Birkaç aylık evliyim. Eşimin çoğu arkadaşı bekar. Bu bekarların çoğuda çapkın. Birinin uzun süreli ilişkisi olsa da galiba minik flörtleri olmuş. Erkek arkadaşlarıyla olan muhabbetlerine bakmamı istemiyor. Ne konuşuyorsunuz diyorum küfür argo vs diyor. Sosyal medyalarımıza girip çıkabiliyoruz.
Eşimin sosyal medyasından konuşmalarını görebiliyorum. Genelde evet küfür var ama bazı arkadaşları kız temalı şeyler de çok atıyor. Eşim cevap yazmıyor ya da orta cevaplar yazıyor. Gerçi ben görebiliyorum diye mi onu da bilmiyorum.
Geçen gün bi arkadaşı eşime bi gönderi atmış küfürlü ve kızlı. Kızlar şöyle yaparken bilmem ne ci erkek gibisinden. Gönderinin altında da siz kime göndereceğinizi biliyorsunuz yazıyormuş. Eşime yollamış. Eşim mesajı görmüş ama silmemiş cevapta yollamamış. Çok sinir oldum ve içim içimi yedi. Hiçte konduramadım eşim öyle biri değil diyorum ama o zaman niye eşime yolluyor onu. Eşim göreceğimi düşünüp mesajları da silebilirdi silmemiş ondan iyi düşün belki eski zamanları kastediyordur diyorum ama gene de moralim bozluyor. Arkadaşının yaptığını kendime saygısızlık olarak alıyorum. Ne yapayım bilmiyorum. Eşim beni aldatmıyor bunu biliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer