Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
25
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Nerede ve nasıl aradığına bağlı olarak değişir bu sorunun cevabı. İlk kez mütevazı olmaktan kaçınacağım. Zira bizler neslimizin tükenmek üzere olduğunu hissediyor olsak da tükenmeyeceğimizi biliyoruz. Her yerde her şekilde ortalarda dolaşmıyor oluşumuz tükeniyor olduğumuz anlamına gelmez.. Saygılar..
Allah ve Resulünün izinden gitmeyenler den hayır gelmez zaten . Toplumlar Bunlardan dolayı bozul maya başladı . İslamiyeti yaşamazsanız . Hainler gelir sizleri yönetmeye başlar
Her zaman dürüstümdür yalan söylemem iftira atmam. Hayatıma aldığım insana sadakatsizlik yapmam. Kimseye bile isteye zarar vermedim vermem. Kimsenin malında parasında namusunda gözüm olmaz diyebiliyorsan Adamsındır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Nerede ve nasıl aradığına bağlı olarak değişir bu sorunun cevabı.
İlk kez mütevazı olmaktan kaçınacağım.
Zira bizler neslimizin tükenmek üzere olduğunu hissediyor olsak da tükenmeyeceğimizi biliyoruz.
Her yerde her şekilde ortalarda dolaşmıyor oluşumuz tükeniyor olduğumuz anlamına gelmez..
Saygılar..
Yorumlara bakıyorum da millet ne kadar şerefli, haysiyetli, gururlu...
dışardakiler farklı vatandaş galiba
Allah ve Resulünün izinden gitmeyenler den hayır gelmez zaten . Toplumlar Bunlardan dolayı bozul maya başladı . İslamiyeti yaşamazsanız . Hainler gelir sizleri yönetmeye başlar
Yani adam gibi erkek kadın gibi kadın. İkisini de bulmak zor. Tabi rast gelirse onun değerini bilmek de ayrı
Adam gibi adamlar var ama başkalarına nasip olmuşlar. Bize ancak uzaktan aşık olmak düşer.
Adam gibi, iyi olan erkekler çokkkkkkk az ;iyi olan kadınlar gibi...
Demek ki öyle bir erkeği şimdilik hak etmiyorsun kendine sor ne yapıyorum da bulamıyorum
Isteğine göre kendini yargılamalısın
O erkekleri öldürdüler
Umudumuzu yitirdik çünkü. Böyle diyen kızların çoğu vakit kaybı bunu gördüm
Şov falan yapmıyoruz kardeşim. Burdayız işte allah allah. Burdayız diyince de beğenmiyosunuz ne diyelim o zaman.
Erkek erkeğe otururken birbirinize verdiğiniz "Adamın dibisin karşim" gazından yola çıkarak mı vardın bu kanıya acaba? 😁
Adam gibi adamlar kendilerinin adam gibi adam olduğuna nasıl karar verebilirler? Sen söyle o ölçüte göre değerlendirelim kendimizi.
Her zaman dürüstümdür yalan söylemem iftira atmam. Hayatıma aldığım insana sadakatsizlik yapmam. Kimseye bile isteye zarar vermedim vermem. Kimsenin malında parasında namusunda gözüm olmaz diyebiliyorsan Adamsındır
Beni baskıladıkları konularda aileme yalan söylemişliğim var. Onun dışında gerisi tamam.
İyi aferin
Sen kendine adamım demiştin dimi.
Gördük adamlığını senden madam bile olmaz 🖕
Aynen knk :D
Var da çirkin oldukları için değer görmüyorlar
Katılamicam maalesef, çirkin olanıda çok sevdim yarı yolda bıraktı değmiyor bu zamandaki erkekler
Bu gene iyi günler :D
Bnce cok var ama kızlar serefsiz olanları tercih ettiği için onları gözü görmüyor
Çok oldu hatta tukeneli
Türümün son örneğiyim korumaya alın beni
Kadın gibi kadın bulmakta zor dediğin gibi erkekte
Malesef tükenmek üzere
Babamgille birlikte o çağ kapandı.
Hepsini gömdünüz çünkü
Tükendi
Tukenmedi, tukettiniz.
ben şerefsizim olur muyum
Hayrola abla pazardanmi ariyon
Kadın gibi kadınlarla bereberler
bakan mı war..