AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Önce eşimin sonra arkadaşlarının ağzına tükürürüm 👍
Birbrinizin sosyal medyasını niye alıyonuz çok saçma
Eşinin hesabını Çok kurcalama bazı şeyler normal yani abartmamak lazım
Aldatmamıs cok takma ayrica erkek sohbeti hep boyle
Merhaba öncelikle.
Evet arkadaşlarının yaptığı yanlış yavaş yavaş törpülemesi lazım eşinin kendini sende ondan hemen değişmesini isteme bekle
Ne yapayım yani? burada bazıları bu durumu çok normalleştirdi. Eşime gördüm desem dert demesem dert. Sizin karınız da böyle bi durum olsa ne yapardınız?
Erkek ve kadın farklı tabi kadın böyle bişi yapsa tepki gösterilir biliyırsun ülkemizde kadın erkek ayrımcılığı var
Ayrımcılıkla alakası yok
Var var bunu sen yapsaydın inan herkes yanlışlardı seni
Yaptıkları saygısızlık sadece
Ben de öyle düşünüyorum. Saygısızlık diyorum ama yorumların çoğu normal diyor anlamıyorum harbiden
demekki muhabbetini yapıyorlardi zamanında. ama cidden yaptıkları ayıp yani ben evlenen arkadaşlarimla ilişkimi kesiyorum çünkü artık aramızda üçüncü biri girmiş oluyo
kocanla sevis eglenmene bak gerisi umrunda olmasin
Hayat felsefesi yapılacak kadar kaliteli gibi yorum.
Bence önce esine rahatsız olduğunu söyle işe yaramazsa eşinin hesabından onları gönderen arkadasa ben (ismin) ve böyle şeyler atmandan hoslanmıyorum o artık evli bundan sonra atmazsan sevinirim de mesafeyi koy yoksa b*kunu çıkarırlar
maalesef bunun olmadigi bir erkek ortami varmidi bilmiyorum fakat atilan temalardaki icerik ve muhabbetteki niyet cok onemli. Muhammetteki icerik size ve birlikteliginize olan bir saygisizilik olup olmadigini belirler.
Eşinin geçmişini araştır. Konduramadığın her neyse bütün erkeklerin içinde olan bir şeydir muhakkak. Zaten daha yeni evlisiniz 10 yılda geçse ruhun duymaz peşine dedektif takmalısın ne b.. k yiyor öğren yol yakınken
Ya bekarken kendi aralarinda sakalasiyorlarmistir. Şimdi daha yeni evlisiniz ya onlar da duruma henüz adapte olmamışlardır bence. Çok da kafana takma.
Benim eşimin de arkadaşları çok ama hiç ne küfür lü şeyler nede böyle konuşmalarını görmedim beş yıldır evliyim.
Doğru olan o muhabbetlere bakmaman. Onun özeli eğleniyor. Seni aldatmıyor. Çok sıkıştırma adamı kaçar ve yalan söyler
Niye evlendi o zaman? Evliliğinde bi sorumlulukları var bekar gez her bku ye kim ne der kimse bişey demez evliysen yapmayacaksan öyle insan kaçacaksa kaçsın zaten Allah düşmanımın başına vermesin kızlar sizde erkeklerin çplak fotoğraflarınızı atın birbirinize gruplarda ne güzel olur dimi
Seni aldatmıyor dostum erkeklerin rutin goy got muhabbetleri sadece abartma diyorum
Kendini kadının yerine koy ya da bahsettiğim gibi bi kadın yapsa?
Türk erkeği değil mi diyecem Allah var çoğu erkek burada doğru olanı söylemiş neyseki akıllı insanlar hala yaşıyor
Saygisizlik tabiki eşinin o yüzü vermemesi lazim
Arkadaşları neyse o da odur zaten. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğu ı söyleyeyim diye boşuna denmemiş.
Evlenmeden önce iyice baksaydın efendi düzgün erkek istiyorsan artık o iş geçti
Kimseyi değiştirmeye çalışma yapamazsın ne görüyorsan o dur eşin
bir canım banada açık bir foto gondermiş şaka için eşim görüd kıyamet koptu
Valla ben evlensem arkadaşla filan işim olmaz evim işim karım olur sadece tuhaf mış bu
işte bu kadın gibi düşünen insanlar yüzünden ne evleniyorum ne de sosyal medya kullanıyorum
senin gibiler evlenmesin bi zahmet zaten başkasının da hayatını maffetmeyin
seni banlamışım hala yazıyorsun
çokta gttümde
Evet evlenipte başkasının hayatını yakma bencede senin gibilerin soyu bir an önce tükenmeli buğday gibi ürüyorsunuz gerçekten zaten evlilik sorumluluk isteyen bir şey aldatmak sadece yatakta değil düşünceylede olur bu aldatma bildiğin insanın hayatında evlendiği eşi olmalı sadece onun için evleniyor zaten sevdiği için yoksa evlenme her bk ye kime ne
Mesaj at gruba telefonu arkadaşlar eşimi rahat bırakın de … rica et !
Gruptan çık
arkadaslari boyle seyler atabilir ama onemli olan esinizin bundan etkilenmemesi sonucta herkesin bi hayati var
Bence aldatıyor çünkü arkadaşları neyse o da o bence karşına al ve konuş anlat bundan rahatsız olduğunu
Bence direkt söyle ama uzatarak değil direkt bu devam ederse ben yokum de yoksa ipin ucunu tutamazsın
bence rahatsızlığını belirt hatta çok fazla görüşmesin o arkadaşlarıyla ne olacağı hiç belli olmaz
Buradaki erkeklerin çoğu karşı çıkmış da karıları kız arkadaşlarıyla erkekli videolar paylaşıp erkeklerden bahsetseler kıyameti koparırlar. İnşallah karılarınız tarafından aldatılırsınız bu şekilde aklınız başınıza gelir amin.
Türk erkeği klasik ne beklenir ki bomboşşşş bi erkek , erkek yapar kadın yapamaz kafasında bunlar ne kadar bişey de öğretsen anlatsan bi kulağından girer diğerinden çıkar bu yüzden evlenmiyorum işte soğudum evlilikten
Bu nasıl bi saygısızlık eşinin bu konuda müdahale etmesi gerekirdi
onlara eşin yaptıklarınızı anlatıyorsa onalrda seni arzuluyordurlar
Kusura bakma ama ben olsam çok pis agızlarının payını vermistm
Arkadaşları zaten büyük edepsizlik yapmış ama eşinin de buna dur demesü lazım
Atamaz karşı taraf buna izin verirse iki taraf içinde günahtır..
Arkadaşlari neyse kocan da öyle biri maalesef
Buyutulecek bisi yok bence keyfine bak
Hoş mu şimdi bu
Takma kafanaa boş ver yok bisey
Ne demek yok bi şey neden atıyor o zaman
Yahu klasik erkek muhabbetleri takilma
Eşime kız düşkünüsün temalı gönderi atmış nasıl kafama takmayayım
Sen yeni evlisin diye kafana takiyosun bemce bi gelirmisin ozelenbisi dicem sana
Hayır ben hep takarım bu muhabbeti. Yapmasın Allah Allah zorla mı evlendim
Burdan yaz yazıyorsun
İncinirsin burdan herkes okuyacak
Daha yeni evlisiniz zamanla düzelir ama yinede uyar sen
Zamanla düzelir diye bi şey yok asla. Bi insan neyse odur
O zaman boşancaklar aq yaptığın yorum çok saçma
Rahat bırak sen mesajları görebiliyorsan bir şey yoktur
Canım tecrübeliyim sakın mesajlarını okuma rahat bırak yapacağı olan her türlü yapar bu yaptığın seni daha çok şüpheye düşürür esnek ol biraz erkekler kendine güvenen esnek kadınları sever sende öyle ol
Bırak naparsa yapsın hata ederse yapan zaten kendine yapar aldatırsa seni kaybeder bu kadsr basit aldatmazsa eğer zaten sorun yok sen kendine bakmaya güzel olmaya ışıklar saçmaya devsm et gerisi boş
Seninkilerde sana taş gibk erkekleri falan atsın ne güzel işte bahanende olur
Ya eşimi uyarırım ya arkadaşlarını
Eşinle konuş ama usulünce
Erkekler be normal takma kafana eşine odaklan sen
herşeye normal diye diye bkkunu çıkardınız
İyide adam aldatmiyor bir şey yapmıyor arkadaslari ile reels paylaşılıyor amac komiklik gülmek erkekler kadinlar gibi detayci değil düzdür farklı düşünmezler ama kadinlar bunu anlamıyor ima cikarmaya oradan bir sey cikarmaya uğraşıyor erkekler izliyor gülüp geciyor
bu aldatmaya girer zaten ki aldatmaya da götüren bi etken
Bence degil normal reels neden aldatmaya girsin ki yani duygusal bir şey yok cinsel birsey yok bence cok yanlış
cinsel demiş ama
Tamamda cinsel dememis ii okumamissin kaldi ki instada cinsel video yollayamazsin anca argo küfürlü reels var p*rno yollamamis bisey yapmamış cok fazla detayci olmayin erkekler onlara gülüp geciyorlar
neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum boşuna kandırmaya çalışmayın herşeyi de normalleştirmeye çalışmayın herkesin yapması doğru olduğu anlamına gelmiyor
Ya arkadasim seni neden kandircam sadece olani söylüyorum
Senin sevgilin yapmasin napayim
yapmıyor zaten yapsa postalarım direk
Yapmasin zaten sana ii katlanıyor cocuk helal olsun
o senin kafa yapında olan biri değil merak etme ama seni alana Allah sabır versin
Versin benim gibi mükemmel biriyle birlikte olucak şanslıymis 😂
ayn onu aldatan
boynuzlarını uzatmada birincilik
Simdiye kadar hic bir sevgilimi ne duygusal ne cinsel manada aldatmadım aldatmamda
Esinle konus mal mal kafanda kurma
Eşin istemese atamazlar
Kardeşim evliyse neden hala kız arkadaşları var bence ayrıl ondan : )
Aldat eşini çünkü o da seni aldatıyor
Hatta eşinin arkadaşları içinden en çok seni cezbedenle aldat
Offf çok heyecanlı olur
Erkekler böyle bacım aynısı bendede var
Eskiden capkindi eşin
6 senedir sevgiliyiz biz ama
Senden önce. Ama bir capkin sana asiksa gercekten seviyodur yani
Şu an bunun atılması hoş değil kısacası
Yani haklisin ama arkadaslarinin bunu yapmamasi lazim evli birine atilmaz artik oyle seyler ya da belki onun hesabına girdigini bilmiyolardir
zaten bilmiyorlar bu daha iyi. Doğalı neyse onu yapıyorlar ben de görüyorum. Kusura bakmayın ama arkadaşından ziyade eşime böyle mesaj atabiliyorsa o cesareti konuyu da eşimden alıyorlardır. Bana niye böyle mesajlar gelmiyor. Arkadaşı suçlu diyebilirsiniz ama bu konuda o cesareti veren de eşimdir
Yaw arkadaslarina böyle mesajlar atma diyemez ama çünkü benimde arkadaslarim bana atarlar bu erkekler arasinda olan birsey esin o arkadas ortaminda oldugu surece atilir ama senin baktigini soylese atilmaz artik
Niye diyemez ya? Ben rahatsız oluyorum hoşlanmıyorum eşime saygısızlık gibi hissediyorum diyemez mi? Baktığımı kılıbık gibi gözükmemesi için söylemez bi kere.
Siz evli misiniz bide? Arkadaşı mı olmasın bu mesajlar gelmesin diye? Her erkek arkadaş böyle şeyler yapar diye konuşmuşsunuz da
Evli degilim ama cogu erkegin arkadaslari arada kiz videosu atabilir yani
Kız değik video. Bi olay var aslında komik. Tvden görüntü diyeyim. Ama içerik dediğim gibi sorun o. Kız videosu atmıyor hiçbiri bunu biliyorum
Kizlarda atiyodur bence
Önceden olmuş konuştuk bunu. Hatta çok afedersiniz bi arkadaşı yataktan bile atmış ama kızın farklı yerleri görünmüyormuş. Ya da çok önceden kendilerine gelen ortak tanıdıkları çıplak kız videosunu atmış. Bundan dolayı baya bozuştuk önceden oluyordu şu an yok asla vs dedi
Çok sıkma adamı yapmayacaksa da yapar
Bi şey yapacağından değil ama hoşuma gitmedi bu durum
O zaman otur konuş yanımda ol de
Söylesem mesajlarıma mı baktına çevirecek
Evet baktım de sen benim kocamsın bakarım de
Bilmiyorum genel Bi konuşma mı yapayım diye düşündüm
Aş karşına konuş, ben de evliyim bu arada profilime gelir misin
Sizin karınız böyle durumda olsa ne yapardınız
Müdahale ederdim tabi izin vermem
Siz konuşunca dedi e arkadaşım yokluyor nen de cevap vermedim diye
Anlamadım
Konuşsam bana diyecekki ben kimseyi engelleyemem. Ama ben cevap vermedim ki zaten çekincem de yok ki silmedim de der. Olayı neden baktına getirir dkdkdl
Seni suçlu çıkaracak yani 😆 o zaman bir şey yapma şimdilik bekle
Genel mi konuşsam diye düşündüm. İnsan eşini üzmeyecek şekilde hep hareket etmeli gibisinden
Olur aslında belki anlar 😀
Böyle daha mantıklı artık baktın mı derse bilemiyorum artık derim dkdldl
Evet evet kesinlikle 😀
Profilime gelir misin acaba?
Ya eşimi uyanırım ya arkadaşlarını.
Seni aldatmadıgını nerden biliyorsun?
bunu kafaya takma ve karıştırma
Niye? Sizin kız arkadaşınıza böyle bi mesaj atılsa takmaz ve karıştırmaz mıydınız?
Saygısızlık sana bişey sormak istiyorum
?
Seni de aralarina almak istiyorlar
Haklısın.
ayril, ayril knk ben arkasindayim
Arkadisinin yaptigi sana saygisislik aralarini boz
Zor durum
Size saygısızlık
Soru ne
Düpedüz aldatma başka bişey değil
Arkadaslari densiz
Saygısızlık