Ailemle ilişkimi kesmek istiyorum?

Arkadaşlar benim ailem psikolojik olarak gerçekten iyi değiller ve çekilmezler kendileri 50 yaş üstü onlar farklı bir şey düşünüyor ben farklı bir şey düşünüyorum benj anlamıyorlar babam özellikle herseye bağırıyor erkek olduğum halde giyimine saç stilime karışıyor zorla sevmediğim bir işte çalıştırıyorlar üniversite okumak istiyorum ama bana sadece polislik okutmak istiyorlar ve sürekli bana bu çocuk bize bakmaz bundan adam olmaz gibi şeyler söylüyorlar ancak ben cok efendi ve saygılı biriyim, abim kendi evi olmasına rağmen bizim eve gelip sürekli yemek yiyor calistigi halde bizden para aliyor sürekli benden para istiyor ve evli olmasina ragmen baska kadınlarla ilgileniyor sapığın önde gideni yengemse bencil bir insan ve çok cahil hep kendini haklı buluyor ve gerçekten aile uyelerim çok cahil kafa yapımız uyuşmuyor bu siyasi görüş olarakta aynı ailem muhafazakar dindar ülkücü ben ise Türkçü Kemalist bir insanım ben Kemalistim ailem Antikemalist ailem Fenerbahçelj ben Besiktaşlıyım mesela ve böyle bir sürü fark var bende ileride çok para kazanıp farklı bir şehire taşınmak ve ailemle ilişkimi kesmek istiyorum sizce haklı miyim böyle bir karar aldığım için
Ailemle ilişkimi kesmek istiyorum?