Kırmızı odadaki Alyanın annesinde ilk defa benimki gibi bir annenin olduğunu görmüştüm. O kız kalan onca mirasa ve 7 yaşında o annesinin işkencelerinden kurtulmasına rağmen unutamaış bense 21 yıl boyunca yaşadım. Çocukluğumdan itibaren 18ime gelip evden kaçmayı hayal ettim sokakta bile bana bu kadar zarar veremezlerfdi bellki ailemin yanında namusuma zarar verilmiyodu ama ruhuma zarar veriliyodu. Ve 18imde kaçtım, daha ben terminalden çıkamadan yağcı polisler babamın siyasetçi abisine haber vermişler. Neyse o beni küçüklüğümden beri çok sven amcalarım beni aldı 3 gün evlerinde kaldım ama sonra annem geldi beni almaya yemin etti bir daha bana küfretmeyeceğine ağlaya ağlaya ben de amcamlarda sığıntı g, ibi olmak istmedim ve eve gittim işte şu an 21 yaşındayım hayatımdan 3 sene daha kaybetmiş olduım buna bi psikoloji nasıl dayanırdı bilmiyorum ama ben dayandım. Tabi athmin edersiniz ki tum bu eziyetlere sessiz kalan baba da normal değil. Beni geçen sene kardeşime arabada koltuğu öne iter misin dediğim için yolun ortasında sopayla dövdü. Görenler polis çağrılaım mı dediler çağrın dedim çünkü çokj korkuyodum, ama şikayetçi olömadım. Bu sene de üniverrsite nihayet onlinedan çıktı 8 aydır yüzyüze eğitimö görüyodum ve işim param olsun işstedİm tesettür modellik yapmak istedim düzgün her şeyim elhamdülillah. Bursadan bi yer çağırdı yol masrafı ve otel bizden dedi , iş olacağı kesin mi dedim kesin yazdı sonra ta memlektten bursaya kalkıp gittim adam habişre ajanstan gelicekler diye sabaha kadar bekletti. Tesettürlü olmayan kıyafetleri giymeyeceğimi öğrenince sçtık ben bunu nasuıl açıklıycam ajansa dedi. İşte sabah akadar gözümü kırpmadan onun ajans diye getirdiği değişik ayakkabıyla yaşanan evinde bekled, im ve sabah vbeni cafeye geç 5 dkya geliyoruz diyerek gönderdi cafede 2 saat bekledim hiçbir şey yok sonra yol masrafımı da karşılamyınca wpda bunların sözünü verdiği için polise gittim. Polis yağcılıktan arkadan amcama haber vermiş. Sonra beni babannemlere getirdiler orada hiç beklemediğim halam amcamlar herkes vardı oysa bana sadece annen baban olucak dediler. Amcam bana sen kimsin ya dedi ahlaksız yazıkalr olsun diycelk bi şey bulamıyorum dedi. pSİKOLOJİK HASTAYSAN GİT HASTANEYE YAT DEDİ DÜŞÜNÜN MODELLİKLE NE ALAKAYSA. Hala denen kişi bana köpek nalet suratlı Gber gber gebersen bundan iyi bunu bekaret muayenesine götürün şurda şuı kadar erkeksiniz 2 tokat çakmıyo musunuz şuna dedi kendi kalktuı bana tükürdü balina 1.55 boyunda 90 kilo bense 56 kg uzun ince kız balina g, ibi kalkmış tükürüyo. Neyse işin sonuna gelicem , amcam babama bunu üniversiteden alın telefonunu da alın dedi işte o günden beri 10 gündür telefonsuz öyle evde anne babayla yaşıyorum ama dünb gece dayanamadım çıktım geldim okuduğum şehre ve annemi aradım işin garibi annemle iyi olduk annem amcamlar hakkında onların peygamber dediğine inanmam dedi ciğerim yandı seni evde göremeyince dedi. Telefonunu alıcam ben çocuğun telefonunu almayın dedim dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben de annem babam yok ama nişanım düğünüm olursa amcam var sanıyodum... Nişanımı o bana her gün küfreden insanlarla değil amcamla yaparım sanoıyodum. Şuna bakın arkadaşlar elimde hiçbir şey yok, yaşadığım güvensziliğe bakın
Güncellemeler
+1 yıl
napacağım kuşlarım...
Güncellemeler
+1 yıl
Bilgisayardan yazmıştım. orada uzun gözükmüyordu. Ama her bir sözcük önemli.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hepsini okudum anladığım kadarıyla kimseden destek görmüyorsun, kendi ayaklarının üzerinde durmak için iş buldun oda boşa çıktı.
Bunun duyulması üzerine daha da onalrın gözünden düştün. Şimdi kimseye tamamen güvenin kalmadı ama anne yüreği sende yana olmaya başlayınca birazda şaşkın haldesin.
Bu arada bu konunun cinsellikle alakası yok, yanlış yere sormuşsun.
evet
En şaşkınlık yaratan konuu sorunun annemle başlayıp baba tarfının beni annemden koruduğu sanılırken hepasinin hain çıması ve bu konuda annemin bile kendisini desteklememesi
ne ci, nselliği ben cinsellik etiketinde sormadım ki site değiştirmiş.
O zaman Bunları yaşadığın için her şeyin farkındasın artık herkese temkinli yaklaşarak ama seni aşağılamalarına aldırış etmeden okuluna devam et.
bu süreçte bir yetenek bir koluna bilezik takmak olsun, halk eğitim, belediye, işkur meslek edindirme kurslarına başvur kızlara yönelik
Dikiş, halı, ayakkabı vs kurslar oluyor. Kimisi bitirince iş garantili de olabiliyor.
Bir Araştır nasip olursa bir işin belki ileride de haylrlı bir eşin olur inşallah
yok kanka modellik yapıcam alnımı temizlemeyi bu konuda Rabbim nasip etsin. Evet hayat güvenim yok, hiçbir güvencem yok. Evim arabam yok kimsem yok öyle korktum ki.
Modellik yapacaksında bir kere baltayı taşa vurmuşsun ya başına kötü şeyler gelseydi ne olacaktı. Bu kadar kolay güvenip ajansım var diyene gitme. Zaman kötü biliyorsun başına bir şey gelmesini asla istemeyiz
orası var ama daha güvenilir yerler var. bu mal elemanın 98 suç kaydı varmış. Akrabalr öğrendi buna çıldırdılar. Ben de bu herife fakeden aç köpek yazdım. Aç köpek haliyle beni ta nerden bursya çağrıyo
Ne diyelim kanka. Elden keşke bir şey gelse başımızla beraber ancak dinleyip olumlu yorum yapıp hakkında hayırlısını dilemek geliyor, Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. 🤲
inşallah da Allahın beni sevmediğini düşünebilir dışardan gören
Herkesin bakış açısı farklı, sen kendine hayal ettiğin yolda bir yaşam kurmak istiyorsun. Tesettür modelliği yapmak, açılıp saçılmak felan filan niyetinde değilsin zaten.
Sadece lütfen aç köpeklerin dünyasında dikkat et kendine.
evet haklsın tüm yorumların zekice. Daha kocaman herifin 500 lira yol paramı karşılayacak parası yok ve beni bursaya çağrıyor ondan tam bi aç köpek.98 suç ne dolandırıcılık zaten çoğu polis bana gösterdi. Allah muhafaza 2 tanesi de cinsel saldırı.
knka destan yazmışsın bu ne sfds
güldüğün şeylere dikkat et bence.
destan yazmana güldüm :D ayrıca cinsellik ile alakası yok yaşadıklarının
ben aile toplum etiketinde sormuştum. Site halamın bekaret muayenesi dediği için cinsellik yapmış heralde. Ve bi noktasını bile anlatmasam kimse beni anlaymazdı. Senin gibi kısa ve net hedef amaçlı abazalar okumasın zaten insanlar okusun bu soruyu.
kısa hedef amaçlı abaza nasıl bir cümledir gözünü seveyim kaç kere evden kaçmışsın yakalanmışsın suçu bana buluyon
1 kere kaçtım. Kaçtıysam nomuş kocaya mı kaçtım ya da kocadan erkeğe mi kaçtım? Canını korumanın ne demek olduğunu hayat sana öğretir dikkat et. Abaza erkekler uzun cümlelerle uğraşmazlar.
uğraşmasam okumazdım ayrıca can güvenliğin yok ise devlete başvur korkunun ecele faydası yok + okuyup okumamak ile abaza olunmuyor hadi diyelim abaza bu devir de cinsellik yaşamayan mı var da yargılıyorsun şuanda?
ben cinsellik yaşayan mı abaza dedim nerenden ne uyduruyosun ya konum ciddi git işine
iyi KS de çözüm bulacağını sanarak devam et
instaya mı yazayımsksksdkjsdkj
instaya yaz en azından abazalar gelmez ya
Senle sevisirim
Allah beyin dağıtırken tuvalete gitmiş arkadas