Eşim kavga sonrası anahtarımı aldı, eve almam diyor; aileme geldim, şimdi ne yapmalıyım?

Ailesi ile görüsmüuyorum. Kocam ailem tasındı 5 aydır. Başka şehirde ler. Önce aileme gitmeme laf etmedi onlar bilet alan dedi ertesi gün ailem aldı ama bu defa da yok gidersen dönemezsin bu eve almam dedş anahtarımı aldı. Diğer gün çocukla adeta bizi kovdu. Git daha da dönmeyin almam dedi.

Annemin el emeği yün minderleri. Vardı biz asansör e binerken attı içeri aş bunu da görür dedi eve girdi. Sonra geri kapıya koydum. Binadan çıkarken onu camdan attığını gördüm. Dönüp eve bırakmadım. Yola çıktık çocuk babasını 3 saaat sonra 3 kere aradı açmadı. Sesini attı balıkların beslenmesi ile ilgili mesaj attık dönmedi. Aileme geldim 5 gün olacak asla arayıp sormadı.

Ne yapsam bilmiyorum. Dönsem dert dönmesem dert. Üstelik eve almam dedi anahtar aldı benden ne yapayım bilmiyorum. Allah'ım yardım etsin bana

Güncellemeler
5 ay
Sizce ınu yeniden arasak mi belki siniri durmuştur bn bitirme planı ile evden çıkmadm ki ailemi ziyaret için çıktım
Güncellemeler
5 ay
Farkındayım hepiniz bırak diyorsunuz ama çocuk var düzenim var. Ve niyetim o gün evde çıkıp ayrılmak üzere değildi dediğim gibi. Ben yinede Allah' yol gösterir yardım eder biliyorum bozan yıkan ben olmak istemiyorum
Eşim kavga sonrası anahtarımı aldı, eve almam diyor; aileme geldim, şimdi ne yapmalıyım?