19 yaşındayım Elif ben
Ben her zaman sürekli kapımı kilitledim annem buna söylenir ama idare ediyorduk ta ki düne kadar ben odamı temizliyordum süpürge tuttum laminatları falan sildim Baki dolabın üzerine bir torba koyacaktım sandalyenin üzerine çıktım sandalye laminant da kaydı çığlıklar atarak düştüm küçük bir baygınlık gibi bir şey geçirdim 10 dakika kadar yaşıyor beyaz sürmedi çok az bir zamandı bu süreçte çığlıkları duyan annemle babam malum kapı kilitli olduğu için içeri girmedi ben de cevap vermeyince küçük bir kriz geçirmişler ben ka babamın kapıyı kırmaya çalışırken kendimi topladım kalkıp kapıyı açtım ama annem anahtarımı aldı geri vermiyor kilit işini nasıl halletmeye miyim resmini çeksen kapının kilidinin anahtarcı aynısından verebilir mi
Ben her zaman sürekli kapımı kilitledim annem buna söylenir ama idare ediyorduk ta ki düne kadar ben odamı temizliyordum süpürge tuttum laminatları falan sildim Baki dolabın üzerine bir torba koyacaktım sandalyenin üzerine çıktım sandalye laminant da kaydı çığlıklar atarak düştüm küçük bir baygınlık gibi bir şey geçirdim 10 dakika kadar yaşıyor beyaz sürmedi çok az bir zamandı bu süreçte çığlıkları duyan annemle babam malum kapı kilitli olduğu için içeri girmedi ben de cevap vermeyince küçük bir kriz geçirmişler ben ka babamın kapıyı kırmaya çalışırken kendimi topladım kalkıp kapıyı açtım ama annem anahtarımı aldı geri vermiyor kilit işini nasıl halletmeye miyim resmini çeksen kapının kilidinin anahtarcı aynısından verebilir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ailenin yerinde olsam kapıyı söker perde asarım yerine sanırım kilit işinde ısrarcı olunca sonucu böyle olacak zaten
Benimde kapımı çalmadan giriyorlar ama gündüz vakti kapı kilitlemek cok tuhaf hadi yatarken belki telefon konuscaksındır felan. Ben sadece ağda yaparken kitlerim aksi takdirde dikkat ceker Xaten kapının kilitli olması tuhafsn
Sinir oluyorum çalmadan girmelerinr
Bende sevmiyorum ama tuhaf yani kapı kilitlemek
Niye rahat oluyor işte giremiyorlar
Amaç ne peki? Bir gün olur da başına bişey gelirse cesedin koksun diye mi.
evet verirler ya da sıfır bi kapı kolu anahtarlık alırsın ben fiyatlarına bakmıştım önceden çok pahalı değil eskisini cıkarıp yenisini kurarsın çok zor bişey değil gözünü korkutmasın 1 2 vida sıkarsın o kadar
Tamam çok sağ ol
önemli değil
birdaha başına gelirse bu sefer öteki tarafa gidersin bence kilitleme niye kilitliyorsun?
Ne bileyim alışkanlık annem çalmadan giriyor
benimde anahtarımı babam aldı. kardeşin almıstır dıyor ama anahtar bahçeden çıktı. ama olabilir kardesım almıs olabılır.
anahtarı buldum.
evi ara bulursun ahşap kapı ise zaten genelde hepsi birbirine uyar ya da hepsini açan maymuncuk anahtarları var anahtarcıda olur
Niye kilitliyorsun ki neyi saklıyorsun ailenden
Annem kapımı çalmadan giriyor sinir oluyorum
Tm da odada sevgilinlemi sevisiyorsun neyi saklıyorsun
Ne alaka herkesin bir özelli var
Oylede odada çıplak dursan neyse de odada ne yapabilirsin ki
Her şey yapabilirim
Cevap versene
kapıyı neden kilitleme ihtiyacı duyuyorsun
Saçmalama ya ne kilidi
Allah sana akıl fikir versşn. Anne babana sabır
Yok, veremez. O iş geçmiş
Senin iyiliğin için be tüü sana.