Elinizin tersiyle ittiğiniz o sevgiye bir gün köpek gibi muhtaç olursunuz umarım.

Elinizin tersiyle ittiğiniz o sevgiye bir gün köpek gibi muhtaç olursunuz umarım.
Uzun zamandır hayatımda kimse yok Ama hayatımda birisi olduğu sıralarda evet çok güzel biliyordum, ama benim bunca zaman yaptığım hatalardan en büyük insanları hayatının merkezine koyarak o merkezin içinde kendimi değersiz göstermekten başka bir şey olmadı, Her şeyden önce beni seven insana kıymetini bilirim ama aynı kıymeti aynı değeri Ben de görmek isterim yani en küçük bir kavgada ayrılıkla sonuçlanan sosyal medyada engelleme yapan ya da çeşitli nedenlerle problem çıkaran birisi beni gerçekten sevdiğini hiçbir zaman inanamam.
Beni seven insanın tabi ki de kıymetini çok iyi biliyorum çünkü zaten bu zaman da gerçekten seven insan bulmak zor bulmuşken de değer bilmek gerekiyor yani bir kişi bana değer veriyor beni seviyorsa zaten gerçekten kalpten seviyor demektir bu yüzden de ne olursa olsun kıymet ve değer biliyorum
Sevgi saygı ve sadakat için canımı veririm.
İlişki kararı almayı doğru bulmayan ama bana değerli hissettiren hoşlandığını söyleyen birini çıkardım hayatımdan. Mesajına cevap vermedim şimdi dönmek istiyorum ama o ne yapsam da cevap vermiyor bana :( demek ki hisleri gerçekmiş ahı tutmuş.. keşke birbirimizi hiç üzmeseydik keşke bu kadar gururlu olmasaydım..
Cevap
5Cevap
Ben kıymet bildim mi bilmedim mi hala anlamış değilim. Sanırım bilemedim.
Ben hiçbir zaman itmedim. yari yolda da bırakmadım bırakanlar düşünsün
Bilim ama sonradan değişiyorlar.
Biliyoruz da onlar bilmiyor bir süre sonra.
Kizi birisi uzmus
Ah evet bildin 😛
Bilirim
Bilirim
Bilirim tabikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?