Abim ve yengem babamın bana olan 200 bin tl desteğini laf edip duruyorlar sizce kim haklı artık bunaldım?

Yeni başladım sayılır mesleğime maaşım falan iyi. Allah'a şükür emeğimin karşılığını aldım. Yaşıtlarım tatillerde, yurt dışarıda gününü gün ederken ben yaklaşık 1 yıldır biriktiriyorum 1 milyon falan oldu bir araç beğendim 1.200.000 (captur icon 2023) 200.000 çıkmadı (kredi falan istemedim, biriktirsem araç dahada pahalılaşacak yeni yıl gelmişti alalım dedik) babam ben de var destek olmak istiyorum dedi. babamın ehliyeti yok kalp hastası olduğu için ve ben ailemle yaşıyorum, yıllardır arabanın eksikliğini hissettik hep annemde kalp hastası abim şehir dışında (evli kendi arabası falan var memur zaten arabasını ilk olarak düğünde takılan takılar ve birikiminden almıştı daha sonra model yükseltti yine kendi çabasıyla) şimdi yengemle bunu öğrendiler tebrik bile etmeden direkt biz düğünü bile kendimiz daha yeni atanmışken yapmıştık, kimse destek çıkmadı, arabamı da kendim aldım demeye başladılar zaten sıkıntı değil 1 milyon biriktiyse 200 rahat birikir veririm ama kalbim kırıldı gerçekten

Abim ve yengem babamın bana olan 200 bin tl desteğini laf edip duruyorlar sizce kim haklı artık bunaldım?