Ne kadar eski defter de olsa içinde birikmişlik içinde kalmışlık insanı yiyip bitiriyor neden zamanında şunu şunu demedim diye kara kara düşünüp duruyorsunuz bir anlık hamleyle öfkeyle konuşulmayan bir sürü şey oluyor peki bir daha açmamak üzere kapattığınız defteri bilinmeyenleri bilmek ya da soylenmeyenleri söylemek için açar mıydınız
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yüzleşmekten korkacağım kelimeler ve hareketler de bulunmam
Yüzleşmekten korkan kim
Her ne bo... kısa işte anla daha
Ne yalan söyleyeyim eskiden yüzleşemediğim insanlarla şimdi yüzleşmek istiyorum bazende kendime diyorum ki "amaan ne yapacaksın yüzleşmeyi onlar gereksiz işe yaramaz insanların teki yüzleşmeye gram değmez" diyorum.
Ya işte hep bu ikilemdeyim bende hep ama sonra diyorum ko kendi kendime bu senin hakkın onlar ne düşünürse düşünsün yaptıkları yanlarına hiçbir şey olmamış gibi kâr kaldı sor öğren hayatından tamamen sil zaten tekrar nerede göreceksin
Belli bir zaman sonra yüzleşmediğin insanlarla tekrar çıkıp yüzleşmek bana değişik geliyor onlarla görüşürsen sana yüzleşmek için bilinçsiz şekilde açık vereceklerdir bana öyle olmuştu yani anlayacağın biraz da aptalı oynamak gerekiyor.
Nasil yani biraz daha açar misn
Ama niye saçma geliyor ki mesela
Saçma gelme sebebi şu; zamanında yüzleşemdiğin insanlarla birden çıkıp yüzleşmek saçma geliyor yani yüzleşmek için onları bir şeyin içine çekmek gerekiyor çünkü onlar iyi değiller.
Yani düşüncem bu yönden bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum bence yapılacaksa böyle yapılmalı daha ilkel bir düşünce çıkabilir mi?
Pardon yanlış yazdım ilkel kısmına takılmayın size göre daha iyi bir düşünce çıkabilir mi?
Bir şeyin içine çekmek derken nasıl mesela nasil bir şeyin içine çekmek
Konuşmak yani hiçbir şey yokmuş gibi konuşmak. Onlar onu anlamaz
He normal konu açacağım konuşacağım ama yüzleşmeye ek miyim
Evet normal bir şekilde konuşacaksın dediğim gibi onlar onu anlamaz zaten aradan biraz zaman geçtikten sonra onlarla yüzleşme fırsatın olur zaten.
Mesela ne yazayım ne diyeyim
Normal konuş ya diğer kişilerle nasıl konuşuyorsan onlarlada öyle konuş.
şu an görüşüyor musun onlarla?
En son 2 sene önce konuştuk
Ama bir gün bile yazmadi
Öyle mi?
O zaman boş ver yazma
Evet gerçekten yazmadı
Bu sefer gerçekten değmez
şu an düşünüyorum arkadaşım mesela kolay kolay kimse için senden hoslaniyor ediyor demezdi ama bunun için o da arada kaldı bana bir şeyler hissettiğini o da düşündü sonda kötü bitti biraz daha da yazmadı
Yanlış anlama normal arkadaşın mı yoksa erkek arkadaşın mı? Yüzleşmek istediğin kişi?
Normal arkadaştık ilk ben duygularımı açtım onunda bana duyguları olduğunu hissediyordum o şekilde oldu ama hiç sevgili olmadık
Bence yüzleşme boş ver o seni kaybetmiş.
Yüzleşmek istiyorum diyorsun anladığım kadarıyla sana kötü şeyler yaşatmış.
Evet işte ağzından brn yaptım diye bir şey duymadım hiçbir zaman onunla bu konuyu dahi konuşmadım cesaretsizlikten onu kaybetmemek için bir de
Açık açık sen miydin diyemedim
Keşke o zaman bu konuyu onunla konuşsaydın
Belki yine kaybedecektin ama değecekti
Evet keşke o zaman yapsaydım zaten sürekli keşke demekten sıkıldım biriyle bağlarım kopuyor ama içimde kalan ne varsa söylemiyorum öyle duruyor orada o aklıma gelen kafamı karıştıran sonra zamanla keşke deseydim keşke deseydim diye dert yanıyorum
Bence artık onu unutmalısın yüzleşmeyede gerçekten gerek yok ama bunu kazanan o değil sensin gerçekten bak o seni kaybetmiş sen ona değer vermişsin o senin verdiğin değeri görememiş üstüne sana kötü şeyler de yaşatmış.
Heh tam dediğin oldu bir gün bile kırmadım onu kötü bir şey demedim hâlâ anlamıyorum bit insan neden bunu yaşatır karşındakine 1 sene yaa dile lolay hadi sana zararım olsa hak veririm de ne zararım olmuş ne bir şeyim niye yaptın bunu bana
Ama kafam çok karışık gerçekten benim amacım onunla eskisi gibi olmak değil zaten yuzlesip tamamen aklımdan silinmesi ama bilmiyorun
Bir kere sevdiğin kişinin kendisine saygısı yok kendisine saygısı olan insanın karşısındakine de saygısı olur sen ona güzel davranıyorken o sana kötü davranıyorsa bu gerçekten değer bilmez canım işidir.
İstersen sana yardımcı olabilirim bu konu hakkında kendini çıkmazda görüyorsun sanırım?
Evet sevinirim
Konuşurken hiç kötü biri olduğunu göstermedi ama o beni işleten kişi çok kötüydü işte bilmiyorum o mu değil mi
Ne gibi bir işletme ne yapıyordu mesela?
Bu arada bir takip isteği geldi o senmiydin?
Yukarıda yazdığım soru altındaki kısmı tekrar okur musun şu an pek müsait değilim okuldayım
Özür dilerim sorunu tam olarak anlayamadım müsait olduğun zaman biraz sorunu açar mısın?
Tamamdır yazacagim
Sindi ben 1 sene birisiyle arkadaş olarak konuştum ona duygularımı acmamistim ve onunda benden hoşlandığını içten içe hissediyordum hatta arkadaşım da aynı şekilde düşündü onunda hisleri kuvvetlidir buarada biz bununla bir uygulamadan tanışmıştık sonra wp ye geçtik ama tabi wpye geçmeden telegramdan konuştuk iyiyse güvenmek istedim ona 3 ay sonra wp ye geçtik
Gel zaman git zaman çok nadir de olsa o uygulamaya arada bakıyordum açık duruyordu ama sürekli kullanmazdım
Hatta şöyle bir şe söyleyeyim bu beni arkadaşlarıyla bulusup içtiği bir zamanda kıskandı ona kızdım işte içme etme falan dedim beni niye umursuyorsun ki bu kadar arkadaşız sonuçta falan dedi ben dışında başka arkadaşlarında car sonuçta dedi hatta o gün akşamdı o gün içinde bana bir şey yazdı anında cevap veremedim tabi seni seviyorum yazmıştı kolay kolay kimseye güvenemiyor zaten eski sevgilisinden sebep aklı bulanikti birilerini hayatına almaya çalışıyor ama cesaret edemiyordu neyse işte yazdı seni seviyorum dedi bende hemen arkadaşıma attım koşsana git cevap ver dedi ama ben tabi ona bende seni seviyorum dedim gülücük attım fazla böyle duygusallasmasin diye ortam hani aşk itirafını dönmesin diye hemen toparladım ama sonra keşke böyle yapmasaydım dedim çünkü cesaretim yoktu boyu benden kısaydı ama yüzü güzeldi ve çevresi genelde havalı güzel tipler falan ben kimim onların yanında diye düşündüm ve hep ozguvensiz oldum ona karşı
Sonra hemen wp den yazmış yel demiş seninle profilleri aynı yapalım ona da geç yazdım kanka ayağına yazdım ama cocuk farklı anlamda yazıyor aslında
Ben geç yazıp başka türlü yazmayınca o da zaten eski haline döndü
Neyse sonra işte bir gün biri beni işletti ama o kadar kötü isletildim ki her yanım sarılmış gibi ordan bana söyleyemediği her şeyi söyledi etti ve bundan suphelendim hakaretler de etti ne düşünüyorsa arttik iyi kötü iğrenç ne varsa ben tabi bundan şüphe ettim hee o kişiyi engelledikce yazdı engelledikce yazdı ben bundan şüphelendim bir kaç ay da soğuktum uzaktim buna karşı bir gün ağzımdan laf almaya çalıştı niye böylesin ne oldu bilmem ne söylemedim inst ettim söylemedim zorla soyletmeye çalıştı anlatmadım ben ama o an itiraf mı edecekti ben miyim diyecekti bilmiyorumn
Böyle oldu bir süre geçti ben bir yazıyorum buna bir yazmıyorum uzak yakınım hiçbir günde açıkça sen miydin demedim
Sonra ben buna artık bir gün itiraf ettim o şekilde konuştuk bana şey dedi işte ben dedi birisiyle olurum ama o insanla her şeyi yaşamam gerekiyor her şeyi paylaşmam gerekiyor anla işte o tarz şeyler hem sevgi hem o falan dedi bende orada konuşmayı kestim ama orada yaptığım da saçmaydı hem çocuk anlatıyor kendini normal dinliyorsun hemde birden sen niye bana bunları anlatıyorsun diye kızıp engel atıyorsun dengesizligim hatsafhadaydi o aralar çünkü ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bir destek alamadan da yoluma bakamıyordum arkadaşlarım hep bana yol yordam gösterecek yani
O şekilde bitti sonu çok saçma bitti kabul rdiyorum ama saçma bitti
İşte bu şekilde
Bir kere içen bir erkekten fazla bir şey beklememek lazım demeyeceğim çünkü bunu geçiyorum aslında çocuk seni sevmiş sende sevmişsin ama zaman içinde gelişen olaylardan sende soğumuşsun arkadaşım seni işletmesi aptalca ve yapılmaması gereken bir şey bu seni baya küçük düşürmüş bu kabul edilemez ama sende saçmalamışsın arkadaş sana normal şeyler paylaşmış ama sen sanırım anlamadın veyahut yanlış anladın neyse.. arkadaşın "içki içme" lafına kıskanıyorsa bu da saçmalık baya kıskanç bir erkek belli ki. Ama bunun böyle bitmesinin bir sorumlusuda aslında sensin çünkü sonlara doğru saçma sapan mantıksız derecede hareket etmişsin aslında arkadaşın seni işlettiği anda senin her şeyi bitirmen gerekiyordu ama senin zamanla tekrardan konuşman işi daha da kötüye sürüklemiş.
Tabiki de içen erkek bana da itici geliyor asla da istenen ama ben bilmiyordum hiçte sormamiatim içip içmediğini haberim yoktu yani aylar sonra gördüm bana kendisi atti onu da
Bir arkadaşım var hisleri sağlamdır normalde herkese eleştirel yaklaşitdı ama ona yaklaşmadı benden hoşlandığını düşünürdü hep
Bu işlerde his işlevsiz kalır Bu karşılıklı bir olaydır
Normal şeyler paylaşmiş derken o kısmın anlamadım
Bu işlerde hislere inanmak saçma geliyor desem yalan olmaz
Hayır o kendisi içki attı arkadaslarlayiz diye bardağı attı sanırım o ara biraz sarhostu normalde atmazdı çünkü hiç kendisini öyle göstermek jstemezdi bende kızdım niye içiyorsun ne derdin var da bunu kendine yapıyorsun vs o da sanki bir arkadasin benim falan dedi benden başka arkadaşlarında var dedi işte kıskançlık yaptı orada yanj
Hmm anladım
Bu durum ikiniz içinde daha iyi oldu bence
Olmuş daha doğrusu
Evet ve dediğin her şeye katılıyorum bende çok saçmaladım onunla devam etmem onun olup olmadığından emin olmadığımdandi bir türlü emin olamıyordum ona da soramiyordum bir uzak bir yakın davranıyordum çok hata ettim
Bu şekilde yani bu kadar
Ama şu an ne yapma gerektiği konusunda gerçekten kararsizim çünkü o da yazmadı bana
Yapman gereken tek ne biliyor musun? Ona ulaşıp seni neden işlettiğini neden böyle bir dalkavukluk yaptığını sorman alacağın tek gerçekçi cevap bu olur onun dışında başka bir şey sormana gerek yok.
İşte bunu yapıp yapmamak konusunda oradayım ya itiraf etmezse ya ben değilim derse o zaman ne yapayım
Öyle bir şey yok ya ne demek itiraf etmiyormuş affedersin it gibi itiraf etmek zorunda seni normal zamanda kim arayıp bu şekilde işletecek? Normal tanıdığın arkadaşların bunu yapamaz diye düşünüyorum bunu yapacak veyahut yaptıracak potansiyeli yüksek olan kişi eski erkek arkadaşın.
Bu arada numaranı yabancı gizli numaralara karşı kapat.
Hayır hayır numaradan değil bak tekrar ediyorum biz o kişiyle bir uygulamadan tanıştık sonra zamanla tanıştıktan wp ye geçtik ben onunla wp den instagramdan konuşurken uygulama bir kenarida açık9 duruyordu bu da işte aylar sonra nasıl bir şeytanlık düşündüyse işletti beni anlık atmıyorum diye zorla benden anlık almaya çalıştı aklına gelen pislik düşüncelerini açıkça bahsetti neler neler söyledi orada anladım ki sinir hastası ozguvensiz psikopat bi tip normalde bana o yönünü asla göstermedi
Demek ki çıkarları olan bir kişi bu oğlandan bir halt olmaz bu da belli bir şey ama ne olursa olsun bu işletmenin hesabını ona sormasın sakın bundan çekinme bu senin en doğal savunma hakkın savcılığa gidip şikayette bulunsan davada haklı çıkarsın o derece taciz, tehdit her şey var o yüzden eğer büyük bir yüzleşme istiyorsan bu konuda yüzleşmelisin. Bu arada tanıştığınız uygulamanın ismi nedir?
Uygulama çok bilindik bir uygulama değil evet aslında o zaman gitsem her şekilde ben kazanırdım ama uğraşmadim aile de işin içine girerdi annem öğrense bana kızmadı gerçi ama gitmedim işte
Ne gibi çıkarlar evet çıkarları vardı oluştu belki de benim boyum ondan uzundu belki de ondan istemedi bilmiyorum zaten imkansız bari başka şekilde işimi görsün diye düşündü
Biz sevgili olurduk ama o beni ailesine anlatmazdı eminim buna
Anlatırdı belki de ama bilmiyorum bizim yaşayış tarzımız aile yanımız bile uygun değil çünkü birbirine
Yani şöyle söyleyim siz ayrı kafalarsınız
Bu arada arkadaş kaç yaşındaydı?
Hele çevresinde popülerken hiç anlatmazdi belki de bu olaylardan sonra yüz yüze gelmeye çalıştı istedi benim bir sıçak bir soğuk yaptığım zamanlar da dedi ben gelsem gelir misin işte niye böylesin ilgilenmeye çalışıyor falan arıyor ya da aramıştı o şekilde bir kaç kere ama ben yüz vermedim hatta bana işlettiği sırada artık gemileri yaktım ne olacaksa olsun yazmıştı işleten kişi artık oysa işte sonra yazmıştı ki biz seninle olmayız ben senden fotoğraf isterim görmek isterim sen atmazsın sinirlenirim kalbini kırarım falan yazmıştı normal foto yani yüz fotosu
O zaman 21 dik
Siz uzak mesafe ilişkisi yaşıyordunuz sanırım?
Dediğim gibi sana verebileceğim en büyük tavsiye gidip onunla konuşman gereken en büyük konu işletme konusudur çünkü bu baya yakışıksız bir olay bir şeyin heseabı sorulması gerekiyorsa bunun hesabı sorulması gerekiyor.
Bu arada baya mesaj olmuş 79 tane hahahahaha
Evet uzaktik aynen baya da konuşmuşuz teşekkürler buarada ya kuzenime sordum yazma dedi 2 sene olmuş kendini bir şey sanan dedi de uzağız zaten sansa ne olacak ki nerede girecek
Görecek
Rica ederim başka bir konu varsa konuşabiliriz istersen yani yardımcı olmaya çalışırım.
Sen bilirsin ama benim tavsiyem bu yönde.
Yani kesin yaz diyorsun demi
Bence yazmalısın çünkü küçük düşürüldün ve bu kabul edilemez bir şey
Anladım peki konuya nasıl geçmeliyim ne yazmalıyım selam falan yazamam nasılsın da yazamam
Birden karşına çıkmış gibi davran neden yazdın diye sorarsa rehberde dolaşırken öyle karşıma çıktın bende yazmak istedim dersin daha iyi bir şey varsa öyle yap benim fikrim bu yönde
Öyle de olmaz ama sen beni hâla unutamadın mi diyecek rehberimde yok zaten o öylesine mesaj atarsam da bu sefer malum konu açıldığında diyecek ki madem ben olduğumdan suphelenmistin bana ne kadar rahat mesaj atabiliyorsun kızgın bile değilsin
Enayi konumuna düşürecek
Doğru söylüyorsun bu konuda ben iyi değilim bunu sen düşünsen daha iyi olur
Haklısın umarım küfür yemem 2 sene geçmiş sonuçta qjdhwjd
Hahahahah sanmıyorum ama olabilir de.
Çok teşekkür ederim yardımın için
Rica ederim ne demek konuşmak istersen istediğin zaman konuşabilirsin.
Seninde bu tarz varsa sorabilirsin bana
geçmişi düşünmek saçma verdiğimiz kararlar bizi biz yapan kararlar ders alıp geleceğe bakmak gerek insan hata parak kendini bulur
Evet. Ama artık gerek yok
Neden
Çünkü seviyemin çok altında kaldı hepsi muhatap olduğuma değmezler açıkçası
Herkes şey düşünüyor onlar sana şunu yaptı şöyle şöyle oldu boş ver ama kimse anlamıyor biz karşımızdaki için yazmıyoruz biz kendimiz için yazıyoruz çünkü öğrenmek istiyoruz kafamızdaki soru işaretlerini gideemek istiyoruz
Haklısın 👍 şöyle yapardım aslında herkes içten içe yüzleşmek ister ben yüzleşmekten ziyade intikam almak istiyorum bir kaçına da yaptım intikam en güzel duygu