Eşimin ailesi sizce neden böyle davranıyor?

selam arkadaşlar. 6 yıllık evliyim, bir kız bir erkek çocuğum var. Sorunum şu şekilde. Ben 3 erkekli ailenin ikinci geliniyim. Eşimin ailesi bana göre evlendiğimizden beri sürekli bize yapılan hediyelerden kısıyor. Düğün takılarımız eşit ona diyecek bişeyim yok, ama el öpmeye geldiğinde bileziğin hazır diyen kayınvalidem öyle bişey takmadı. Doğum yap bilezik dedi, o da yok onun yerine yarı fiyatına bişey aldı. Eltimin çocuğu yani ailenin ilk torunu doğdu ve ilk 3 yıl çeyrek altın taktılar her doğum gününde. Kızım doğdu ilk yaş gününe künye aldı sonraki doğum günleri sadece sadaka niyetine para hediyesi örn. 400 tl falan. Oğlumun ilk doğum gününde para hediyesi verildi yani o da gram altınla eşit sayılır. Eltimin en son doğan çocuğuna yarım altın takmışlar şimdi, eşime niye diye sorduğumuda her torununa altın takmışlar da o yüzden demişler. Asla öyle değil tabii. Bu arada eltim kayınvalidemin çok fazla dedikosunu yaptı ve iftiralarda bulundu zamanında (buna rağmen). Eltimin Evine gittiğinde kayınvalidem mutlaka paylaşım yapar, torunlatını paylaşır. Bizimkileri daha sık görür daha yakın oturduğumuz için ama hiç paylaşmaz. Ve bir gün kayınvalidemle dışardayken telefonu çaldı eltim arıyordu, dur susun seninle olduğumu söylemeyelim dedi. Artık kendimi çok değersiz hissetmeye başlıyorum ve artık konuyu eşimin ailesine açıp konuşmayı bile düşünüyorum. Sizin düşünceniz nedir

Eşimin ailesi sizce neden böyle davranıyor?