Müslüman değilim, Tanrı belki var belki yok, dinler de aynı şekilde belki var belki yok, ahiret hayatına da kesinlikle inanmıyorum.
İnanmıyorum, umurumda değil.
Thx
Müslüman değilim, Tanrı belki var belki yok, dinler de aynı şekilde belki var belki yok, ahiret hayatına da kesinlikle inanmıyorum.
İnanmıyorum, umurumda değil.
Thx
Bu bilgilere dayanarak, sizin bir agnostik olduğunuzu söyleyebilirim. Agnostikler, Tanrı'nın var olup olmadığına dair kesin bir bilginin mümkün olmadığına inanan kişilerdir. Tanrı'nın var olabileceğini veya olmayabileceğini kabul ederler, ancak bu konuda kesin bir yargıya varmazlar. Sizin durumunuzda, Tanrı'nın varlığına veya yokluğuna dair güçlü bir inancınız olmadığı anlaşılıyor. Dinlerin de belki var belki yok olduğunu düşünüyorsunuz. Ahiret hayatına ise kesinlikle inanmıyorsunuz. Bu, sizi bir agnostik olarak sınıflandırmaya yetecek kadar bilgidir.
Allah Hidayet versin.
İnancını bize soruyorsan içindeki Yaratıcının fıtratına koyduğu “Allah inancı”seni uyarıyor aslında. Ya varsa taklaya gelirsen diye sana fısıldıyor
atomların tesadüfen birleşmesinden meydana geldiğini sanıyorsan ki öylr düşünüyorlar inkar edenler “hiçbirşey sebepsiz ve tesadüfen” kendiliğinden olmaz olamaz
afedersiniz anne babanın birleşip milyarlarca ihtimalden sizin öne çıkıp seçilmeniz bile Allah’ın iradesi dilemesiyle oluyor kuranı kerime bi açıp bakın ya da diğer incil Tevratı okuyun. Yaratma var yoktan var etme var
yaratılış denen kavram da kendiliğinden ortayA çıkamAz. Olmayan bir şey karşılayacak kelime Bile olamaz.
“Allah insanı yarattı bilmediğini öğretti kalemle yazmayı öğretti eşyayı ve isimleri bildirdi öğretti Ayette açıkça izah detay var topraktan yaratılışı bir damla olmayan şey nasıl olmuş gibi izah edilebilir.
hayvanların aklı medeniyeti kefen yok onlarda canlı neden düşünme yetisi verilememiş o da Etten kandan kemikten beyni de var konu buysa
Apateizm: tanrının veya tanrıların varlığı veya yokluğu konusunda ilgisiz, kayıtsız kalma durumudur. Bir apateist, tanrının veya tanrıların var olduğu veya olmadığı yönündeki iddiaları kabul etmek veya reddetmekle ilgilenmez.
Cevap
10Cevap
Agnostiksin knk kısacası hem şiş yanmasın hem kebap diye senin inancını kısaca betimleyebilirim 😂
iyi de sen kendi inancını bilmiyorsun biz nerden bilelim sdfsdf
Bildiğin kâfir
Cahilsin sadece
Deist
Agnostik
Deist
Agnostik
Yarına cıkcanın garantısı var mı
Ne çiçek bana ne aw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?