Lütfen yazın Ben mi abartıyorum eşimin ailesinin böyle yapması normal mi?

Kayınvalidem ve kızı ile oturuyorum baba yok çalışan bir kadınım eşimde çalışıyor. odaya gittim buzluktan bişi almak için kapı zor açıldı dün kolay açılıyordu üzeri örtülü örtüyü kaldırdım mini buzdolabı vardı içini açtım süt yumurta peynir domates sebze vardı biraz sonra gittim sordum düzgünce sen nerden gördün onu direkt dedi bana bende kapıyı zor açtım öyle gördüm dedim sevgilim aldı dedi yalan söylüyor içeride kırmızı buzdolabı var zaten hayır sevgilisi aldı madem neden eşime bişi demedi veya neden üzerini örtüp sakladı canım mıyım ben? Mutfaktaki dolapta olan yiceklerin de çoğu yok yumurta peynir salatalık bir şey yok süt yok yiyeceksiz kaldık evde yemek ayrımı yemek saklama olayları oluyor 1. 5 yıldır birlikte yaşıyoruz evi düzene sokamadım çok çabaladım kurallar konuşmalar bile oldu yardımlaşma hep aile tarafından bozuldu artık eskisi kadar umurumda değil fakat kocam ile aramdaki iletişimin bozulmasını istemiyorum onun da canı sıkılsın istemiyorum 5 aydır evliyiz eşimle de eşimi çok seviyorum onunla çok mutluyum ama ailesi böyle yapıyor bende sinirlenip geriliyorum üzüldüm ağladım da oluyor eve çıkamıyoruz çünkü ev kiraları çok yüksek korkuyoruz başaramazsak evsiz kalırsak diye
Lütfen yazın Ben mi abartıyorum eşimin ailesinin böyle yapması normal mi?