Müslüman kardeşlerimiz can verirken siz gavur icadı yılbaşını kutluyor, yeyip içiyor , uyuyorsunuz.
Nasıl yapıyorsunuz bunu?
Müslüman yılbaşı kutlaması yapmaz..
Müslüman kardeşlerimiz can verirken siz gavur icadı yılbaşını kutluyor, yeyip içiyor , uyuyorsunuz.
Nasıl yapıyorsunuz bunu?
Müslüman yılbaşı kutlaması yapmaz..
Hiç kimse yanmasın ama hiç kimse de ötekileştirişmesin. Din, dil, ırk farklı olsa da en nihayetinde hepimiz insanız. Savaş açıp katliam yapan da insan, yardım eli uzatan da insan. Yılbaşı kutlayan, bir şekilde bir an bile mutlu olmaya ihtiyaç duyan da insan. Sen de insansın. Sana saygı duyuyorum. Keşke sen de biraz saygı duysan. Hangimizin ne yaşadığımı bilememen sana yargılama haklı vermez. Belki de son şansımız buydu bir an gülğmseyebilmek için. Belki ömrümüzün son eğlencesi buydu. Belki bazılarımız kanser ve dünyada sayılı günü kaldı. Hepimizi döverek kazanacağın ne var? Belki de son şansımızı da yitirmemek istiyorduk. Bilme şansın var mı bunu?
Yahu trolün biri embesilce bir şey karalamış, 20 küsür kişi cevap yazmış, şu eziklere prim vermeyin yahu, ortalığı karıştırmak isteyen provokatör bunlar ne diye malzeme veriyorsunuz. Noel ve yılbaşı ayrımı yapamayan veya yapamıyor görünen ucubelere laf yetiştirmek için neden millet sıraya giriyor anlamıyorum, üstelik 4-5 gün geçtiği halde yeteri kadar ortalığı karıştıramamış geçmiş bayramını kutlar gibi başlık açanlara amma prim verdiniz he. Bu arada azılı terör örgütlerine karşı meşru müdafaasında İsrail Devletine başarılar diliyorum, umarım bölgeyi terörden arındırırlar.
@benorila Doğu Türjistan olayı farklı, orada yerel halk Türkken asimile edilip Çinlileştirilmeye çalışılıyor, toplama kamplarına gönderiliyorlar, zorla çalıştırılıp ailelerinden koparılıyorlar. Buna rağmen orada Turkler cihad örgütleri kurup Çin yerleşim bölgelerine on binlerce füze yağdırmıyorlar. Hamas terör örgütü ile Doğu Türkistanı kıyaslamak nasıl bir akıl tutulmasıdır? Ayrıca mesele ırk ise Türkistan bizim soydaşımızdır, hain Araplara göre Türkistan bir aile üyesi sayılır arada dağlar kadar fark var. Gazze de hamas terör eylemleri gerçekleştirirken Filistinin diğer yarısı Batı Şeria da yaprak oynamıyor, Filistinli Filistinliye yardım etmezken bizim cahil halk hadi asker gönderelim diyecek kadar kendini kaybetmiş durumda.
1 Filistin silahsız olarak denedi olmadı aynısı doğu Türkistan için geçerli
2 arkamızdan vuran araplar diğerleri sanki cok farklı onlarda savasmadıkmı İsrail askerinin yunaan adalarında ne işi var sorusunu neden hiç kimse ses cıkarmıyor
3 cinlerin veya İsrail senin görüşlerinden ne farkı
Azıcık haberler dısında bilgi edin orada olaylar oluyor
@benorila Filistin diye bir şey yok ortada, hamas diye bir terör örgütü var. Doğru cümle bile kuramamışsınız ne dediğiniz belli değil. Türkistan da olay olmuyor diye bir şey yazmadım, on binlerce füze fırlatmıyorlar dedim protesto gibi şeyler ile hamasın öldürdüğü gibi konser alanlarına sivil yerleşimlere inip bin küsür sivil katletmediler. Türk düşmanı olabilirsiniz anlıyorum ama konuları bağımsız ele alma gerekliliğinin idrakine varın. Bugün hamas terör örgütünü destekleyen rahatça Hizbullah, Talibam, ışid, boko haram, el kaide gibi örgütleri dr destekleyebilir hatta bu desteğinden gurur bile duyabilir. Terör size yapılınca zulüm, dindaşlarınız yapınca cihad / mücahit değil mi? Bu iki yüzlülükleri geçiniz, aklı başında insanlar yemiyor bunları.
Festival saldırısında ölen sivilleri İsrail askeri vurmuş sıfır rehin düsüp koz olamsın diye calılarımı daha cık islerine yar yoksa ölülerimi daha fok islerine yar bir düsün türk düşmanı değilim İsrail ne haltsa çin aynı halat diyorum aynı sekilde doğu türkistan aynı hamas gibi olmaya doğru gidiyor diyorum
E başımızdakiler sizi boykota teşfik ederken kendileri hala israil için çalışıyorlar onu napcaz burdan kınayınca bişey oluyomu oluyorsa hadi hepimiz kınayalım bırakın bu işleri bizde okadar şehit verdik şu Araplar kadar konuşmadınız ki vatan evlatları orada çatışırken sen bunları rahat rahat yazıyosun
Cevap
19Cevap
Umurumda degil. Ihanetleri kanka girsin
Bayraginda ki kırmızı detay Türklere isyan anlami taşıyan bir devletin arkasında mi durmamiz gerekli? Ermeni soykırımı palavrasına destek veren Filistin icin mi yas tutacagiz? Çok Çok dindar olan Araplar Dubai de cadilar bayramini kutlarken neden Filistinde ki Araplara destek vermiyor bunu hic irdeledin mi? Ne kadar Türksün once bunu sorgula!
Çocuklara üzülüyorum ama filistinlilerde masumdegil
Kısa bir hatırlatma; Ülkemiz'de sadece müslümanlar yaşamıyor ☺️ musevi, hristiyan dostlarımız'da var. Ayrıca Türk olup, musevi, hristiyan veya ateist/deist vatandaşlarımızda var. Bende bir deist olarak, bu genellemeci tavrını reddediyorum. İsrail davasın'da haklıdır. Sadece aşırı güç kullanı mı yanlıştır.
Bu soruyu destekleyen kadar eleştiren insanlar da çıkacaktır ancak işin özünde herkesin kendi vicdansal muhakemesi kendine yeter. Önemli olan insan olduğunu unutmamak.
Sana mi soracagiz? Asil sen kendinde hesap sorma hakkini nereden buluyosun onu merak ettim. Kendine gel ve napiyosan onu yap kimse ilgilenmiyo
Ona bakarsan Filistin dışında Amerika'da orada burada yaşayan Filistinliler birbirleri ile yiyişmekle meşgul.
Aynı zamanda Türkiye de birçok şehit verdik. Filistin zaten üzücü. Bir de herkes yılbaşı kutlamıyor zaten nedir bu şiddet bu Celal 🤷♀️🤷♀️
İnternet Explorer musun be kardeşim yılbaşının üstünden bir hafta geçti 🤣
Müslüman yapmaz doğru. Biz ne kadar Müslümanız ki söylesene
Yemende de yillardir ölüyor insanlar cocuklar acliktan. keyfi umreye gidenlere bu kadar duyar kasiyor musunuz acaba?
Rahat değilim. Sosyal medyadan tepkimi dile getiriyorum. Sesim duyuldygu kadar
Zengin arap kardesleri yardım etsin önce..
Saçımı tarıyorum bir saniye
Öyle rahatım ki, bana ne?
İnternet de gavur icadı, elindeki telefonun %100'ü olmasa da bir parçası, bir yazılımı İsrail malı, hepsini çöpe atma vakti.
Bol şans.
Banane lan filistinden çokkk da skkimde
A*aplar mı kardeş zuhaajajaa
Sen ne yapıyorsun merak ettim
kutlama yapmam
Kafayı yemişsin sen haydi işine bak
İnşallah hepsi ölür
trolllll
filistin neresi?
Aşırı rahatız :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?