Güncellemeler
+1 yıl
Ben özel olduğumu savundukça bunları yapmanın normal olduğunu savunan erkekler gıcıksınız ve temiz kız hak etmiyorsunuz. Benle bile inatlaşılır mı mk. Bakmadım kimseye diyorum. Hayatı boyunca zevki sefa sürmüş bi malın lafı mı umrumda olacak onun bakması mı normal? benim dünyamda kirli oğlu kirlisin var mı? Hiçbir kul da beni hak etmiyor tanrı katındaki kadınları kim hak ediyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Maalesef hayatın boyunca yanlış yönlendirilmişsin. Namus bacak arasında değildir
Tamam da erkeklere bile bakmadım özel bir şey dğil mı bu? Mesela bi sevgilime demiştim ki senin her kıza kalkmış hayatın boyunca, ee normal diyodu pislik kaldıramıyorum ben. Benim durumuma bak hayatta erkek yüzü görmemişim bi de bu erkeğe bak hayatı boyunca çeyrek asırdır organı kalkıyor iniyor iğrenç şeyler düşünmekle meşgul kaldıramıyorum ben artık. Erkeklerden nefret ettim. birden yüzüme vurdu her şey ve normal dendi.
Erkeklere bile bakmayan sen nasıl oluyor da sevgilin oluyor?
Gözümde bi sorun vardı doğuştan
hayatım boyunca kompleks haline getirdim bunu herkes gözüme bakıyorum gibi geliyodu büyüdüm mesleğim oldu düzelttirdim yeni yeni bakıyorum sokakta da insanlara felan ama hala göz göze tam gelemiyorum eskiden kalma alışkanlıklar. Alışamadım daha. Aşırı kompleksli bi hayattan çıkış yaptım da. Hatta buna bi hastalık ismi verilmişti sanırım kendinde olan bi sorunu aşıırı büyütme psikolojik sorun. Neyse işte birden her şey üzerime yıkıldı dünyada kendimi aşırı özel felan sanıyorm. Herkes günahkar gibi geliyo.
Günahkar derken dini felan değil yani felsefik.
Senin gibi biriyle olmak istemezdim, her gördüğüne bu beni s*kecek gozüyle bakmışsın ürkek bir şey olmuşsun ya da buraya yansıttığın kişilik bu çünkü kimse içinden geldiği için böyle olmaz
Öyle şeyler düşünmedim bakmama sebebim gözümdü tamamen utangaçlık. yorumlarda yazdım bikaç kişiye bak istersen. Ama din sebpli sorgusuz uzak duruşum da vardı o da aileden geliyodu. Korkmaya bana zarar verdiklerinden sonra başladım tam tersine. Yüüzlrine bakmıyoken bukadar korkmuyordum. Ama ne zaman yaklaştım zarar verdiler her erkek tecavüzcü gibi geliyor şu an. Yani safken neden zarar verecek diye düşüneyim ki. Bişi yapmaları lazımdı. Yapmadıkları zaman cana yakındım tersine. Ama doğanızı anladıgım zaman felsefik açıdan uzagım size bu yüzden bedenen de uzaklaştım. şu an bakıyoken bile daha uzagım bakmıyokenki halimden. O zamanlar utancımdandı. şu an iğrendiğim ve için. Ürkeklik dersen skilme*nin kötü bişi olduğunu bile bilmiyordum ki ürkeyim. Bilmediğim şeyden neden ürkeyim. Ama şu an doğanızı bildiğim için korkuyorum. Mesela bana kalkmasını istemiyorum erkeklerin şeyinin. Eskiden ordan haberim bile yoktu. Ne anlamda dedin bilmiyorum da sklmek dediğin için erkeklerden bahsettim. Yoksa insanlardan korkmak dıyosan bilmiyorum bakmadıgım için korkulacak bişiler var mıydı bilmiyorum bakmadan geçirdim o günleri. şu an herkese bakıyorum korkacak bi şey yok.
Evet zor günler geçirdim ezdiler felan pasif kaldım ama olsun sorun değil. ürkek değil bakmadııgm için en cesur bendim saf olduğum için mesela diyelm birisi birine bişi yapacak elini vermeye korkuyor ben verirdim denesin diye sınıfta felan bi erkek böyle elimi zedelemişti bişi demedim. Korkakdeğil tersine kimsenin yapmadıgı herkesin korktuğu şeyleri bilmediğim cana yakın olduğum için kabul eden biriydim.
Ne çok konuşuyorsun, ama bence tatlı hoş birisin Allah benim gibi garibana da senden nasip etsin, iyi bir erkeği hakediyorsun, doğan gereği bir erkekten uzak duramazsın istesen de istemesen de, hakkında güzel olanı olsun,
İçimden gelmedi belki ama özel de yapıyo bence beni. Şuanda kduurmam felan lazımdı yıllardır kimseye bakmadııgm düşünülünce ki öyle bi zamanım da oldu şeyini çıkardım bi ara erkeklerle takılmanın iyice tanıdım ve birden soğudum Erkeklerden. Yıllardır hiçbişeyin farkında değilken dünyada neler oluyomuş. tamam belki özel yapmıyo beni üstüne gittim kudurdum felan normal biri olamadım ama normaller de çok normal gelmiyor bana. Çünkü en başta düzgünce dinleyip hak veren yok ve ne biliyim başka zaman namus profesörü olup ben gibi kız görünce baksaydın, bakmak normal olan felan diyenler başka zaman niye ona buna baktın lafı yapan dengesiz erkekler neden? Ben böyle dengesiz insanlar için mı iyi kalmışım. en iyisini arayıp bulunca bile emin olamayan erkekler için mı iyi olmak için çabaladım? Bence kimse hak etmiyor zaten beni ama en azından anlayan bıtane erkek çıksa dişimi kırcam desin ki tamam bi zamanlar dünyanin en iyi kızıymışsın gerçekten. Yok diyemiyolar. Zaten dengesiz oldukları için bunu da diyemezler çok şey bekliyorum belki.
Nasıl yani verdin mi? 😳😲
Sana layık kimse yok boş ver sen yalnız kal
Anlamıyolar bi de o da yalnız yapıyo zaten
Peki senle evlenmek istesem?
Erkekler bu dediklerime inanmaz sen nası inandın hayret derdim
İnanmadıkları için de boşa geçmiş bir hayat işte. Aşırı iyi olmak...
Ben de öyle olduğum için inandım. Bide beklediğim kız profiline 10/10 uyuyorsun
Allah Allah şaşırdım senin de bi engelin var galiba düzelince böyle aşırı hassas oldum ben de ya zaten alınganım dünya üzerime yıkıldı kendimi aşırı özel sanıyorum yıllardır bakışlardan kaçtım şu an kimseyi bakmaya layık bile görmüyorum pis şeyler gibi geliyo.
Bence bi tanışıp birbirimize şans verelim
Olur çık bakıyım gizliden
Çıktım
neden neden
Bakmadım krdşm hem utangaçtım hem gözümde sorun vardı büyüdüm mesleğimi kazandım gözlerimi düzelttirdim yıllar yıllar sonra şimdi erkeklere baksam ihanet eder miyim diye düşünüyorum erkeğime o derece yıl ama siz hayatınız boyunca zevki sefa sürdünüz. Ben ise gözümdeki doğuştan olan bi problemi hayatım boyunca kompleks haline getirdiğim için insan yüzüne bakmadım hiç. şu an sokakta yeni yeni insanların yüzüne bakıyorum. Bal gibi de yaşanmaz bu dünyada özel değil miyim ben şimdi? Kaldıramıyorum ben bu dünyayı.
düzelttin mi yane
Aynennnn
Şuanki bakmamı da sorun ediyorsa artık ümidi keserim erkeklerden bakmayacaksam da hemen bakmadan bulsun beni sahip çıksın baktırmasın okadar sorun ediyosanız temiz olmayı. Başka zaman namus konuşurken profesör oluyonuz ama bi kıza sahip çıkmak için zamanında yakalayamıyosanız ben gibi özel de kirlenir bi gün