Erkekleri eğitip insan yapmışız evrim süreci boyunca yoksa çok farklı erkeklerin hüküm sürdüğü acımasız bir sistem olabilirdi?

Bu büyük bir olasılık sonuçta ama kadınlae testesteronu bol erkekleri yenmiş güzelliği ile mi zekası ile mi yenmiş kadınlar sizce kötülüğü? yani şu an ben zaten onlara pek insan gibi bakmıyorum ya zevk lerinin esiriler ya da testesteronun esiriler bizden 37 kar fazla testesteronları var. Tüm bunlara rağmen birr kültür düzen oluşmuş ve iyi erkekler var Dünya'da bu bana çok garip geliyor. Ya hiç kültür olmasaydı da erkeklerin doğasına kalsaydık neler olurdu? İşte eğitip insan yapmıişız fakat yapmamış olma ihtimalimiz de vardı ben bu yüzden erkeklere insan gözüyle bakamıyorum. Kibar efendi bir erkek evrimin kültürün bir sonucudur. insan değil resmen hiçbir erkek. Sevmıyorm ama eğitilmiş olmaları söz dinleyerek evrim geçirmiş olmalaeı gerçekten tüm bu özelliklerine rağmen harika müthiş inanılmaz bir şey tebrik ediyorum erkekleri ama yine de eğittiğim şeyleri sevmiyorum gururumu okşasa da 😂😂 ne de olsa ben gibi olamayacaklar doğası evrim sonucu iyi onların ben gibi doğuştan değil. hapis olgusu bile gururumu okşuyor benim. Çünkü yapamazlar kötülük hapis diye bir şey olduğu için kültürümüz olduğu için vs. istemsiz eğitiliyor evriliyorlar insan gibi durmaya. Efendi uslu erkekler ama ne yazık ki hiçbir erkek bana yeterli gelmiyor eğleniyorum sadece evrimin ehli leştirdiği koca testesteronları bizle eşit yapmamız hoşuma gidiyor. Efendi uslu erkekler var dünyada :) bu tabiki çok güzel bir şey ama doğalarının iğrençliğine takılı kalmaktan kendimi alamıyorum.

Erkekleri eğitip insan yapmışız evrim süreci boyunca yoksa çok farklı erkeklerin hüküm sürdüğü acımasız bir sistem olabilirdi?