Aile & Toplum Size değer veren insanların kıymetini biliyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Neden size değer veren insanları yok sayıp başka kişilerin peşinden koşup size değer vereni üzüyorsunuz ki? Size değer veren insanların kıymetini biliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Evet ben biliyorum da onlar bilmiyor maalesef şimdiye kadar da bilmediler.. ama arada sırada değer veren kalbi güzel insanlara da denk geliyorum hayatımda.. zaten bu ülke seveni sevmez.. sevmeyeni sever hep. 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bana değer veren insanın kıymetini her zaman bildim asla nankörlük etmedim ama karşı taraf asla benim kıymetimi bilmedi ve çok üzdü 0 0 Yorumla
Kovaa151 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Değerini iyi bilirim, benimkinide bildiginden emin olduğumda ama. 0 0 Yorumla
İsyankarkader Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl Evet fazladıyla kıymetini biliyorum artık deyer kıymet karşılıklı olmuş 0 0 Yorumla
OğuZzeers_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Herkeste değer veriyor aw alanlar nerde yaşıyor 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Değer verenin kıymetini bilirim evet 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Evet kıymet bilmek gerekir 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 900 cevap paylaştı. Evet hatta fazlasını 0 0 Yorumla