Hafıza güçsüz olanlar, gamsız olanlar, sevmeyi ve saygı duymayı bilmeyenler geçmişi zaten çoktan unutmuşlardır. Baki olan şey insanın içinde yaşattığı, silinemeyen duygusal hislerin ta kendisidir.
Bir başka grup vardır, kendilerine yalan söyleyenler. Yüreğinde ki hazmedemezlik durumu, o bitişin ardından hemen içinde yalan furyasına dönüşür.
İnsanın en çok kendisine, sonra karşısındakine sonrada çevresine saygısı olmalıdır. Bilirim ki, kimse kimseye geçmişi unutturamaz. Sadece zaman döngüsünde flulaştırır.
Ahaha karikatür güzelmiş :D Geçmişi unutmak gibi bir niyetim yok unutmayı isteyeceğim bir geçmiş de yok. Beni bugün ben yapan şeylerde geçmişin etkileri de var elbette. Ayrıca geçmişi unutursam yarınım için ders çıkartamam. Doğru olan şey geçmişi geçmişte bırakabilmek, bugün aynı sayfaları açmamaktır. O sebeple ben geçmişi geçmişimde bıraktım. Ders çıkartarak önüme devam ediyorum.
geçmiş unutulacak.. silinecek bir şey değil bana.. iyi kötü ne yaşadıysam geçmişte saklı beni ben yapan her şey.. onları kutuların içine koydum saklıyorum.. geçmişi unutturacak kişilerden ziyade onları tekrarlandıracak kişiler çıktı karşıma..
Karşılaştığım oldu. - Ben neden şimdi burdayım- dediğim bir dönemde gölge olan, su uzatan, şifa dileyen ve dünü geçmişin karanlığına fırlatan iyikilere denk geldim.
Birisinin sevgisi var içimde... Tek taraflı sevmek bile iyi geliyor söz konusu o olunca nasıl sevdiğimi kendim bile bilmiyorum arkadaşça mi başka şekilde mi ama sanırım hayatıma girmesi onun yaşadığını bilmek bile güzel