Sizin değer verdiğiniz insanlar size ne kadar değer veriyor? Verdiginiz değerin karşılığı olmasaydı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hayatımda olan her insana değer veriyorum. Aynı şekilde onların da beni önemsediğinin bana değer verdiklerinin farkındayım. Davranışlarıyla bunu belli ediyorlar. Değer verdiğim halde karşılığında değer görmezsem o zaman o kişilerle olan ilişkimi tekrar gözden geçiririm.
Emin olamadım, insan sevdiğini biliyor, ama sevildiğini bilmiyor, sevginden emin olabilirsin, ama bir başkasının sana olan sevgisinden, değerinden emin olmak o kadar kolay değil.
Kesinlikle👍
Verdiğim kadar değer almadım, ama kim alıyor ki, bu çağda değer diye bir şeyi zor bulur hale geldik, kimse birbirini anlamaya çalışmıyor bile, oysa ki değer vermek bir fedakarlık
Evet fedakarlık🙂🙂
Kimseye bana kendimi değersiz hissettirecek kadar değer vermem. Ailem hariç. Zaten onlar da değersiz hissettirmez
Teşekkürler
Cevap
9Cevap
Verdiğim değerin karşılığını alıyorum. Her daim hakedene hakettiği değeri veriyorum.
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun @KumarbazBirisi
İnsanları güzel tanırım.
Güzel🙂
Evet. 😊
Verdiğim değerin karşılığını fazlasıyla alıyorum. Değer veripte almadığınız takdirde kendinizden eksiliyorsunuz tek taraflı duygu besleme taraftarı değilim.
Karşılıklı değerler herkesin ki aynı seviyede yani bende kasmam icimden geliyorsa değer veririm gelmiyorsa caba gostermem. Karsimdaki insanlarında o şekilde olması avantaj benim için
Valla bilmiyorum..
Değer vermeyenleri veya verip belli etmeyenleri belli bir süreden sonra hayatımdan çıkarıyorum zaten.
Değer verdiğini yüreğin de taşırsın, gözün gibi bakarsın. Aynen..
Değer vermediğini de yerden yere çok rahat çalarsın...
Kendi verdiğim değerden eminim ama karşı taraftan değilim. Bazen ayarını kaçırıyorum galiba yani yine kendi tercihimin bedelini ödüyorum.
Verdiğim değerin karşılığını görmediğimi hissettiğim zaman soğurum. Benim için o kişi gözümden düşer.
Değer vermeyenlerin ve veriyormuş gibilerin hepsini sildim kafam rahat. Değer verenler zaten benimle birlikte.
Hayatımdaki insanlara değer veririm, aynı şekilde onların da bana değer verdikleri gibi.
Karşılığını aldıklarım da var almadıklarım da var diyelim.
Onların vermesinin benim için hiç bir önemi yok... adamsa notunu değilse otunu
Kim bana ne kadar değer verirse bende ona o kadar değer veririm herşey karşılıklı
Belki yanlış anlasiliyorum bilmiyorum değer verdiğim kimseden aynı derecede. Kıymet görmedim
Değer verdiklerimden değer görüyorum çok şükür diğerleri umrumda değil
Verdigim değeri hicbir sekilde görmedim
Bilem veriyodur heralde
Değer vermiyorum. Kafa rahat o yüzden
Kimse verdiği değer kadar değer bulmaz.
Ederi kadar değer verin. 👍
hiç önem vermiyor
Hiçççççççç
Bir o kadar bana da değer veriyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?