Eşimin bekar arkadaşları sürekli karı kız temaşı konuşuyorlar?

Evliyim ve 3 aylık bebeğim var Eşim çalışıyor ben evdeyim eşimin eşim işinde gücünde sabah 8 de gider akşam 8 de gelir boiluk olursa arada eve gelir gider ve gittiği yrlerden haberim olur aramızda hiç güven sorunu yok ama bir sürü bekar arkadaşları var ce içinde bir kaç tanesi gevşek hal ve hareketleri var birkaç ay önce bir tane bekar arkadaşı eşime karı kız hakkında bişeyler anlatıyor bende telefonda bunu duydum ve eşimde baya büyük bir kavga ettik evli olarak senin karı kız muhabbetlerini dinlemek gibi bir lüksün yok dedim şimdi yine aynısı oldu eşim karıyla kızla işi olmayan bir insan eşime ne kadar güvensem de böyle şeyler canımı sıkıyor arkadaşları sürekli karışar hakkında bişeyler anlatıyor yok öyle yok böyle arkadaşı eşime bir video atmış altına mesaj atmış “bilmem ne sonrası ciğara keyfi insan 1,5 saat şey yapabilir mi ya “ eşimde sadece aferin yazmış yani benim asla hoşuma gitmiyor morelim bozuluyor eşimde bişey desem kızar aramız bozulur diye korkuyorum boş yerden tartışmak istemiyorum ama bu konuda haklı olarak uyarmak istiyorum bu canım saçma arkadaşları da haddini bilsin istiyorum gerekirse ben onlarla muhatap olucam uzak durmaları için ne yapacağım bilmiyorum sinirden elim titriyor.

Eşimin bekar arkadaşları sürekli karı kız temaşı konuşuyorlar?