Aşk İlişkileri Sanalda tanışıp yazıştığın tiplerle önce reel hayatta tanışmaya cesaret edebilir miydin? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀🍎 Ya her şey gerçek hayatta tanışarak başlasaydı, o zaman da sanaldaki gibi yolunda gider miydi her şey?🍎#tubasueda 🍀🍀 Sanalda tanışıp yazıştığın tiplerle önce reel hayatta tanışmaya cesaret edebilir miydin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gerçek hayatta nasılsam burada da öyleyim o yüzden şu an sitede konuştuğum yazıştığım tanıştığım birisi yok ama olsaydı gerçek hayattaki beni tanımış olurdu ve hiçbir şekilde zorluk çekmezdim 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Edebilirdim. Öyle reele taşıdığım güzel yürekler var. Hatta 2' tanesi buradan ne güzel yansıma gibi 😊 1 5 Yorumla tuba-sueda +1 yıl ❤️❤️ Yorumla tuba-sueda +1 yıl 😊😊🙏🙏 Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl ❤️❤️❤️ Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Teşekkür ederim 😊🌹 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim 😍😍 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sanaldan konuşup reelde tanıştığım 2 3 kişi oldu ama uzun bir süre konuştuktan sonra buluşma kararı aldık hep. 1 0 Yorumla
lordeps Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl aynı kişilikte olurdum fakat tanışma şekline bağlı 1 0 Yorumla
T1mur Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı. Evet, ederdim. 1 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar