Eşimin 5 kişilik arakadaş grubu var ve onların eşleriylede beraber görüşürüz. Ama oradaki bayanlar beni dışlıyorlar. Benimle fazla konuşmuyorlar bile , hep kendi aralarında konuşup şakalaşıyorlar ben hep uzaktan izleyici kalıyorum. çok üzülürüyorum eşim için sabrediyorum. Zamanla bu kızlar benide aralarına alırlar mı? Ne yapsam ki?
Cevabın nedir?
+1 yılağır davran sana ilk şeyi söyleyenden bir şey iste zor bir şey tabi o zaten iptal olur sonrakini isteyene cevap verme başka soru sor cevap veren varsa dinleme yoksa da kafanı çevir ifrit olsunlar yerinde sabit otur izlesinler ve içten içe durduramasınlar duygularını gene bir şey diyen olursa sağ elini kaldır yukarı doğru salla kalk ve lavaboya veya başka bir yere git arkadandan konuşup yolunu beklesinler gelincede istediğim şey olacakmı diye sert yap susarlar ve durulurlar hepsi vijdani basınçlarında bulaşmamayı düşünür sonrada eşine artık kalkalım işimiz var önemli de ve kalkın bunu 1-2 defa yap herkes aklını başına alır artık temkinli yaklaşır aralarında salak salak gülemezler sana bakarak
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEşine söylemen çözüm olmaz. Ne diyecek kızlar eşimide aranıza alın mı diyecek? Onlara ayak uydurmaya çalış. Nasıl muhabbet ediyolarsa o şekilde et, şakalaşmalarına ayak uydur. Laf aralarına gir sende bişey kat, ama laf olsun diye konuşma. Aranızda maddi manevi fark olamaz. Muhtemelen onlar senden daha eski arkadaşlardır. Üzülme zamanla düzelir ama dediklerimi yap 😉
04 Yorumla
Soran+1 yılDüzelcek gibi değil hepsini denedim üstlerine düştükçe sanki daha da uzaklaşmak istediler. çok zorlayınca da gıcık kapıyorlar
- +1 yıl
Kaç yıldır aralarındasın?
Soran+1 yılAşağı yukarı 3,5 -4 yıldır tanışıyorum
İlk başlarda normaldi son iki yıldır iyice dışlandım onlarla kursa bile yazıldım beraber evime kahveye falan da çağırdım her seferinde daha da uzaklaştılar- +1 yıl
O zaman evet eşinle konuşmanın vakti gelmiş malesef
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Toplum içinde birini dışlamak, birinin söyledikleri karşısında tavırlı davranmak, mesafe koymaya çalışmak ve onu küçük göstermeye çalışmak gibi embesil tripleri olan insanlar var. Onlara kendini sevdirmek yerine yok saymak, gitmemek, evine kabul etmemek ve eşine de onun yüzünden bu yaştan sonra milletin egosunun malzemesi olamayacağını kendisinin görüşebileceğini söylemek doğru olacaktır.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok güzel ifade etmişsin
Ayy götüm beğenmesinler. Muhtemelen eşine seni yakıştırmıyorlardır. Mutlula onlarda sorun var senin suçun değil bu kesinlikle kendini suçlama. Sinir oldum şuanda onlara. Sen de onları beğenmiyor gibi yap. Tepeden bak asıl sen onları beğenmiyormuş tribine gir bir şekilde onu hissettir bakım yap güzelleş sosyal iş gibi önemli işlerin varmış gibi devran bak nasıl peşinden koşuyorlar🙄
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
64Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılSen bence uzak dur gadası eşinde uzak dursun
00 Yorumla
+1 yılAklima friends ten bir bolum geldi. Rachel yeni is yerindeki arkadaslariyla kaynasmak icin sigaraya basliyordu...
Simdi oncelikle sizi dislamiyorlardir sizi sadece bir cok detayi bilmediginiz icin uzak duruyorlardir. Hepsiyle ayri ayri vakit gecirin kendinizi tanitin. Her birini tanimaya calisin. Belki de siz onlardan soguyacaksiniz onlar sizin kalitenizde olmadigi icin belki siz o grupta olmuyorsunuzdur. Bunu zamanla daha iyi anlarsiniz02 Yorumla
Soran+1 yılO sahneyi hatırladım 😂
Soran+1 yılYazdıklarınız çok mantıklı ama onlar o kadar çok aralarına kimseyi almamaya şartlanmışlar ki, bana kendimi gösterecek fırsat vermiyorlar mesela benim yanımdayken sessiz duran bir arkadaş diğerinin yanında bülbül kesilip devamlı birşeyler anlatıyor ya da ben konuşmak için soru sorduğumda cevaplar kısa kısa konu kapatırcasına oluyor hep beraber konuşurkende birşeri önüme geçiyor beni tanımaya bile çalışmıyorlar
+1 yılEşin de umrunda değil hiç farkında değil tam bir odun mu?
Ne üzülüyorsun böyle şeye takma boşver. Eşine de söyle ama zırlamadan mümkünse.
Guclu kadın olun arkadaş ota boka sarmayın. Iki tane kadın yüz vermedi diye saldırıyorsun.
Onlar kendi aralarında g. te parmak olmuş. Sen boşver. Zaten öyle eşli görüşmeler de nedir öyle ya. Acayip salakça geliyor bana. Tek başına yaşamayı beceremeyen sürü psikolojisi.02 Yorumla
Soran+1 yılBiraraya geldiğimizde kadın erkek ayrı otuyoruz. sürü gibi değiliz. Dışlanmaktan çok bunaldım onların bize kötü davranarak havalanmalırını izlemekten sıkıldım. Sanırım eşime anlatıp artık uzak durmalıyım yapacak birşey yok
- +1 yıl
kadın erkek ayrı oturulan ortamlar beni gıcık ediyor. dedikodu ve laf taşıma amaçlı ayrışma. bazen bunu kültürel olarak inanca bağlayanlar var ama ben inanmıyorum. kadın ile erkek konuşacak konu bulamayacak kadar sıkıcı ve gelişmemiş ortam bunlar
- Aile & Toplum konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılInsanlara kendini kabullendirmekten vazgec aralarina girmek icin cabalama birak herkes kendi hayatini yasasin saniyorsun onlar hep iyi arkadas kalacak nerde cokluk orda sey bilirsin elbet onlar parcalanacak. Ben sonsuza kadar arkadas kalabilen bir grup gormedim
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir kadın mısın? Ya dış görünüşün çok güzel ya da sende begenmedikleri bir özellik var ondan konusmuyorlar. Yani kısaca ya kıskanıyorlar ya da sende kötü bir özellik gördükleri için sevmiyorlar.
15 Yorumla
Soran+1 yılİyi de ben hiçbirine kötü davranmadım ki
- +1 yıl
Yani bilemiyorum illa kötü davranman gerekmiyor ki karakterini, belki konusma tarzini falan begenmemis olabilirler. Ya da seni kıskanmışlardır ondan muhabbet kurmak istemiyrolardir
- +1 yıl
Belki çekingen oldugun için cok muhabbet kuramiyor da olabilirsin
Soran+1 yılElimden geldiğince muhabbet ediyorum ama onlar birbiriyle konuşmaya o kadar dalıyor ki ne benim açtığım konu uzun uzun konuşuluyor nede bazı şeyleri bana da anlatıyorlar aynı odadayken bile bana değil diğerine dönüp birşeyler anlatıyorlaryani bana fırsat bile vermiyorlar
- +1 yıl
Hmm ilginç. Bilemiyorum o zaman.
+1 yılÖzgüven problemin mi var ya da dıştan soğuk itici görünen bir halin mi var ya da onlarla vakit geçirmeyi sevmiyorsan onların istemediğinin enerjisini yayıyorsan karşı tarafta aynı enerjiyle sana karşılık veriyor olabilir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılPeki sen neden dışladıklarını düşünüyorsun atıyorum onlar ev hanımıdır sen çalışıyorsundur çekemezler yani örnek verdim
11 Yorumla
Soran+1 yılŞımarıklıktan bence yani bir kötülüğüm olmadığını onlarda biliyor her gördüğümdede güler yüzlü davranıp konuşuyorum. Bence onlar birbirini buldu ya başkalarını almaya gerek yok , diğerleri girmeye çalıştıkça egoları şişiyor
+1 yılTamamda neden diskiyorkar seni canim kulturmi farkli giyimmi farkli ya da wennonlara gore dahami sexisin
11 Yorumla
Soran+1 yılÜç tanesi kapalı diğerlerimiz açık bizde çok seksi giyinen hiç olmaz ki hepsi pantalon gömlek giyiyor aman aman bir kültür farkımız yok
Sorun sende. Özgüvenin eksik olduğundan bu davranışlarına yansıyor. Pasif olan dışlanır hayatın kuralı bu.
11 Yorumla
Soran+1 yılPasif değilim aksine her konuya girmeye çalışıyorum her muhabbete laf veriyorum ama bana fırsat bile vermiyorlar
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence 1-2 elinden geleni yap, olmuyorsa çekil aralarından bende bu terbiyesizliği anlamam bir türlü. Ulan bu kadar mı gözünüz kör 40-50 yaşında koca gidi kadınlar bile bunu yapar oldu ergenler gibi.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılmutlaka bir itici yanını görmüşlerdir
ya laf taşıyan bir kadın olarak göründün onlara
ya da kocalarından kıskanacakları kadar güzel ve seksisin00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAa niye oyle acaba? Soyle esine, bunlarin yanindaiyi hissetmiyorum kendimi de, gorusmeyin. Esini tek basina da gondermeni tavsiye etmem.
02 Yorumla
Soran+1 yılGörüştüğümüz zaman erkeklerle kadınlar ayrı oturuyor zaten. Öyle bir surum yok yani onlarında kocaları geliyor ama erkekler oturma odasında kadınlar salonda duruyor o tarz birşey değil
- +1 yıl
Anladim. Esinin haberi var mi seni disladiklarindan? Eger yoksa soyle, belki konusur. Baktiniz duzelmiyor, bir daha gitmezsiniz..
Arasından bir tanesiyle ekstra samimiyet kurarsanız devamı gelir bence
12 Yorumla
Soran+1 yılDeniyeceğim teşekkürler
- +1 yıl
Sen bu akıllan prof olurdn ama gel gelelmki KS profu olmsn @HazalLisa
+1 yılAralarına katılmak zorunda değilsin kendini buna mecbur hissetme onlar için çabalama başka samimi dostlar edin
20 Yorumla
+1 yılDaha fazla detay lazım. Bence eşinin iş yerinde statüsü ve konumu ile doğrudan ilgili bu konu
01 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durumlarımız arasında uçurum yok
Onlar gibi olmayı denersen, başarırsın. Yalnız orada iki grup çıkar. Sen dahil olursan, kartlar yeniden dağıtılır. Düşman tekrar görüş sahasına girer.
00 Yorumla
+1 yılKasinti oldugun icin olabilir. Rahat ol takma onlari. Sanki onlar yokmus gibi konus. Dikkatleri cekersin.
00 Yorumla
+1 yılOnlar kimmiş ki üzülüyorsun ben olsam hepsine normal değil alay eder gibi bakarım.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet normal olmadıkları belli
- +1 yıl
Kendini nimetten sayan bir takım ezik grubu işte.
Soran+1 yılOnları şımartmak istemiyorum sadece bir umut zamanla düzelir mi diyordum beni yordu yüreğimi yordu bu konu
Eşine durumu anlat..
Aileli birliktelikler fazla olmasın...
İçine atma02 Yorumla
Soran+1 yılOna söylemedim
+1 yılSizde tavır alın umursamayın onları. İnsanlar böyledir iyi niyetli birini dışlarlar. Daha kadınsı olun kıskançlıktan delirsinler
00 Yorumla
+1 yılEşim için sabrediyorum nedir ya alsınlar almasınlar sanki çok önemli insanlar..
Gitmek istemiyorsan da gitme00 Yorumla
+1 yılYılda 5-6 kez görüştüğün kişiler için canını sıkmaya değmez KS ye gir kafa dagit muhabbet et istersen yazabilirsiniz bende evliyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşinin tepki vermesi lazım
yaptıkları yanlış
eşin tepki versin, hatalı kimse söylesin
senin hatansa sana desin, onların hatasıysa onlara desin
gerekirse konuşmasın onlarla11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsana şunu söyleyeyim
kendin ol, kimse için değişme
kötü huyun varsa değiştir tabi, ama iyiysen başkası için kötü olma, illa onlarla iyi olmak için
Girişken ol sen aohbet et. Öyle ruh gibi durursan kpnuşmazlar
00 Yorumla
+1 yılHerkes herkesle anlaşacak diye bir şey yok. Mesafenizi koruyun.
00 Yorumlasende gir konuya konuş fikrini söyle. sana soğuk davranıyorlarsa çık guruptan. eşinede söyle
00 Yorumla
+1 yılAlmazlar onlar da emın ol sana kusur buluyorlar sır cok soguk dıye.
00 YorumlaEşin, arkadaşları için seni bir kenara itiyor gibime geliyor. Bunu farketmemesi mümkün değil. Bunun faturasını millete değil eşine kesmelisin.
00 YorumlaBence öyle daha çok asil durursun. Arada lafa karış ama saçma kelimeler kullanmadan.
00 YorumlaEşinle konuş ben bu ortamda bulunmak istemiyorum bu sebepten dolayı de. Mutsuz olduğun yerde bulunma
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim yüzümden arkadaş grubundan uzak kalmasını istemiyorum yoksa ben de tahammül etmezdim onlara
+1 yılKıskaniyolar daha güzel daha çekici olduğun için. Ve kocanla arandaki ilişkiyi de kıskanıyorlar. Öyle akreplerden uzak dur. Hep demişimdir; Kadın kadının düşmanıdır diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle onlarla senin aranda eğitim, kültür, para ve de zeka olarak ne gibi farklılıklar var bunları bilmek gerekiyor.
10 Yorumla
+1 yılsende gitme aralarına yani eşinde gitmesin, ya da giderse gitsin seni arkadaşlıkda istemeyeni sen hiç isteme
00 YorumlaAralarına yeni girdiysen kolay kolay Tabii ki kendini kabul ettiremezsin bir süre sonra onlar da sana alışacaktır
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıl oldu , yeni girmedim aralarına
Soran+1 yılAnladım
Aile & Toplum konusunda 389 cevap paylaştı. Burda is esine dusuyor senin istenmedigin bir ortama sokmamasi lazim
00 YorumlaSen kendi hayatını kur..
Hiç sevmem böyle şeyleri.
Ortamı sen şenlendir onlar sana yaklaşsın.00 Yorumla
+1 yılsenin onlara bı saygisiLigin mi oldu. nedeni ne olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmiyorlar galiba yeterli değilim onlar için
Soran+1 yılBu kadar özgüvensiz bir cevap vermek istemezdim ama gerçek bu kendimi kandırmamalıyım
- +1 yıl
sende onları beğenme onların fazlası mi var
+1 yılSenin onlardan ne eksiğin var... Belki fazlan bile var takma boşver
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet teşekkürler
- +1 yıl
🤗🤗🤗relax ol bu onların ayıbı
+1 yılOnlarla beraber olmak zorunda değilsin ki aralarına katılma sende
04 Yorumla
Soran+1 yılEşim için dayanıyorum
- +1 yıl
Neden ki eşin mi onlarla olmanı söylüyor uzak durabilirsin
Soran+1 yılEşim birşey demiyor haberi de yok onun
Sadece grubundaki herkes gidipte eşimin ayrı kalmasına gönlüm razı olmuyor- +1 yıl
Anlatmak ister misin
alırlar zmanla sende ayak uydur bence sen onlardan kesın guzelsınızbence
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılDışlıyorlarsa ne zorluyon sevmemişler seni işte illa suratına mı söylesinler bağıra bağıra. 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılonlara göre çok güzel ve bakımlı hoş bir bayansan onlardan güzelsen sebep budur kocamız elden gider korkusu yaşıyo olabilirler öyle şeyleri kafana takıp üzülme boşuna
015 Yorumla
Soran+1 yılBen kadınların o kadar kıskanç olduğuna inanmıyorum. Bence farklı bir sorunları var belki beğenmiyorlar belki sevmiyorlar ama sadece güzel diye bir kadın dışlanmaz bence ayrıca onlarda çok güzel ve genç bayanlar
Cevap sahibi+1 yılöncelikle merhaba uyyosnuz sandım öyle yazdım ama bakın bu durum benim dediğim gibi bir düşünn başka sebebi olamz tamda benm dedğm gibşi
Cevap sahibi+1 yılkendinizi yazmamşsınz ama bence siz onlara göre daha alımlı bakımlı güzelsnz o yüzden kıskançlık kocaları elden gidecek diye
Cevap sahibi+1 yılya da şuda olabilir belki aralarında senin kocanda gözü olanda olabilir o yüzden sana böyle yapıyo olabilirler
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılbütün yazdıklarımı okudunzmu
Soran+1 yılOkudum anladım sizi kafam karıştı biraz
Cevap sahibi+1 yılmesaj kutun açıkmı biraz konşsak ordan senn için mahsuru yoksa
Cevap sahibi+1 yılcvp yazcakmsnz farklı bir niyetim yok yanlş anlama sadece konşmak
Soran+1 yılNe yapabilirim ki?
mesajda gönderilmiyor size
Cevap sahibi+1 yılgiaaakmsn
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıkayımmı yazcakmsn
Cevap sahibi+1 yılçıkayımmı
Cevap sahibi+1 yıl? yazcakmsn
Cevap sahibi+1 yılordamsnz
Sanmıyorum alacaklarını ailecek görüşmeyi kes bana sorarsan
00 YorumlaOluruna bırak kıskançlık kadın larin geninde var muhtemelen sen onlara göre daha güzel ve daha dogalsin
00 YorumlaKesin ideolojik bir sebep , her ne olursa olsun yanlış yapıyorlar, kadın milleti
00 Yorumla
+1 yılAlabilir ama kültüre farkı maddiyat farkı varsa bu da etkekn
00 YorumlaOnlarla takılmak zorunda değilsin ki ayda bir yıl bir araya geliyorsunuzdur zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılYılda 5,6 kez görüyorum maalesef
Bosver bence tokadan başka bişey takma kafana ilerde anlıycaklardır seni.
00 Yorumla
+1 yılKesin onlardan daha guzelsin
03 Yorumla
Soran+1 yılYok canım hepside güzel bayanlar
- +1 yıl
Sence neden bunu yapıyor olabilirler? Bir fikrin var mi?
Soran+1 yılŞımarık tipler kesin basit sudan bir nedenden dolayı beğenmemiş istememişlerdir diye düşünüyorum
+1 yılBir gun çaya çağır 2 kisi 2 kisi olarak
05 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ama çağırdığımla kaldım onlar karşılık olarak beni çağırmadılar
- +1 yıl
Cagirmalari mi gerek sohbet edin kaynasin diye çağırıcaksin
Soran+1 yılYani pek birşey değilmedi
Soran+1 yılDeğişmedi
- +1 yıl
Zorlamanin mantığı yok o zaman esine söyle ben bunlarla görüşmek istemiyorum diye
+1 yılKıskanıyorlar ablacım seni 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar basit olsa 🙁
- +1 yıl
Keşke 😂
+1 yılBen olsam gitmem buluşmaya
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Kaltaklar. Bence seni kıskanıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAralarına almalarını bekleme aralarına gir.😌 Sessiz durma. Belli et
00 Yorumla
+1 yılBoşver görüşme onlarla
00 Yorumla
+1 yılSen içine kapanıksın galiba
00 YorumlaValla direk basar geçerim acımam
00 Yorumla
+1 yılİlgincmis niye almıyorlar acaba
20 Yorumla
+1 yılBence durumu eşine anlat sende konuşma
00 Yorumla
+1 yılAman almasinlar senin arkadasin yok mu baska
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi arkadaşlarım var eşimden dolayı bunlarlada vakit geçirmek zorunda kalıyorum
- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimin arkadaşlarının eşleri beni dışlıyorlar, zamanla aralarına alırlar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler