Yaa inanılmaz üzülüyor oradaki insanlara hallerine Rabbım yardımcıları olsun. Lütfen onlar için dua edebilir miyiz en azından.
Lütfen gereksiz salk salk yorum yapacaklar hiç yazmasın uğraşamam sizin canım.!!
Yaa inanılmaz üzülüyor oradaki insanlara hallerine Rabbım yardımcıları olsun. Lütfen onlar için dua edebilir miyiz en azından.
Lütfen gereksiz salk salk yorum yapacaklar hiç yazmasın uğraşamam sizin canım.!!
Katılıyorum güzel arkadaşıma. Yıllardır bu hükumet tavşana kaç taziya tut yaptı binasının ve reisin gemiler sürekli mal götürdü İsraile sonuçta bu hale geldi bir çok insan canından oldu. Konuyu erbabının oğlu gündeme getirince millet inandı yıllardır muhalefet gündeme getirdi inanmadı bu halk cumhur ortağı erbabının oğlu gündeme getirince halk inandi
Empati kurmak önemli evet dua etmek önemli sonuçta kimin ne olacağı belli değil Allah yardımcıları olsun çok zor Allahım kötülere fırsat vermesin amin Allah'ım kötülerin planlarını suya düşürdün amin
Cevap
4Cevap
İsrail'e savaşmaya giden çifte vatandaşlar, vatandaşlıktan çıkarılmalı ve tüm mallarına el konulmalı. İsrail'i savunmak, suç kapsamına alınmalı.
İsrail'i savunmak = S*oykırıma ortak olmak
Allah bir an önce aynısını İsrail'e yaşatsın o başkan gözümün önünde ölsün inşallah göreyim yeter
Elimizden geldiğince dua etmek ve vefat edenlere süreler okumak
Gazze'de savaş yok soykırım var. Savaş diyenlerin alnını karışlarım
Allah yardımcıları olsun..
Avrupa ülkeleri istese anında durdurur.
aynı hassasiyeti Ukrayna için de yaşadınız mı merak ediyorum...
Ukrayna'da yaşanan savaştı. Soykırım miydi cahil ya
sonuçta can gidiyor dimi? savaş açan ülke orayı yok etmek istemiyorsa niye savaş açsın durduk yere? bilgilerinizle cahilliğimi def etmenizi bekliyorum
Tekrar söylüyorum savaş ile soykırım aynı şey mi? Farkını bilmiyor musun gerçekten
Ukrayna savaşında siviller mi öldürülüyordu? Filistin'de çocukları katlediyorlar. Sen ne konusuyosun daha?
evet bilmiyordum
Peki öyleyse öğrenmiş oldun. Filistinde savaş yok soykırım var. Savaş cephede askerlerle yapılır. Filistin'de yapılan şey sivil halkın üzerine bomba yağdırmak. Farkı bu. O yüzden bu Ukrayna'yla falan kıyas dahi edilebilecek bir durum değil
Cahil dediğim için de kusura bakma ama bunu da bilin yani lütfen
eyvallah iyi geceler ✋🏻✋🏻
Size de 👋🏻👋🏻
Hiç bir ülke bir şey yapamıyor maalesef
Elimde olsa savasa giderim
Ateşkes lazm
Hiçbir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?