Eşimin akrabaları sürekli evimizde napıcam?

Kızlar 2 yıllık evlıyım bebegım var 7 aylık biz İzmir sahip kasabasında yaşıyoruz burdakı herkes Eşimin akrabası kayınvalıdem esınden bosanmıs yan evımıdde oturuyor esımın babannesı yalnız üst katımızda oturuyor diğer yerlerde ablası yengesi fılan herkes burada yanı bız zemın katta oturuyoruz Bahçeli bır ev mesela babannemız yukarı evıne çıkarken kafasını pencereden sokup ıcerı bakıyor kım geçse böyle sadece o değil hatta bırgun esımın büyük halası gece esım yoktu evde mutfaktan salona gecıyordum kafamı kaldırrdım salon penceresınden kafasını uzatmıs ıcerı bakıyordu bardagı elımden düşürdüm ve hamileydım tanıyamaım ilk hırsız sandım korktum bır süre kayınvalıdemde gelır mesela dün gece saat 22.30 da geliyor bebegın uyku saati gün boyu gelmemıssın kızına gıtmıs onun çocuklarına bakmıs etmıs gelmıs bana gece yarısı uyuyan çocuğu uyandırıyor çocuk kolumda uyuyordu aa gözü acık dıyor fılan ben saat sayıyprum uyusun dınleyeneyım dıye böyle gelır ama ise yaramak ıcın değil gelır durur biraz çocuğu sever gıder ben baakyım sen ısını yap demez yanı hem böyle olup hem dakka bası geliyor mesela çocuk uyudu dinlenicem cat bırı geliyor esımle zaman gecırıcem pat başka bırı geliyor veya sürekli ordan burdan seslenıyorlar bunaldım
Eşimin akrabaları sürekli evimizde napıcam?