Biyere gidecekken, kapıyı açıp nereye gidiyorsun, diye soru sorar , yolda denk gelince, ayrıntılı soru sorarlar ,
Kişisel düşüncem;
Benim ne yapıp yapmayacağım seni ilgilendirmez, merhaba veya naber deyip geç neden herşeyi kurcalıyorsunuz ki!
Biyere gidecekken, kapıyı açıp nereye gidiyorsun, diye soru sorar , yolda denk gelince, ayrıntılı soru sorarlar ,
Kişisel düşüncem;
Benim ne yapıp yapmayacağım seni ilgilendirmez, merhaba veya naber deyip geç neden herşeyi kurcalıyorsunuz ki!
Haddini güzelce bildirebilirsin bir defa o zaman sormaz güleç olup mütevazi olmak bunların senin hayatına burnunu sokma fırsatı verir
Ama hala haddinizi bildiren cevaba rağmen devam ederse nereye sorusuna annenin yanına diyebilirsin ;)
Cevap
3Cevap
O komşular çok fena ya geçen dışarı çıkmışım bana diyor ki nereye hayır sanki sen de geleceksin öyle bir dolaşmaya diyorum tamam diyo
Adeta güvenlik kamerası gibiler yaaa
Bir tanesi var camdan içeri girmiyor gerçekten girmiyor bizim alt komşumuz hatta geçen biraz ses oldu çıkmış yukarı çok rahatsız ediyorsunuz evde çocuğum uyuyor diyor çocuğum dedikleri de 25 yaşlarında O kadar çocuk ki yani anlatamam iniyorum merdivenden kapıyı açıyor çıkıyorum dışarı camda balkonda oturuyorum sesleniyor bana doğru yok nereye gidiyorsun hep dışarıdasın sen
Bende nefret ediyorum böyle insanlardan. Ben pek karşılaşmadım ama eskiden vardı. Herkesin kendi hayatı var.
Aynen öyle ya
Komşulukta bi yere kadar... Bi kere saygılı bir şekilde ağzının payını ver olsun bitsin
Evet haklısın, yapmam lazım
Sen de pasif agresif dalgaya alarak cevap ver. Cehenneme gidiyorum gel de dksjfj
Belkide gülümsüyerek cevap verdigimizden oluyordur
selam dahi vermemek lazım
Merhaba deyip geçseler tamam , ayrıntılı soruya gerek yokda haksızmıyım?
Türk milleti samiyeti fazla kaçırıyor hep
Harbiden,
Isim var de gec?
Aynısını diyorum ,
Boş işler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?