İnsan sevdiklerinin değerini, kıymetini sadece yokluğunda değil, varlığında da bilmeli...

İnsan sevdiklerinin değerini, kıymetini sadece yokluğunda değil, varlığında da bilmeli...

Kıymetini bilirim, ama sadece kıymetini bilmekle kalmaz onlar için elimden geleni yaparım. Onların bile ruhu duymadan onları korurum. Yani çoğu insana göre lafta değil özde kıymet bilen bir yapım var. Şimdikiler gibi dost görünüp düşmanlık beslemem.
Evet kıymet bilirim.. Bir insana değer veriyorsam eğer benim için kıymetlidir ve bunu değer verdiğim insana hissettiririm.. Ama her değer verdiğin insan karşısındaki insana değer vermiyor maalesef..
Teşekkür ederim..
Rica ederim
Cevap
3Cevap
Evet biliyorum her zaman için ama sevdiğim pek de biri yok gerçek hayatta yanımda yani
Değer vererek yaklaşırım.. Sonra da değer gördüğüm oranda artar ya da azalır.. Fazlası yok..
Evet bilirim ama hak edene deger veririm degerimi anlamayana bile dger veripte kendini bir şey sanmasina izin vermem
Ne olursa olsun kıymet bilirim, kinci değilim. Genelde benimki bilinmiyor, o da benim sorunum değil sanırım
Bilirim ama bilinmediği zaman boş veriyorum.
Elimden geldiğince bilmeye çalışıyorum.
Bunun benim için hiç bi önemi yok
Bilirim 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar