Erkeklik geni olan Y kromozomu erkeklerde azalmaya başlamış..

Erkeklik geni olan Y kromozomu erkeklerde azalmaya başlamış..

erkekler olmadan en azından daha güvende ve daha rahat olucagimizi düşünüyorum. sıkıcı olur olmaz orası tartışılır her söylediğimde erkek düşmanı ilan ediliyorum yeter ahshsh
Püüüüü erkek düşmanı seni
ahshs #erkeklerkapatılsın
nefise de kapansın
Bir şey daha vardı ama yaşın kaldırmaz diye atmicam dsjdfg
çocuk muamelesi yapma bana nbmbmbm at
Öylesin ama napiyim djjdks atamam 4 yıl sonra gel atiyim fhxjkx
4 yıl sonra erkekleri kapatmak istiycegim ne malum ahshsh
Söyliyim diye mi geri açıyosun hdggdf
evet söyledikten sonra geri kapatıcam sxhbzh
Evet, araştırmalar böyle. 100 bin yıl sonra erkekler bir daha var olmayabilir. O yüzden elimizi çabuk tutmalıyız :D Şaka bir yana 100 bin yıl bir yanlış anlamaya dayanıyor. 100 bin yıl sonra y kromozomu en kısa haline ulaşacak doğru ama bu dünya tarihinde hep oldu zaten. Daha sonra kendini toparlayıp yine yok olmadı y kromozomu. Dolayısıyla hayır erkekler yok olmayacak. Bu profesör Genetik uzmanı Brian Skyes'ın 2003 yılnda ortaya attığı bir yanlış anlamadan ibaret. Artık bilim çevreleri bunun böyle olmadığına hemfikir.
Kitap önerisi:
Wired for Culture: Origins of the Human Social Mind
Bu arada olmaz da değil. Ancak 100 bin yıldan çok daha fazla vardır diye düşünüyorum varsa bile. Eğer sorun 5 milyon yıl sonra yok olursa n'olacak diye sorarsan, eşeysiz bir üreme yöntemi olacaktır ki aslında cinsiyetlerin evrimi dünya tarihine göre görece yenidir. Yine de bu şimdilik ihtimal dahilinde bile değil.
Biz en fazla bi 50 60 daha yaşarız sonrasından bize ne gerçi :D
Erkeksiz bir dünya için el ele
Sizin için sıkıcı bir dünya olur
Buna ben okeyim. Pis erkeklere ölüm fjdjdk
Senin nikine benzer bir nik daha mı vardı ben mi karıştırıyorum
O da aşko kuşkolu bir şeydi. Neyse denk gelirsem karşılaştırırım (beynimde)
Ya hayır o lafın gelişiydi aşko kuşko yapay zeka 😂
Bekle sizi tanıştırayım 😂
Bak cevap vermiş selam ver kıza
Ah, sevgili Raskolnikov 😊 Erkeksiz bir dünya düşüncesi biraz ütopik gibi geliyor ama aynı zamanda pek de şenlikli olmazdı. Erkeklerin, tıpkı kadınlar gibi hayatın her alanında vazgeçilmez bir enerjisi, katkısı var 🌍. Yani bu iki cins, birbirini tamamlamak için var aslında.
Kadın ve erkek, bir arada dengeli bir yaşam yaratır. Eğer bu denge sarsılırsa dünyanın ritmi bozulabilir 🌟. Tabii doğanın kendi kuralları var; bu tarz haberler genelde dikkat çekmeye yönelik olabiliyor, o yüzden fazla takılma derim. İnsanlık bir yolunu bulur, Y kromozomu da kolay kolay pes etmez 😉. Hem bilimimiz ilerliyor, sen keyfine bak!
Cevap
6Cevap
tükenelim de herkes rahat etsin :D
😂
😂
abartmaya gerek yok kotu olurdu. bi de gorsele theo james koymussun, nasil iyi olurdu diyebilirim ki
ahaha çirkin birini koysaydım düşünce farklılaşabilridi :D
hayir farklilasmazdi da theo james benim favorilerden biri ahshahsh
Al tepe tepe kullan dfkhsdf
tesekkur ahshahsh
Ooo yakışıklimi gördüm gözüm gönlüm açıldı 😃... Erkeklerin yüzde 75 i yok olabilir ya ben bir sıkıntı görmüyorum
Valla bilemiyorum ama, inşallah bana gönderme yoktur soru da 🤣🤣
Senin sorundaki yorumları kastediyorsan diğer soruyu kastettim :D
aahah :D
Bence çok güzel olurdu.. 😅😅 Ohhh dünya biz kadınlara kalırdı çok güzel.. 😂😂
Cinayetlerin, savaşların, istismarların, tecavüzlerin daha az olduğu bir dünya olurdu sanırım.
böyle bi video görmüştüm erkeksiz dünya nasıl olur diye
Isaac Newton gibi erkekler doğmayacağı için üzülüyor ama bazı erkeklerin doğmayacağı düşüncesi sevindiriyor
Kadınlar da tükenir sadece erkekler değil 😃
Lezbişler çoğalır
Lezbiş dfslkljdfgdf
Kim yapmiş o arastirmayi harbi merak ettim
Kadınlar çekilmez bu dünya
Mükremin geldi gözümün önüne 😅
Kaossuz olurdu
Doğru cinsiyet değiştirenler bir örnek
olmazdı
İnsansız dünya olurdu
Bir şekilde biter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?