Laiklik bir din değil herkesin istediği dine inanma özgürlüğü yobazlık edip kimsenin peygamberine sevmeyeceksin Müslümanlar sizin peygamberinize , dininize küfretmiyor saygılı olacaksın skolastik düşünceli yobazlığı bırakacaksın
@Hassasdokunus Galileo asilmadi idam edilmedi. Element uydurma kendi kendine. Sen kendi dininde ki saçmalıklara bak onları eleştir biz Hristiyanlara cihat etmek yerine
@lattoo knk zaten bunlar kendi dinini eleştirmez muhammed onca yalan attı bunları kandırdı ve bunlarda incil değiştirildi diyor zaten akılları fikirleri başkasının yemeğine salça olmak
Kardeşim dalga geçecek halim yok, isaya yeni iman ettim, kiliseye katıldım, senin de hristiyan olduğunu görünce sevinip yazmıştım, takip bile ettim , ama sen geri dönmedin o yüzden çıktım,
@LYCANvsWAMPIRE ya bu ksnin moderatörleri nerde bu yobazlar açık açık ülkedeki insanımın dinine, kutsalına küfrediyor bu wampirlerin hesapları niye kapatılmıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Elhamdülillah müslümanım dört dörtlük olmasa da günahlarım olsa da Allah'a ve peygamberi efendimize inanıyorum
Saygı duyarım
Ama müslümanlar hiç bize saygı duymuyor
Beni engelleyen lattao İşidi Trump itiraf etti obama ve Hillary kurdu terörün kaynağı derebeylik çıkaran vahşilerdir bilin bakalım kimin icadı derebeylik
@arvid Hz Muhammedi git Niçe, goethe , bernard Shawn, hegel , Tolstoy gibi filozoflardan oku cahillerden okursan böyle sapıtır komik duruma düşersin
Knk muhammedin de bir filozoftan farkı yok zaten yalancı p isliğin teki
Muhammedi çok seviyorsan git arabistana
Burası laik bir ülke laik kalacak
Burası dedem Muhammed Alparslan ın 1071 de fetpettiği türk-İslam ülkesidir ya burada saygılı olacaksınız ya da gideceksiniz yobazlığın alemi yok
Knk mustafa kemal atatürk zamanında cumhuruyeti ilan etti şimdi islam devleti falan kalmadı laik bir ülke burası
Bütün dünya sömürgeci kan dökücü vampirlerden iğrendim artık rahat durun gazzede ne olduğunuzu bütün dünya bin kere daha gördü
Knk bunu yapan yahudiler hem senin rabbin yardım etsin madem o kadar güçlü
Laiklik bir din değil herkesin istediği dine inanma özgürlüğü yobazlık edip kimsenin peygamberine sevmeyeceksin Müslümanlar sizin peygamberinize , dininize küfretmiyor saygılı olacaksın skolastik düşünceli yobazlığı bırakacaksın
Onlara silahı da siz verdiniz sömürgeci haydutlar
Yobaz olan sensin knk
Knk bak şimdi dediğim gibi buradan konuşmak kolay git İsrail'e kurtar din dostlarını
Hadi git şimdi güneşin dünyanın etrafında döndüğü saçmalıkları oku sen
Knk zaten öyle skdjdjsjf
Sende git muhammedin atın üzerinde miraca çıktığı yalanları oku
Hıhı Güneş dünyanın etrafında dönüyor ortaçağdaki örümcek akıllı rahipler öyle diyordu zaten
Hadi git şimdi güneşin dünyanın etrafında döndüğü saçmalıkları oku sen
Yanlış okumuşum mk knk hem peygambere neden bu kadar inanıyorsun hem sizler o kadar s alaksınız ki bütün peygamberlerin müslüman olduğunu sanıyorsunuz
Hristiyanlığa geçmiş bir Türküm. katolik
Kuranı okuyan herkes dinden çıkıyor aq
Kuranı cahiller anlamaz
Knk hayatında kaç kere okudun
Yüzlerce
Çelişen o kadar ayet var ki
Sen incili okudun mu
Evet knk
Ve bana mantıklı geldi müslüman olacağıma ateist olurum daha iyi
Kuranda incildeki gibi güneş dünyanın etrafında dönüyor çelişkileri yok. Galileo tersini söyleyince o yüzden asıldı
Sen zaten Müslüman değildin
@Hassasdokunus Galileo asilmadi idam edilmedi. Element uydurma kendi kendine. Sen kendi dininde ki saçmalıklara bak onları eleştir biz Hristiyanlara cihat etmek yerine
@Hassasdokunus bu arada cahil senin a. nandir
Herkesin dini kendine skolastik düşünce üreten dilinle seni başbaşa bırakıyorum bütün dünya kurana koşuyor
@Hassasdokunus kendin çal kendin oyna. IŞİD ruhlu
@lattoo knk zaten bunlar kendi dinini eleştirmez muhammed onca yalan attı bunları kandırdı ve bunlarda incil değiştirildi diyor zaten akılları fikirleri başkasının yemeğine salça olmak
@Hassasdokunus knk tam tersi herkes dinden çıkıyor
Ya boş ver şu cahili. Engelledim gitti.
Cihat ediyor sözde
@lattoo knk seninki yukarda 😁
Engelli görmem. Midemi bulandırıyor bu dinin mensupları
Knk çok abartıyorlar ya
Ben de Hristiyanım, haleluya
Seni takip ettim
🥹🥳
Dalga geçmeyi bırak dostum
çok ciddiyim.
Hristiyanlık nedir peki
Kardeşim dalga geçecek halim yok, isaya yeni iman ettim, kiliseye katıldım, senin de hristiyan olduğunu görünce sevinip yazmıştım, takip bile ettim , ama sen geri dönmedin o yüzden çıktım,
Görmemişim pardon biraderim
Peki nasıl hristiyanlığa başladın yani seni buna iten ne oldu?
Hristiyanim
Bende
Mezhebin nedir
Peki soradan olma mısınız yoksa anadan döğma mı? Ben anadan doğma
Ben Katolik ya sen
Protestan deme sakın
Ben eski katoliğim katoliklikten çıktım mezhepsiz Hristiyanim sadece İsa yi takip ediyorum
Senin kilisen var mı
Ben katoliğim
Kilisen var mk
Mii
Kars kn iki havari kilisesinde ibadet ediyorum her ne kadar camiye çevirmiş olsalarda ben ibadet ediyorum orada yalnız
Senin katedralde ibadet etmen lazım katoliksen
Dostum zaten burada sadece 1 kilise var
Türkiyede sin sonuçta
Turkiye de kiliseler var benim kilisem Amerika da online Hristiyan kilisesi Protestan kiliselerinden davet aldım hiç birine gitmedim
Benim o kadar imkanım yok
Nasıl yok telefonun yok mu
Var
İngilizce bilmiyorum
İngilizce önemli öğrenmelisin
Hmm öğrenirim
Gell
Tamam
Dostum ben ateistim ama hristiyanlara bayılırım öyle bir fantezi islam düşamnıyım ama hristiyanalra saygım sonsuz ve isa nın hayatını az çok biliyorum
@LYCANvsWAMPIRE ya bu ksnin moderatörleri nerde bu yobazlar açık açık ülkedeki insanımın dinine, kutsalına küfrediyor bu wampirlerin hesapları niye kapatılmıyor
Knk sağa sola salça olmayı bırak lütfen yeter
Agnostik.