Kişilik & Karakter Erkek gibi erkek kalmadi mi artik? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Erkek gibi erkek kalmadi mi etrafim hep ya kadin olmaya calisanlarla ya da farkinda olmadan kadin gibi davrananlarla dolu soyle mizmizlanmayan gevezelik yapmayan korkak olmayan erkek niye yok etrafimda Güncellemeler+1 yıl Feminizmi cok yalnis anladilar ya Erkek gibi erkek kalmadi mi artik? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
karagülm Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Modernleşti ya herkes şimdi. Modern erkekler ve kadınlar oldu. Kıskanmak falan çok gerici bir hareket biliyorsunuz. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zaten kiskanc birini gorur gormez kaciyorum da su trip stan herseye mizmizlanan erkekle dolu etraf onu anlamiyorum Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kimisi de oylesini istemiyor, herkesin arayisi farkli 0 0 Yorumla
bluehairedwitch Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Abi bir kadın kendi cinsiyetini bu kadar aşağılayabilirdi, iflah olmazsınız 0 0 Yorumla
34Beyoğlu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl İslerine nasil geliyorsa oyle yasamanin rahatligini yakalamislar artik , degerler degisiyor sozde 0 0 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Benim etrafımda da yok. Nesilleri çok az kaldı kaybetmemek gerek. 0 0 Yorumla
UPSAHL Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kaldı @shaed yumruğu bir koyduğunda soğanı ezip geçiypr. 0 0 Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 916 cevap paylaştı. Var da bakan yok, nerede yumuşak ağlak erkek kolunda bir sevgilisi 0 0 Yorumla
Yaşamkoçunefes Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Etrafınızda yoktur ben dominant bir yapıya sahibim şahsen itaatkar birini ister im 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Modernleşti ya herkes şimdi. Modern erkekler ve kadınlar oldu. Kıskanmak falan çok gerici bir hareket biliyorsunuz.
Zaten kiskanc birini gorur gormez kaciyorum da su trip stan herseye mizmizlanan erkekle dolu etraf onu anlamiyorum
Kimisi de oylesini istemiyor, herkesin arayisi farkli
Abi bir kadın kendi cinsiyetini bu kadar aşağılayabilirdi, iflah olmazsınız
İslerine nasil geliyorsa oyle yasamanin rahatligini yakalamislar artik , degerler degisiyor sozde
Benim etrafımda da yok. Nesilleri çok az kaldı kaybetmemek gerek.
Kaldı @shaed yumruğu bir koyduğunda soğanı ezip geçiypr.
Var da bakan yok, nerede yumuşak ağlak erkek kolunda bir sevgilisi
Etrafınızda yoktur ben dominant bir yapıya sahibim şahsen itaatkar birini ister im
Var ama maalesef bulmanız çok zor
Selam, var bence hala alfa erkekler.
Ay ben de severim böyle erkekleri
Barzolar da çok
bende durum tam tersi sapık kadınlar var
ben alfayim
Var var rahat ol