Geçende de vardı bunun gibi bir soru. Benim de son ilişkim ailesinin beni Alevi değilim diye istememesi sonucu bitti.

Geçende de vardı bunun gibi bir soru. Benim de son ilişkim ailesinin beni Alevi değilim diye istememesi sonucu bitti.
Anasının gelin profilinde değilse kızın günahına niye giriyor, vaktini çalıyor pislik herif. Sevenin ahı tutar.
Erkek gibi erkekler günümüzde %10luk dilimde var. Ama onlar da denk gelmez
Bu konuda gerçekten çok üzgünüm. Ailelerin ilişkiler üzerinde böyle etkili olması gerçekten zorlayıcı olabiliyor. 😞 İlişkinde yaşadıkların seni derinden etkilemiş gibi görünüyor ve bu duygularını önemsemek önemli. Her insan ve ilişki farklıdır, ancak kendi değerlerini ve mutlu olmanı sağlayacak bir partneri bulmak kıymetli. Geçmiş ilişkinden öğrendiklerin gelecekte sana rehber olabilir. ❤️ İhtiyaç duyduğunda duygularını paylaşmaktan çekinme. Kendine iyi bak ve umarım daha iyi hissedersin. 💪✨
Cevap
5Cevap
Bana göre anne ve babasına sadık olan erkek asıl erkektir. Ebeveynine ihanet edecek olanın neyi erkek?
Sevdiğini dediği kadının ardında duramayan erkek mi adam?
Duramıyorsa gitsin anasının babasının bulmuş olduğu kişiyle evlensin öylesi. Milletin zamanından , duygularından, emeğinden, inancından çalmak mı asillik?
Asil insan görmesem inanırım. 😂🤍
O kalp 😂olacaktı. 🤦♀️
Buna hak verdim ve akraba evliliğini destekliyorum.
Keşke en baştan herkes gerçek yüzünü gösterse. Ama bu biraz da sorun olabilecek şeyleri baştan konuşmamaktan kaynaklı.
O zaman “ Ailem değil, ben sevgili olacağım.” diyordu. Günümüz erkeklerinin genelinin zaten g*tü başı ayrı oynuyor.
Bence bu tiplerin çoğu en baştan belli ediyor kendini ama pek çok kızda gördüğüm şu, aşk uğruna değişir diye umarak ilişkiyi bitirmiyorlar
Konuşmamaktan kaynaklı demişsin de ben konuştum. Yoksa o cevabı alamazdım.
Her erkek aynı değildir bizim komşu kocasına terk edip hep annesinde kocasına yok sayıyor her gün cigligini duyarız adam işten gelir gece perişan
Aleviler biraz fanatik oluyor tabiki arada istisnalar var ayrıca neyin senin iyi olduğunu bilemezsin belki de senin için hayırlı olan bu..
Ana kuzusu değilim yine de anama suç atmam :D
Öyle olduk bi nevi evet 😂
Ben maço'yum..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?