Daha saçma çok az şey duydum delircem gerçekten öneri verin lütfen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
5 ayAnahtarın verildiği gün ben bu evi bırakırım diye açıkça diyeceksin. Ev benim mahremim, buraya elini kolunu sallayarak kimse giremez. Girmek isteyene de o evi bırakır ben giderim diyeceksin. Gerekiyor ise de evi bırakacaksın. Bazen yanlız bırakmak bırakılmak gerekir ki gelecek görülsün
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)5 ayKardeşim sen evli bir kadınsın. Evinin anahtarını sadece sen ve eşinde olmalı, kayınvaliden ne alaka? Saçmalama lütfen sakın evinin anahtarını ona verme, vakitli , vakitsiz , kendi kafasına göre evine girebilir , evinden bir şey alabilir. Ne kadar güvenilir bir insan olsada insan 1 kez şeytana uydugu zaman herşeyi yapar knka kimse yapmaz diye düşünme , fırsat verilirse herkes herşeyi yapabilir. Sadece fırsat ve zaman lazım , uygun ortam lazım. Sakın verme , sadece anahtarı alması problem degil, anahtarı başkası ondan alabilirde fark etmeden?
41 Yorumla
Cevap sahibi5 aySınır koymak ayıp degil, yapılcak iş var yapılmayacak iş var. Aw
5 ayBir ev o ev halkına özeldir. Bu ne saçma bir istek ve bu isteğe evet demek için çok saçma bir bahane
Annesi evet ama o ev size özel, annesi olmasının bir önemi kalmıyor o ev sınırları içinde...
Çok yanlış bir karar ve anahtar vermek ile evi komple ona vermek arasında hiçbir fark yok bunu ona iza et ve kesinlikle kabul etme30 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kocanız açısından bakın; annesi istiyor, karısı vermem diyor. Siz kendi annenize sana veremem anne kusura bakma diyebilir misiniz? Empati evlilikte şart. Ne yapacak sanki girip iç çamaşırlarınıza mı bakacak? Oğlunun evine yabancı gibi hissetmek istemiyor belki. Verin, uzaktan izleyin bakalım ne yapıyor.
012 Yorumla- 5 ay
Annenin tavrı da yanlış oğlunun tavrı da ne olursa olsun evleri onların kendi mahremi çat kapı gelse hoş olur mu bir yerde sınır koyması en doğal hakkı?
- 5 ay
Ya sen iyi misin ya? Annesi ne alaka evin anahtarini istiyor bi sinirini bilsin. Mahremiyet var. Benim ailem kesinlikle boyle bir sey istemez mesela. Erkek tarafi istese babam bu nedir der tepki gosterir.
- 5 ay
@lylyth yok daha neler ciddi misin
- 5 ay
Empatiden bahsedecek en son kişisin, empati yapsan bu kadar taraflı ve yanlış konuşmazdın.
Tecrüben olsa ne olacak, sen hâlâ küçük bir çocuksun çünkü olgunlaşamamışsın. Anneci olman ne kadar çocuksu ve aciz olduğun anlamına geliyor. Çocukluk çağından çıkmış insanlar annesine düşkün olmaz çünkü insan çocuk değilse artık aciz değildir, annesine ihtiyacı yoktur, psikolojik olarak olgunlaşmıştır. Annesini sever ama düşkün olmaz.
Kız annesi erkek annesi gibi meraklılık yapmaz, karı kocanın hayatına ve evine karışıp taciz etmez. Türk kaynanaları çok sapık, oğullarını kocaları sanıyorlar; seksi gecelikler giyip oğluyla yatan, oğluyla karısı yalnız kalıp güldüğünde, sohbet ettiğinde kıskanıp araya girmeye çalışan, oğluyla gelinini beraber yatırmayan, yattıklarında yatak odasının kapısını kapattırmayan, ayrılmaları için her yolu deneyen sapıklardan ibaret çoğu. Senden koca olamaz kartaloz amca çünkü sen hâlâ annesine düşkün küçük bir çocuksun. Anneci olduğunun bile farkında değilsin, kendini hiç tanımıyorsun. Anneci değilim demen olmadığın anlamına gelmiyor. Bunları konuşmanın vakti daha gelmemiş çünkü sen hâlâ olgunlaşamamışsın, kart beynin doğruyu ve yanlışı ayırt edemiyor. Kızı yaşından dolayı küçümsemeye kalkmışsın ama asıl küçümsenecek sensin bu yaşa kadar olgunlaşamadığın için kendinden utanmalısın. Yaş 40 olunca beyin küçülür ve büzülür 24 yaş beynin en verimli çalıştığı yaştır ve tecrübesiz bir yaştır.
Yapay Zeka Cevapladı
Kayınvalide–gelin ilişkisinde en kritik konu sınır 🌿
Evinin anahtarını vermek zorunda değilsin ve bunu istememen son derece normal. Bu mahremiyetinle ilgili, saygısızlıkla değil 💭
Eşine sakin bir dille şunu söyleyebilirsin:
“Senin anneni seviyorum ama burası bizim alanımız. Habersiz girilmesini istemiyorum. Bu beni geriyor. Benim rahat olmadığım bir şeye lütfen zorlamanı istemem.” 💗
Kayınvalidene de:
“Her zaman kapım açık ama anahtarı vermek bana iyi hissettirmiyor. Haberleşerek görüşelim, bu benim sınırım.” diye net ama saygılı bir duruş sergileyebilirsin. Sınır koymak asla ayıp değil, sağlıklı 🧡10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
93
Cevap
60Cevap
Gizli Üye(18-24)5 ayYorumlara bak özelleri varmış, sınırları varmış, mahrem yerleriymiş sanki cia başkanı falansınız arkadaş alt tarafı iki kişi bir evde oturuyorsunuz ya.
Hiç ani ölüm, zehirlenme, hastalık, kaza görmediniz mi ebeveyne ev anahtarını vermekten daha normal ne olabilir? Kimse keyfi girip de sizin özelinizi izlemeye meraklı değil.
60 Yorumla
5 ayAnahtarı vermek hele ki bu zamanda çok kötü vede yanlış güvenmezsiniz namahrem mahremiyet bölgesi eşinle cinsel ilişkiye gireceksin o sıra bilmeden kaynanan (kayınvaliden) gelebilir sizi o halde görebilir. ya da kayınvaliden art niyetli biri ise kocan işe giderken eve 🏡 🏠 başka bir erkek davet edip sizi ikinizi evde yalnız bırakabilir olaylar olaylar şok şok şok
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
5 ayHayır, sınır koymak ayıp değil. Bu senin özel alanın. Kayınvalide “anne” olabilir ama o ev sizin, onun değil. Anahtar istemek güven değil, kontrol meselesidir. İstememen çok normal. Eşine söylemen gereken cümle şu kadar basit olabilir: “Anneni seviyorum ama evimin anahtarı bende kalsın istiyorum. Bu benim sınırım.”
Uzun açıklama yapma, savunmaya girme.
Anahtar vermek istemiyorsan verme, bu bir hak.20 Yorumla
5 ayKayinvalideniz acil bir durum haricinde girebilecek densiz zamanlarda saatlerde gelecek biriyse sakın vermeyin önünü alamazsınız ama sadece ihtiyaç halinde yardımcı olarak bilginiz dahilinde eve girecekse neden olmasın insanız sonuçta acil durumlarda işe yarar
10 Yorumla
5 aySakın verme verirsen nolucak sana anlatım evine pat diye gircek istediği zaman evini kurcalama yapacak yani evinin yetkisini ona vermiş olucaksın size sürekli karışma yetkisi vermiş olursun bende yaptım öyle bir saflık ben orada olmadığım için vermiştim şimdide alamiyorum evimi taşıcam diye pek uğraşmadım
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
5 ayYanlış bir anahtar ver, fark edilirse de 'fark etmemişim' dersin.
Kötü bir şey deneyip de 'evinize giremedim' diye hesap sorarsa onu yakalamış olur sen de 'niye girmeye çalıştın ki' diye hesap sorarsın.
Ama cidden acil bir durum olursa da giremezse sen zan altında kalırsın. Tamamen risksiz bir yol değil yani.00 Yorumla
5 ayAnahtarı emanet edip evin sağında solunda büyü kağıtları bulanlar oluyor. Vermeyin sakın. Kendince iyilik yapıp aranız bozulmasın diye büyü yaptırsa bile musallat olurlar zortlarsınız. Ne iğrenç insanlar var ya...
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBu konuda sınırını çiz kesin şekilde. O ev seninse anahtar senden başka kimsede olmamalı. Önemli ve acil durumlar hariç sadece çekirdek ailede olmalı anahtar. Eğer eşini ikna edecekse de ki sadece senin ailen değil benim ailemden de kimseye anahtar vermem çünkü evimiz bizim özelimiz de.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 ayVakti zamaniyle annem de bizimle yaşardı, babam yoktu sadece annem vardı, sadece kış aylarında bizim evde kalırdı. Zararı yoktu. Yazın da giderdi bahçeli bi evimiz vardı orada kalırdı. Hiç habersiz gelmezdi eve.
Yani insan oğlumun evi diye evlerinin anahtarını zorla alamaz ki. Bu o eve saygısızlık olur.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayNeye dayanarak istiyor ki? Bizim aile binası kaynanamda var ama kocam sorumsuz olduğu ve sürekli anahtar unuttuğu için var. Burada olmasa ben anahtarı da vermem. Ama benden habersiz eve girip tava tencere alıyor malzeme alıyor götürüyor. Bana yanlış geliyor. En baştan sınır koy ki geçmesinler
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayO ev niye var? O perdeler? O DIŞ kapı? Kapının şeyler kapının dışında kalsın diye. Ha kaynanan öyle bir konum da değil ama bu demek değil ki kaynanana da her şeyini aç paylaş yani. Hele yeni evliyken bunlar zaman isteyen şeyler. Veya kaygını gidermeli kocan. Kötü niyet yoktur ama o kadınları yeterince tanımıyor henüz. Bu annesi bile olsa 😂😂
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 362 cevap paylaştı. Arkadaş bu tip insanlar annesinden ayrılamıyorsa niye evleniyor anlamıyorum. Ev anahtarının annesinde ne işi varmış, gitsin kendi evinde takılsın.
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı. Ne sınırı ne haddine kaynanalar açık aramak için evin az bişey dağınık olması yeterli oluyor eşin biraz empati yapsın belkide evlilik nedir özel hayat nedir bilmiyor herhalde ya da evliliği idrak edememis
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayAy bene sinir olurum yani kayınpeder de eşimin kuzenin kapinin in anahtarları var zart zurt girip çıkıyor 🙄 onlar evdeyken evde yokken.. Veli insanlar işi var senin ne işin var orada kahvaltıya cagircakmis bilmem ne oda öyle yapar ben bile sinir oluyorum huyuna o gelin ne düşünmez 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBenden isteseler ben de vermezdim , açıklama yapmak zorunda değilsin , "ne münasebet ya acil durumlarda ihtiyaç duyarsam ben anahtar bırakıp ricada bulunurum ama devamlı olmaz, gerek de duymuyorum" diyebilirsin , kırılan kırılsın valla onu kırmiyim bunu kırmiyim derken en sonunda bir bakmışsın kırılan hep sen olmuşsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eşin Haksız Annen bile sayılsa ev anahtarı verilmez özel şey olur örneğin siz kadının evine girseniz çalmadan zili hoş olur mu olmaz eşin yanlış zihniyet de
20 Yorumla
5 ayYa burada önemli olan gelin kayınvalide yakınlığı pek parlak bir ilişki yoksa sınır koymak huzur açısından iyidir bu karşı taraf içinde geçerlidir herkes herkesle anlaşamayabilir sıkıntı çıkarmayada gerek yoktur bu sebepten
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 5 ayKayınvalidemde evin anahtarı var ne olur ne olmaz diye, hatta iki evin de anahtarı var ama asla habersiz girmez... eğer habersiz girmeyecek olsa seninki zaten anahtarı istemez. Bizim ülkede aileler asla sınırı bilmiyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 581 cevap paylaştı.
5 ayBence ver kanka. Her geldiğinde sizi salonda mutfakta ya da koridorda iş üstünde çıplak yakalayınca kendisi anahtarı size gerir verir artık hahahahahahahah
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 970 cevap paylaştı. Anasıda aynı Danasıda ne diyelim yavrum sana, Allah kolaylık versin.
Araba ile çarpıp kurtulabilirsin. Cezasıda yok 1 gün nezaretde o kadarcık
11 Yorumla- 5 ay
En doğrusu👍
Sınır koymazsan devamı da gelir. Bugün anahtar ister yarın başka bir şey. Sınırlarını belli etmelisin tabikide.
Herkesin özeli var, bu aile dahi olsa yerini bilmeli10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Benim annem de olsa istemiyorum de konu anne değil benim özelim mahremim de anahtarımı kimseye emanet bu konu çok hassas ve tartışmaya kapalı de çizgini net belli et boş uzamasın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayBen yalnız yaşıyorum. Kimsede anahtarım yok. Daha neler ya.. annemler istedi vermedim.. veremem dedim bu kadar basit.
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 460 cevap paylaştı. saçma? yahu adamın anası sen hasta mısın be kadın? o kadar özel neyin var ki bu kadar kastın 2 don 2 sütyen o da kadın görse ne görmese ne?
yemin ediyorum hastasınız siz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayEşimde ara sıra aynı evde yaşama fikrini açardı bana ve ben dümdüz şey dedim: Ben duştan sonra evin içinde çıplak geziyorum, biliyorsun dimi hayatım. Konu orada kapanıyordu sjsjsj
00 Yorumla Kayınvalidenin yüzüne karşı neden istediğini sor. Haddini aşarsa evime ben yokken kimsenin girmesini istemiyorum diyebilirsin. Nefret ederim böyle şeylerden benim için boşanma sebebi bile olabilir
00 YorumlaBu kaynana gelin arasındaki ilişkiye ve anahtarın ne için istendiğine bağlı değişir. Mesela kaynana herşeye karışan sana zararı dokunacak biri mi yoksa arkanı toplayıp destek olacak gerçek bir anne modeli mi? Destek olan biriyse ben yanlış görmezdim. Gerekirse yatak odanı kilitli tut. Yani çok fazla etken var. Senin sınırlarına saygı duyan bir kaynana zaten mecburi bir ihtiyaç olmadan böyle bir talepte bulunmaz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
5 ayAcil bir durum olursa gelsin baksın gibi düşün, sen de onun evininkini al. Sonrasında da sizin haberiniz olmadan eve geliyorsa kocana anlatıp mevzu yaratırsın. Bu dk vermezsen sıkıntı olur...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
5 ayBu konuda sizin kararınız belirleyici olmalı. Mesela bazı kadınlar kayınlarına kendi veriyor anahtarı. Bu okey. Fakat insanın kendi ailesine anahtar verirken eşinin onayını alması şart.
00 Yorumla
5 ayBiz aile binasındayız herkeste anahtarımız vardı, biz hava sıcak diye salonda uyuyorduk uygun muyuz müsait miyiz demeden giriyolardı ve kapı direkt salona açılıyor, hatta bazen misafir getirdikleri oluyordu, artık bir sınır koymak gerektiği için kapının kilidini değiştirdiğimizde kavga çıktı ama tüm aile önüne geçtik tabiki
00 Yorumla
5 ayEv sizin özel alanınız o yüzden sınır koyabilirsin. Kocanın annesi ama senin annen değil o yüzden sınır koyabilirsin. Sınır koymak değil kendi evi sanıp girmesi ayıp.
00 Yorumla
5 ayÖncelikle sakin ol…asla sen çingar çıkarma… sen anahtarı veren ol ama eşin asla desin… köyü polis sen olma… evinizin anahtarını da mümkün mertebe kimseye vermeyin… tatile giderken vesaire hariç
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İzin ver elini verirsen kolunu alamazsın eşinin de net olması lazım ama ana kuzusu erkek net olmayınca gelin kötü oluyor. maalesef..
10 Yorumla
5 ayNiye abartıyorsunuz kiz
Eğer iyi insanlarsa iyiliğinizi düşünürler zaten
Fesat amaçla istemezler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayEeee erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek diyen siz değilmisiniz. Bu yüzden 1.80 den kısa erkekle evlenilmez demiyormusunuz. O zaman erkek kadını koruyup kollayacaksa evde de erkeğin dediğin olur.
10 Yorumla
5 ayhayır asla vermeyin. bunu konuşarak halledin olmadı sınırları zorlayın
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 993 cevap paylaştı. Evin değil yatak odasının anahtarını ver ananla uyu bana müsade de…
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben kendi anahtarımı veriyorum annene bidaha da bu eve adımımı atmam der anahtarı gidip annesine verir kendi evime geçerim.
00 YorumlaBen evli olsam karım böyle bir şey düşünsün depiği çekerim baba evine. Hayırdır yabancı mı istiyor? Yeri gelir komşuya yine evimi teslim ederim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 713 cevap paylaştı.
5 ayYok yok birçok şeye ılımlı ve uyumlu bakan bir insanım ama kimse kusura bakmasın o kadar da değil.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 734 cevap paylaştı.
5 ayÖneri veriyorum bu ev benim evim her zama gel başımın üstünde yerin var ama anahtarımı veremem bu prensip meselesi sizin zatınız ile bir ilgisi yok de
00 Yorumla
5 ayHerkes haddini, sınırını bilmeli, bu anne dahi olsa bile. Saygı çerçevesi içinde kimseyi kırmadan sınırlarını net koy.
00 Yorumla
5 ayHer dakika eve girmez heralde ver ne olacak yedek olsun :D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 401 cevap paylaştı.
5 ayKafasına göre içeri girmek için istiyorsa verme sakın
10 Yorumla Verme gibi bir zorunluluğunuz yok özel alan sonucta...
12 Yorumla- 4 ay
- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
5 ayAyıp falan değil ve eşiniz de bunu öğrenmediği müddetçe daha çok sorun yaşarsınız maalesef
00 Yorumla Anahtara ne gerek var zile basarsan açarım deseydin
00 YorumlaYa bende de vardı aynılarından kçlarına tekme at yolla
00 YorumlaKocandanda anahtarı al oda giremesin hepsi s…
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. Verilebilir ama habersiz gelemez.
Habersiz gelirse köpürürüm. Art niyet ararım.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayEvin anahtarının verilmesinde bir sıkıntı yokta anahtar var diyede sürekli eve girilmesi hiç hoş degil.
Bunu kimse kabul etmez.
02 Yorumla- 5 ay
@sanemxd Anahtar sorun diyorsun da diyelim hastas oldun ya da tatile gittin su patladı ya da bi yere gittin ocagı ya da tv yi açık bıraktın ne olucak? burada olay anahtar verilmesi degil? Eger anahtar verildi diye sürekli çat kapı eve gelinmesi bir kontrol yapılma istegi varsa elbette bu bir sorundur
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayNereden bulursunuz bu ana kuzusu erkegleri anlamıyorum gitti çek şimdi
00 Yorumla Ne münasebet ya hadsizlik moda mı oldu noldu anlamadım ki ben
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Belki siz evde yokken eve birini atacak :D yazıktır yav yardımcı olun kadına
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 490 cevap paylaştı. Olmaz öyle şey anahtar namustur verilmez hiçkimseye
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 787 cevap paylaştı.
5 ayAnahtar yalnızca evde yaşayan kişilerde olmalı. 🐌
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayNe kayini ne validesi be anasiyla evlenseydi o zaman
00 Yorumla
5 ayValla ister kizin annesi olsun ister erkeğin annesi olsun cok saçma evin anahtarı eşler dışında sadece çocuklarda olmalı annelerinizin babalarınız olması sacma
20 Yorumla
5 ayErkek anneleri maalesef ki böyle ailesiyle sinir koyamayan bir erkekle olmazmış sayenizde şu an gördüm çünkü erkek arkadaşım da bir kaç sene aile apartmaninda yasayalim diyor demek ki tamam desem aynı şeyi ben de yasicam
00 YorumlaHayır asla ayıp değil orası sizin eviniz sizin özel alanınız şahsen ben kendi annem bile olsa izin vermezdim böyle bir şeye bence kesin bir dille bunu kocana belirt ama kayınvalidene belirtmesin boşu boşuna aranızda düşmanlık yaratmasın
00 Yorumla- Devamını Gör (93)
Devamını Gör(138)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kayınvalidem evimin anahtarını istiyor, eşim de 'Ne olacak, annem o' diyor. Cinnet geçirmeme ramak kaldı, sınır koymak ayıp mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler