Bu maalesef kötü ve zor bir süreç ama dünyanın da sonu asla değil. Siz de şu an ki ruh halinizden tez vakitte kurtulup bir an önce hayatınıza, mutluluğunuza bakmalısınız. Kolay değil söylediklerim ancak yaşamın kanunu var. Elbet unutacaksınız, unuttum derken hatırlayacaksınız ama hayatınıza da yön verecek adımlar atmak zorundasınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Zaman ilaç derler ya, cidden öyledir.
Şu an, yaşadığınız durumu kendi işinizde hala sindirebilmiş değilsiniz.
Kendinize yönelin, hobiler edinin, mümkünse çevrenizi değiştirin, yeni arkadaşlıklar ve alışkanlıklar edinin. Olumsuzu düşünmemenin En iyi yolu, onu kabullenmektir. Hala düşündüğünüze göre kabullenemediğiniz şeyler var. Onları bulun ve kabullenip hayatınıza bakın.131 Yorumla
Soran+1 yılBen onu cok sevdim
- +1 yıl
Acı çekiyor olmandan sevdiğin zaten belli canım benim 🌸
Ama kabullenmelisin.
Ve kendini şanslı saymalısın en azından çocuk yokmuş.
Çocuk olsa kendinden fazla çocuğun için üzülecektin. Hayat hepimiz için her zaman adil olmuyor. Sen senin değeri bilemeyen , seni haketmeyen biriyle birlikteymişsin. Bugün seninle bir ilişki içinde gönlüne , belli de yatağına bir başkasını alan adam. O aşık olduğunu kadını da, bir başkası için bırakır. Böyleleri dikiş tutmaz. Kendine yönel, kendinin farkına var. Sen daha iyisine layıksın bunu unutma ✨
Soran+1 yılKeske cocugum olsaydi ondan en azindan bir hatiram son parcam olurdu ondan
- +1 yıl
Bu çok saçma bir düşünce inan bana. Şu an, bir çocuğun sorumluluğunu ve gelecek kaygısını, yetiştirme, büyütme zorluğundan zerre haberin yok. Şu an kendini dağılmış hissediyorsan, çocuk olunca parçalanmış ve aşırı çaresiz hissedecektin.
Yaşadığın her şeyi bir zaman sonra kendine bir kazanç olarak görüp daha mutlu olduğun günlere kapılar açacaksın. Sadece biraz zamana ihtiyacın var 🙏
Soran+1 yılBenim sadecd ona ihtiyacim var
Soran+1 yılDeme oyle cok seviyordum ben onu
Soran+1 yılNiye oyle diyorsun
- +1 yıl
Platonik takılıp kendine eziyet edip bir de , seni aldattığı gittiği kadına kendinimi güldüreceksin. Yapma Allah aşkına. Kendinin farkına var. Hayat değmeyecek biri için heba edilmemeli. Sen evliliğinin içinde kendini kaybetmişsin, hemde seni sevmeyen birinde. Böyle yazıp canını acıtmak değil niyetim ama gerçek bu.
Soran+1 yılBen bunu hakketmemistim ama
Soran+1 yılBen baskasini istemiyorum ki zaten sadece eski esimi istiyordum
Soran+1 yılO beni seviyordu ki zaten en azindan bana oyle demisti
- +1 yıl
Bu kadar anlatmaya çalışmama, yazmama rağmen hala çocukça bir tutumla ben onu istiyorum diyorsan sana asla bir şey anlatılmaz. Çünkü sen anlamak istediğin kadar anlıyorsun. Böyle de çok üzüleceksin, sen üzüleceksin o çok sevdiğin insanda senin üzüldüğün her saniye belki de mutluluktan kahkahalar atacak. Ne diyebilirim ki, kendini bunu reva görüyorsan karşındaki insan sana her şeyi görür.
Soran+1 yıl@fatihalp_34 sence ben bi daha evlenir miyim sana saatlerdir eski esimi unutamadigimi ondan baskasini istemedigini soyluyorum sen bana ne diyorsun
Soran+1 yıl@tamarisk ben unutmayi istiyorum istemiyor degilim ama nasil unuturum onu bilmiyorum pek beceremiyorum yani
Soran+1 yıl7 yillik evlilikti yeni bosandik iste
- +1 yıl
@FATIHALP_34
Bakış açıcını değiştir arkadaşım. Kadın zaten boşanmak isteyen adama resti çekip hemen boşanmış. Kalbini de mahkemede bir çırpıda söküp atamaz ya.
Soruyu mu yanlış anladın, algın mı farklı anlam veremedim. Yeni boşandım eski eşimi unutup başka biriyle bir şey düşünemiyorum zaten diyor. Bu kadar üstüne gidilmez bir insanın. Az empati yap.
Soran+1 yılCidden oyle baskasini dusunemiyorum ben
Soran+1 yılSadece onu unutmak istiyorum
- +1 yıl
Tamarisk ayrilik biraz taze oldugu için ne kadar desenize size onay vermez ablamız. Yani burada onay verse bile kalbinde onay veremez. Yani fazla ustune gitmeyin. Uzulsun aglasin kirsin parcalasin. Yapsin bunlari yasını tutsun unutamiyorumda desin. Zaman ilac dediginiz gibi, zamanla zaten sizin dediklerinizi uygulayabilir, hemen uygulayamazki.
Soran+1 yılFiziksel olarak cok yorgun hissediyorum yataktan cikkmak istemiyorum bi turlu
Soran+1 yılMadem beni sevmeyecejti madem bana bunlari yasatacakti niye seviyormus gibi davrandi o zaman ya da ben niye bu kadar kor oldum
Soran+1 yılUnutmaya calisacagim onu bunun icin cabalayacagim
Soran+1 yılUnutmaktan baska carem yok dimi
+1 yılBence bitmiştir artık , aslında birini seversen onu unutursun , sana belki çok iyi gelecektir , ex seni mutsuz etmiştir ve sen onu sevgi sanıyorsundur
16 Yorumla
Soran+1 yılBaskasini istemiyorum
- +1 yıl
@Nickcin bağımlılık mı sevgi mi
- +1 yıl
@Nickcin kadın sever
Soran+1 yılSevdim diye unutamiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünyada karakter kalmadı ya birine söz veriyosun
ailesine söz veriyosun
her şartta sonsuza kadar o kişiye sahip çıkmaya talip oluyorsun
sonra aşık oldum diyip bırakıyorsun
dünyada karakter kalmadı eskiden bir insan söz verdi de herhangi bir şey için küçük bir şey için bile sözün arkasında 50 yıl dururmuş…
01 Yorumla
Soran+1 yılBirakti iste beni...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılUnutursunuz kendinize değer verin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcini cekmeye izin ver... tuaf gelecek ama biz hep hemen toparlaniyim bak o da mutlu ben niye mutsuz oliyim diyoruz sonra duygulari bastiriyoruz ve iyilesme süremiz uzuyor... o yüzden acini yasa aglamak geliyorsa utanmadan agla, bagir dök vs... sonra birgün inan bana kendiliginden iyi olacak. Ben evli degildim ama 10 senelik iliskim oldu toparlanmam iki senemi aldi o iyse hemen baska birisini buldu... bende yapabilirdim teklifler vardi ama yapamadim. Bugün cok sükür iyim arada yine aklima geliyor agliyorum ama iyim kendimi buldum
00 YorumlaÇivi çiviyi söker bende senin gibi düşünüyordum sevdiğim halde bir ayrılık yaşadım ama bu sefer kendimi içime kapatmadım illa sevgililik değil yeni yeni insanlar tanıdım yeni ortamlara girdim bir de baktım ki acısı dinmiş ama şunu unutma yağmurdan kaçarken de doluya tutulma kadın olsun erkek olsun oturup kalkacağın insanları iyi seç sonradan yine üzülme
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bu bi surectir bosanmalar kolay degildir ama zaman gectikce alisirsin unutursun. Sana tavsiyem onu takip etmeyi birak. Kendine eziyet etme. Gun gekecek ohhh be iyi ki bosanmisimda diceksin. Ve gun gelecek hayatina birinide alcaksin. Herseyin zamani var. Yalniz kalma, onu asla sosyal nedyadan falan takip etme engelle. Film izle sohbet et yeni insanlar tani kafani dagit. Goreceksin dusundugunden hizli gececek zaman.
00 Yorumlabüyük ihtimalle senin boşluğunu doldurduğu için böyle düşünüyorsun ama o adam sen de daha büyük bir boşluk açılmasına yol açtı böyle düşünerekten yoluna bakıp başkalarıyla denemelisin en iyisi bu olur senin için
01 Yorumla
Paran varsa geç dolaş st at post at kıskansın boş ver unut ayrıca seni unutanı sende niye unutmuyon boş ver o seni istemiyorsa sen onu hiç istemeyeceksin goy popona tekmeyi bas gez dolaş ya eglen
02 Yorumla
Soran11 ayYok
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak bende boşandım Deli gibi sevdigini söylüyordu hemde ama Karım dedigim insan beni unuttu hemen evlendi birde cocuk yaptı
Ben mi bir daha evlenemedim
Sana unutmanın anahtarını vereyim
Bir işe gir kimseyle sevgili olma ye iç eglen kendini sev ve seni sevenin her fırsatta yanında oldugunu gördugun ve hissettigin zaman birini hayatına al
Herkes seks ya da para bitince gider ama bir insan seni severse kolay kolay gitmez
00 YorumlaOnu düşünerek asla unutamazsın. Unutmak içinde başkasıyla olman gerekmiyor. Bunun bir çok yöntemi var ama onunla geçirdiğin kötü anıları aklından asla çıkarma
011 Yorumla
Soran+1 yılUnutmak istemiyorum cubku onu hala seviyorum
Soran+1 yılElimde degil
Soran+1 yılFarkjndayim
Soran11 ayKimse cikmadi
+1 yılzaman lazım size..
bir anda 7 yıllık olan biteni kafanızdan silmek imkansız
ama onu hatırlayan şeylerden uzak durun..20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılO yolunu bulmuş Sen de bulmalısın Ya oğlum senin de artık ruhunun ve bedeninin mutlu edeceği başka bir erkek olmalı
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı. Net kendin ile ilgilenerek...
Spor-egitim - kişisel gelişim -kariyer aklına ne gelirse artık
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı. Zamanla geçer ve senleyken baskasiyla konuşup aşık olduysa Allah bunu onun yanına bırakmaz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen de seni sevecek birisiyle bir yola girersen onu rahatlıkla unutursun ve mutlu olursun
01 Yorumla- 11 ay
Hayatına başkası girmeden unutamazsın
- Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl ki ondan önce bir hayatın vardıysa ondan sonra da bir hayatın olmak zorunda. Bunu düşün.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver sen acını yaşa salla gitsin. Bulursan sende bulursun ama bekle.
00 Yorumla
+1 yılUnutma süreci zordur. Belki de unutamazsın. ALIŞACAKSIN
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUnutamazsın bu duruma alışırsın alıştıktan Sonra üzülmezsin zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılAlisamiyorum. ama
Cevap sahibi+1 yılZaman lazım. benim de iki yıllık sevgilimi unutmam. Neredeyse iki yılımı aldı alıştım bitti gitti diyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBosamasaydin surundurseydin
Tazminatini alaydin19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUnutmak zor ama alismalisin
Cevap sahibi+1 yılKimle evleneceksin evlenecegin adami yara bandi yaparsin
Soran+1 yılboş ver evlenmekte cozum degil
Cevap sahibi+1 yılE noldu gene
Soran+1 yılSirf ona inat olsun diye evlenirsem ya daha mutsuz olursam
Cevap sahibi+1 yılZaten mutsuz olursun
Cevap sahibi11 ayHayatina bak sevgili ol birine dokun unutmama sansin yok
Soran11 ayBaskasini degil onu istiyorum
Cevap sahibi11 ayGecti o artik
Su sekilde sadece zamanjna yazik edersjn
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaptığı yanına kâr kalmaz ilahi adalet diye bir şey var içini rahat tut.
20 Yorumla
+1 yılHerkesi karakteri farklı ama sende başkarıyla tanışıp mutlu olmaya bak ablacım yoksa başka kaçarı yok allah daha iyilerini sunar sana sabır et isyan etme.
02 Yorumla
- +1 yıl
O halde zamana bırak kafanı başka aktivetelerle dağıt çalışmıyorsan bir işe gir kendini değiştir kendine vakit ayır
+1 yılKötü olmuş ama daha iyilerine layıkmışsın, en azından artık sende yeni bir hayata başlamaya hazırlanmalısın. Sonuc olarak hayat devam ediyor, herkes kendi hayatını kurdu ve devam ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzamanla geçecek. Karşına iyi biri çıkınca onu tamamen unutmuş olacaksın inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayat devam ediyor, Sende başkası ile olacaksın, O gitti artık, kabullenmelisin.
00 Yorumla
+1 yılÖyle adama yazıklar olsun denir başkada bir şey denmez salla boş ver gereksiz birinden kurtulmuşsun
00 YorumlaBence unutman lazım yanı o seni kaybetmiş boş ver
00 Yorumlabaskasına asık oldugun ıcın evlılıgını bıtırıyosun ve baskası ıle olmazmı dıyosun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen degil o baskasina asik
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok zor bir durum sevdiğin insanin ben başkasını seviyorum demesi. boş ver ayaklarina inanma hiç bisvermekle olmuyor. Maalesef tek çaresi başkasıyla olmak
10 YorumlaZamana ihtiyacın var kuzum konuşmak istersen
00 Yorumla
+1 yılÖnemseme ama kendine bak yani çekici ol seksy ol sürekli dışarıda resimler at o gelir
00 Yorumlaİşin zor en azından bi flörtün olsa daha kolay atlatırsın
00 YorumlaPislojik olabilir sana bişey sormak istiyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılUlan evliyken başkasına nasıl aşık olunur.
17 Yorumla- +1 yıl
Kiminle evleniyorsun
Soran+1 yılAday yok
Soran+1 yılTandiigim ilk kisi. ile evlilik yoluna girecegim ama
- +1 yıl
Acele edip hata etme lütfen
Soran+1 yılHaksiz miyim ama
Soran+1 yılO da bunu hakketmedi mi
- 11 ay
Sende başka birini sev
+1 yılKuma olarak alsaydı keşke. Boşanmazdınız hem.
20 YorumlaHayatina odaklan
Allah yardimcin olsn01 Yorumla
Soran+1 yılOdaklanamiyorum
Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı. 1 sene olmuş unut artık başkasını bul
00 Yorumla
+1 yılMerhaba. Kendinizi sevin
00 Yorumla
+1 yılAşkı memnu gibi ahahaha bu ne böyle 😂😂😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yıloff ya çok üzdü bu ṣuan beni 😔
00 Yorumla
+1 yılSenin kusurun neymiş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılTuhaf ama zamanla geçiyor
00 Yorumla
+1 yılİnsan önce hayat vardı ondan sonrada olacak
00 YorumlaZaman her şeyin ilacı
00 Yorumla
+1 yılbaskasini bul sende
01 Yorumla- +1 yıl
Bulamadinmi baskasini
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSosyalleşirsen unutabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇivi çiviyi söker maalesef başka yolu yok
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılValla sen bu kafayla çok yaşamazsın, daha doğrusu eza içinde yaşarsın
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. İlla ki unutacaksın ama zaman geçecek mecburen
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılKendine yaI edersin, adam mutlu
00 Yorumla
+1 yılUnutmak kolay
10 YorumlaPeşinden ağlayacak değilsin herhalde dimi?
00 Yorumla
+1 yılZamanla yeni ilişkiye başlayarak
00 YorumlaÜzüldüm vallahi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılZamana Bırak
00 Yorumla
+1 yılKim sana ne diyebilir ki
00 YorumlaÖnüne bak artık
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılCok kolay
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. sen de başkasıyla ol
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman geri don
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadin ile birlikte
- +1 yıl
Sevdigini söyle sana diner
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk var mı
04 Yorumla
Soran+1 yılYok.
Cevap sahibi+1 yılİyi mi beceriyordu
Cevap sahibi+1 yılSana soruyorum sorunun öznesi sensin
Cevap sahibi+1 yılŞöyle soralım onda ne buluyorsun
Detaylı bilgi