Ailem ile ilişkimi nasıl kesebilirim?

Üç kız kardeşiz en büyüğümüz ben oluyorum. Küçüklüğümüzden bu yana beni hiçbir zaman aralarına almazlardı, benimle hiç sohbet etmezler ve benzeri her şey ki ben de kendileriyle anlaşamadım hiç, sadece onlardan kaynaklı bir kutuplaşma değil yani. Her tartışmada bana karşı nefret söylemleri ve aşağılamalar havalarda uçuşuyor örn dini inancım, cinsel tercihim, dinlediğim şarkılar, giydiğim kıyafetler vesaire her şey bir yana öz kardeşlerimin yüzüme karşı gözlerini kırpamadan benden nefret ettiklerini söylemeleri beni mahvediyor her geçen gün. Dün yine bir tartışma çıktı lakin bu sefer gerçekten ortancı olan öyle ileriye gitti ki durduğum yerde dona kaldım kendimi odama kapatıp ağlama krizine girdiğimi bile hatırlıyorum. Sabaha kadar uyuyamadım ve sabah annemin de bana karşı cephe aldığını fark ettim. Gerçekten gücüm kalmadı, bir hastalığa yakalanmaktan korkuyorum artık. Kendi evimde dışlanmaktan hakaretler eşitmekten yoruldum benim de bir sabrım var neden anlamıyorlar bilmiyorum. Yapamıyorum artık ailemle aramızdaki ilişkiyi tamamen bitirme kararı aldım, biriktirdiğim 6 bin tl var cebimde, okulumun bitmesine 1 yıl kaldı. Ek işe girip ayrı eve çıkmayı planlıyorum lakin 1 yıl daha bekleyemem kendime katlanamayıp canımdan olmaktan korkuyorum. Belki beni az da olsa anlayabilen olmuştur şu birkaç paragrafta. Ne yapmalıyım? Nasıl yapmalıyım.
Ailem ile ilişkimi nasıl kesebilirim?