Ailem ile aramı nasıl düzeltebilirim?

geçenlerde sevgilim gelmişti biliyorlar yaklaşık 1,5 yıldır birlikteliğimiz var geldiği gün çıktık tam 12de geldim eve (12-12.30 gelince bir şey demiyorlar aslında) ondan sonraki gün de çıkmak istedim babama haber vermek için aramıştım zaten 6 gibi çıkıp 9-10 gibi dönecektim birden telefonda bağrınmaya başladı yok seni bitiririm vs. neden bağırıyorsun dedim yüzüme kapattı. Eve geldi 20 dakika sonra asla yüzüme bakmak yok gittim konuşacağız dedim adam dalga geçiyor sanki benimle ben her şeye ağlarım ağlıyorum karşısında konu konuyu açtı yks sınavım kötü geçmişti mezunum bu arada herhangi bir bölüm olsa da şehir dışına giderim sanıyordum ama şimdi de istediğin iyi bölüm tutmazsa yollamam diyor. Bir yıl daha mezuna kalmamı destekliyorlardı bu sene çok çalışamadığımın farkında olduğumu onlara söylemiştim bana karşı kullanıyorlar çalışmamışım yatmışmışımm. İstanbul istediğim için çok takıklardı yine de başka şehirleri de yazacağım en azından orada çalışırım diyordum yksye çünkü gerçekten aile evinde kalırsam bu sefer de baskıları yüzünden etkileneceğim lütfen bir şey söyleyin gidemezswm burada kalırsam ne yapabilirim ot gibi mi yaşayacağım ben.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yanlışlıkla konu çeyiz alışverişi kalmış kusura bakmayın düzeltemedim de 🙏🙏
Ailem ile aramı nasıl düzeltebilirim?