Gazzede durumu biliyorsunuz birseyler yapmak istermisiniz?

Israil sinir kapilarini kapatacak Misira da girisi engelleme yolunda. Ayrica Şu an Misir sinirinda sadece mafya ve rusvet, yolsuzluk var. Adam basina 7000-10000 dolar arasi istiyorlar zavalli insanlardan oradan cikmalari icin. Benim arkadasim Gazzeli, ailesi orada Şu an ve kiz her gun uzuntuden oluyor gozumun onunda, kendisi ogrenci ve elinden hic bir sey gelmiyor. Ailesi hayatta kalmak icin sekerli su iciyor. Abisinin 6 yasindaki kizini ailesinin gozlerinin onunde kursunladilar. Acilen bagis yapilmasi gerekiyor onlari oradan cikarmak icin. Kendinizi onun yerine koysaniza, gece uyuya bilirmisiniz butun kardeslerinizi ve ebeveynlerinizi bir gunde gunun her hangi bir saatinde kaybede bilirsiniz. Baska bir umut yok100 gun gecti ve Israil durmuyor durmayacak. Evleri tamamen darmadagin yiyecek ve giyecek birseyleri yok. Sizden ricam elinizden ne gelirsen 1 dolarmi 5 dolar mi farketmez, lutfen bagista bulunun bu insanlarin hayatini kurtarmak icin. Bagisi toplayan kizin kocasi. Ve butun bagis onlara gidecek, maalesef gazzedeki hesabi gofundme-ye koymak imkansiz o yuzden boyle bir yol denediler. Ben arkadas olarak elimden geldiyince onun yaninda olmaya calisiyorum. Asagiya linki birakiyorum.

https://www.gofundme.com/f/rebuilding-dreams-of-38-people-in-gaza-a-call-for?utm_campaign=p_cp+share-sheet&utm_medium=copy_link_all&utm_source=customer

Gazzede durumu biliyorsunuz birseyler yapmak istermisiniz?