Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Üzülmeyenlerin kalbi kurusun, tarih böyle bir zulüme şahit olmadı ve yine tarih böyle bir zulüme boyun eğenleri lanetleyecek. Gelecek nesiller, bu yöneticilere hadlerini bildirecek.
Üzülmeyenlerin hepsinin ateist ve kemalist olduklarını göreceksin, tek tek sor onlara çünkü bu ayet ile sabit.
Andolsun ki, insanlar arasından iman edenlere en çetin düşman olarak Yahudileri ve müşrikleri bulacaksın. İman edenlere sevgi bakımından en yakın olanlarınsa “Biz Hristiyanlarız.” diyen kimseler olduğunu bulacaksın. (Maide 82)
Filistin'de yaşananlar, sadece bir ülkenin değil, insanlığın ortak acısı aslında. Savaş, yoksulluk, zulüm ve insani hakların ihlal edildiği her yer gibi Filistin de yürek burkan bir tablo sunuyor. Bu durum, kemikleşmiş sorunlara çözüm bulunamamasının sonuçlarını gözler önüne seriyor. Empati kurarak, kendimizi onların yerine koymak, bizim de bir şeyleri değiştirmek için adım atmamıza vesile olabilir. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 💔
Cevap
6Cevap
Üzüleceksem hâlâ konteynerde yaşayan depremzedelere üzülürüm. Ülkemde o kadar üzülecek olay varken filistin'e yanmak kavrulmak şov
Din dil ırk fark etmez oradaki insanlara üzülmeyen kendine insan demesin
Bu nasıl soru o şeyleri gördükten sonra ağlamayan vicdani sizlamayanın kalbi yoktur
Üzülmeyenlerin Allah belasını versin bu kadar söylüyorum
Üzülmüyorum diyenleri doldur bir odaya ver gazı, dünyaya bir iyilik yapmış oluruz. Böyle insandan hayır gelmez çünkü.
Sadece çocuklara, bebeklere ve masum sivillere üzülüyorum.
Hayır
Hayır
Sen üzülüyor musun
Hayır
Yokk
hayır.
Evet
Üzülüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?