailen geniş bir aile keşke benimkiler de seninkiler gibi olsaydı dedim gülerek kaynanamla yaşıcakmiş kabul etmiş kim kabul eder ki bu hiç bişey istemiyorum diyor dedim biz eşimle birlikte yaptık bizde kimseden bişey istemedik dedim bilmiyorum o kızla kaynanam napmaya çalışyorsa artık
Kaynanan sana o kizla nispet yapıyor aslinda onu istedigi felan yok daha evlenmeden oglunun altina yatan kızı istermi kaynana oglunun onu birgun bırakacağını biliyor o yuzden rahat bide sizin evi kullaniyorlar ohh ne ala sen yaranamazsin agzinla kuş tutsan ama elin orspsu gelir hazira konar ve senden iyi olur
Aynen kadın bu kız istemeye gitcek istiyor gerçekten sıf yalaka her işine koşuyor ama ben varken yapmıyor eşimde fark etti bana dediki bu kız çok sinsi fazla yakın olma annemi tavlamış baksana diyodu eşimde annesiyle tartıştı bu kız için kadın siz kıskanıyonuz dedi ya düğün istediğimiz gibi yapmadı zaten parası kıymetli bedava gelin bulursa alır hemen o
Alir aldıktan sonra ve seni mumla arar
Amin inşallah beter olsun ona baktıkca varya düğün günüm aklıma geliyor
Sen baya cekmissin anlaşılan onlardan
Herşeyimin içine etti kadın ya kız gitmiş evine ikisi bir olunca sinir oluyorum bende lafımı söylüyorum tabiki
Ezdirme kendini onlara sen güçlü oldukça onlar sinir oluyordur sana onlarin istedigi elinin altinda ol hizmet et lafimizi ikiletme simdi kiz öyle yapiyordur köprüyü gecene kadar kiz kendini onlara yamiycak iste bulmus onlari birakirmi
Ben bozuyorum ikisinide eşimde bişey demiyor hak ediyorlar diyor gitdiğimde tartişma dedi sadece
Eşin sana bu yonde destek oluyor bak ne guzel baska erkek olsa laf kondurmaz dedigi doğru orada cok sorun cikartma yeter gerisi boş
Oda öyle söyledi kendisi izin alamadı alsaydı birlikte gitcektik
Sen git al anahtari geri verme sonra da unuttum dersin gerci onlar yedek çıkart mistir
Anahtarı vererek baştan hata yapmışsın
Kontrol etsin havalandırsın elektrik süpürgesi açıp silsin diye verdim oda tamam ben ayda bir açarım silerim temizlerim dedi evimi kullandığını nerden bilseydim
Hep iyi niyet…
Senin evin gidecen isteyecen
Anahtarı alayım diyerek
Tepkini koyacaksın