Sanki inatla duruyolar artik sıkıldım geliyor herseye karisiyor bisey demiyorum suratim düsüyo sonrada esimle kavga cikiyor aramizda evden cikmiyolar dakka basi yanimizdalar esimle basbasa kalamiyorum bu kadar anlayissiz olur mu bi insan bee
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKaynananızın evden çıkmaması nedeniyle eşinizle aranızda yaşadığınız bu sorun oldukça zorlayıcı olabilir. Bu gibi durumlar, çeşitli sebeplerden kaynaklanabilir ve genellikle psikolojik, duygusal veya ilişkisel dinamiklerin bir sonucu olabilir. İşte bu tür durumlarla başa çıkmak için yapabileceğiniz bazı adımlar:
1. Empati Kurun: Durumu sakin bir şekilde eşinizle konuşarak anlamaya çalışın. Onun duygularını, düşüncelerini ve endişelerini dinleyin. Empati kurmak, eşinizin sizi anladığını hissetmesine yardımcı olabilir.
2. Açık İletişim: Eşinizle açık bir iletişim ortamı oluşturun. Birbirinizi dinleyin, duygularınızı paylaşın ve birlikte çözüm yolları arayın. Her iki tarafın da görüşlerini anlamaya çalışmak önemlidir.
3. Ortak Çözüm Yolları Bulun: Eşinizle birlikte kaynananızın evde kalma nedenlerini anlamaya çalışın ve ortak bir çözüm bulmaya odaklanın. Belki kaynananızın endişelerini anlamak ve onunla doğrudan iletişime geçmek faydalı olabilir.
4. Sınır Belirleme: Eğer kaynananızın evde kalma nedenleri ilişkinizi olumsuz etkiliyorsa, eşinizle birlikte kaynananızla ilgili net sınırlar belirleyebilirsiniz. Bu sınırlar, herkesin rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamasına yardımcı olabilir.
5. Destek Arayın: Eğer sorun devam ederse, bir ilişki danışmanından destek almayı düşünebilirsiniz. Profesyonel bir danışman, size ve eşinize bu zorlu durumla başa çıkmanız için rehberlik edebilir.
6. Farklı Bakış Açılarına Açık Olun: Kaynananızın evde kalma nedenleri hakkında farklı bakış açılarına açık olun. Belki onun da endişe verici bir durumu var veya başka bir konuda yardıma ihtiyacı var.
Bu tür durumlar oldukça hassas olduğundan, sabır, anlayış ve empati önemlidir. Herkesin duygularını ve ihtiyaçlarını anlamaya çalışmak, sorunu çözme sürecine olumlu bir katkıda bulunabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok net çözümle geldim. Evde mutlaka yemek yiyordur kaynanan, yemeğinin içine bol tuz kat ya da acı biber döşe. Tv izlediklerinde fark ettirmeden şartelleri kapat. Kahve yap ama şekersiz ve köpüksüz yap. Evin temizliğini de yapma hasta numarası yap midem bulanıyor de başım dönüyor de hiçbir şekilde kaynanı umursama. Anneni görüntülü ara herkesin içinde uzun bi süre de kapatma hatta annene de ki ‘öyle kaynanamgil var işte oturuyoruz canım sıkıldı ben de seni aradım’ de. Eğer bunları yapıp da kaynanan hala duruyorsa pes açıkçası. Bal da olsa her gün yiye yiye tiksinir insan. Bu da aynı hesap. Tatlı gelsin tatlı gitsin abi bu ne böyle her gün her gün. Evi damı yok mu bu kaynananın?
00 Yorumla
Bence eşine uygun dil ile söyle sonuçta o oğlu sen gelirsin ne kadar nazik söylesen bile yanlış anlayabilir kaynanan. eşine basbasa kalmak istiyorum seninle annenleri seviyorum fakat sürekli iç içe olursak anlaşmazlıklar olabiliyor kırmaktan da korkuyorum ne kadar dikkat etsem de yanlış anlayabilir de. Ben karışmak istemem senin annen sen daha iyi tanırsın eşler arada yalnız kalmalı yoksa ilişkimize zarar gelebilir bu beni endişelendiriyor annene tatlı dil ile söyleyebilir misin de.
00 Yorumla
+1 yılUygun bi dille eşine söylicen o göndericek yoksa gelin bizi istemiyo olur istememen de gayet normal kendi düzenini kurmaya çalışıyorsun kesinlikle anlayış göstermeliler hatta kendileri bunu düşünmeli ama nerde onlarda o akıl tam tersi seni rahatsız etmekten zevk bile alıyor olabilir..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
73Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılbence tekrar konuşun
00 Yorumla
+1 yılCanım istemediğini davranışlarınla ustaca belli et. Eşine sakın onlar hakkında kötü konuşma. Eşinin ailesi çünkü sen haklı olsan bile eşin onları atmaz.
Eşin evde yokken mi gelip kapıyı çalıyorlar açma kapıyı banyodaydım de.
Başka zamanlarda da rötarlı az tuvaltteydim de.
Kocana mesaja t akşam sana özel suorizm var de fantezi vs uydur biseyler. Kaynaklar gelince iptal olmuş gidlbi üzüldüğünü hevesinin içinde kaldığını hissettir.
Onların geleceği zaman dışarıda planlar yap. Arkdaisma davetliyiz, dışarıda yemek yiyegeiz, alışverişe çıkacağız vs vs
Sanırım çalışmıyorsun. Uzaktan eğitimlere kaydol açıktan üniversite tarzında otur ders çalış birşeylerle uğraş. Onlarla oturmalik hizmet etmelik vaktin olmadığını hissettir.
Kendi aileni sakın öne sürme. Bizimkiler gelmiyor gibisinden.
En önemlisi eşinle sadece onlar için kavga etme40 YorumlaBu bir çok ailenin sorun yaşadığı bir olay ben olsam imkanın varsa devamlı gelemeyecekleri bir yere taşınmayı düşünürdüm bunu uygun bir dille eşime anlatırdım kimseyi kırmadan dökmeden bu işi cözmeniz aile huzurunuz acısından daha saglık lı diye düşünüyorum
20 YorumlaKaynananla söyle. Kocamla baş başa kalmak istiyorum de. O yaptığına utanmıyor sen de söylemeye utanma.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eşine anlat derim dicem zaten kavganız yaşanıyor. Kendi ailene aç bu durumu. Belki dünürler arası yaşanacak bir diyalog bu olayın daha fazla uzamasına mani olacaktır.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Senin bu yaşadıklarını herkeste var ben çok duydum.. ne söylesen işe yaramayacak ancak eşinizle konuşmanız daha çözüm olur ama zor işte.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz ailemle 7 sene iç içe yaşadık aklına gelen ne varsa yaşadık en sonunda baktım olacağı yok evimizi ayırdık özellikle de evi uzak bir yerden satın aldım ki gelen giden fazla olmasın şimdi kafamız rahat
Tek sıkıntımız eşimin sekste isteksiz olması benim aşırı istekli olmam00 Yorumla
+1 yılAynı şeyleri yaşadım kocan seni tutuyosa zarar gormessin ama ana kuzusuysa yandın bittin benim evlilik ailesi yüzünden bitti lütfen evlilikte dengeyi sağlayalım ya ne demek gelinin evine karismak bu Kaynanalar da az değil ha 😡😡😡
50 Yorumla
+1 yılBu yaşdan sonra kovulmayı istiyor sanırım. Ev sizin, yol verin evlerine gitsinler. mantıklı güzel br dille eşiniz evden göndrrsin. sanırım eşiniz geri planda kalıyor. kilit kişi eşiniz. o diyecek yollayacak.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yılSöyle bakalım ne olacak. Anne her şeye karışmandan sıkıldım. Eşimle baş başa kalamıyoruz. Bu kadar sık gelmezsen sevinirim de. Azcık hayatımıza saygı göster de. Ne olabilir ki, en fazla bir kavga daha edersiniz. Sorun çözülür
10 Yorumla
+1 yılFazla yüz verme onlar da gelmesin canım başından tavrını koyman lazımdı birazda eşinde kabahat anlayışlı olması lazım bende yeni evliyim ama baştan koydum tavrımı bazı konularda hakkım yendi sma en basında çağırmadım evebarada bir geliyor yine de çağırmıyorum sende öyle yap hastayım falan de ne bilim
22 Yorumla- +1 yıl
Kız benim evime gelip dolaplarımı falan acıyordu yatak odamda bide bi kere sonra evimin düzenini değiştirmeye çalıştı bende susmuştum bişey demedim o gidince herşeyi geri yerleştirdim istediğim yere ve ben de şu an 3-4 aylık evliyim beni boş ver kocam bile anlaşamıyor anasıyla o hiç gitmek istemiyor çok garip bi hayata düştüm bendw
- +1 yıl
tavsiyem herkese haddini bildir kıymetli olursun kız valla bak sana laf söyleyene yapıştır cevabı ezdirme kendini
+1 yılBoyle s. lak insanlar neden yaşıyor dünyada acaba merak ediyorum, saygisizlar
36 Yorumla
Soran+1 yılSaygi sifir boyle olduklarini nerden bilebilirimki resmen dagdan inmisler sanki
- +1 yıl
Eşinle iyice konuş, anlamıyorsa yol yakınken dön bence gençliğin gitmesin
- +1 yıl
Gençliğini yaşayamamış ki
Soran+1 yıl@Secret3535 kim benmi yasatmiyolarki beyin olmadimi insanda napsin ailesinde beyin yok ya da var fesatligima calisiyor
- +1 yıl
Bende onu diyorum sen zaten buraya yazdığına göre artık dayanacak halin kalmamış ki üzüldüm ama elden gelen bir şey de yok, yaşın kaç senin
- +1 yıl
Senin oğlunun seni attığı günleri duymak isterdim
merhaba gercekten zor bir durum insan kendi evinde esiyle ya da yanliz kalamiyor bu tur durumlardan dolayi esinizin ailesiyle bu koniyu konismasi ve bu on ance duzwltmesi gerekiyo yoksa birbirinizden uzaklasirsiniz ve sorunlariniz daha buyimeye baslar dklerim hersey yoluna girer guzel gunler...
10 Yorumla
+1 yılOlur olur bendede var aynı modelden. Açık açık de rahatsız olduğunu. Bu model kaynanalar böyle açıkça yüzüne diycen ben eşimle başbaşa kalmak istiyorum artık başka türlü anlamıyor ya da işine gelmediği için anlamıyormuş numarası yapıyor. O yüzden ayıp olur diye düşünmeden tatlı dille gelme artık diycen.
10 YorumlaAsla ama asla hakim savcıdan baska 3. Bir kisi belli bir seviyeye kadar asla karisamaz.
10 YorumlaAynı benim kaynanam. Eşimle aramı bozmayı geç hamile halimle 1 yaşında çocukla sokağa attı. Eşimle boşanma aşamasına gelince annesini yok saydı da barıştım.
10 YorumlaYüzsüz bunlar sende daha Beter ol kendini yerkere at bayil annem hasta de yalandan kim ölmüş
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılyok say onu görmezden gel duyma ilgisiz kal sonunda pes edecektir
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Kaynanayi napmali kaynar kazana atmalı, yandım damat dedikçe altına odun atmalı...🙂
10 Yorumla
+1 yılEşin demekki büyümemiş çocuk. Çünkü büyümüş bir kafa yapısında olsa böyle birşeye izin vermezdi. Annesinden ve babasından ayrılamıyor o çocuk gibi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendi ailenle konuş onlar duruma müdahele etsin. Gidip kaynananla konuşsunlar. Ya kendin laf söylersin ya da ailene söyletirsin. Öbür türlü zor.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAllah sabır versin be ablam. Ben bile ileride buna benzer şeyler yaşamaktan kaçınmak için şimdiden çocuğun ailesini sorguluyorum 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Tanışınca ilk olarak annesi babasi nasil diye mi soruyorsun? Kskkdkd
- +1 yıl
Yok genel olarak sorunca kaç kardeş falan zaten diğer konular da kendiliğinden açılıyor. Ben biliyorum şimdiden aile yapısını biraz sıkıntılı.
Benzerini bende yaşıyorum gerçi birsekilde hallediyorumda yeni evli olmamıza rağmen kocamla baş başa kalamadigimiz için tek üzülen olmak hala çok koyuyor erkekler gerçekten kapatilsin 🤦🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılTaşının ve kocanızın annesine soğuk davranın.
10 Yorumla
+1 yılYanınızdan ayrılmıyorlarsa. Benim gibi yap diyecem. burada yazamam şimdi
10 YorumlaKocan olacak adami al karsina durumu izha et agirligini koy biraz
10 Yorumlaablam evde ki faraşla süpürgeyi al süpür dışarı doğru bak bida gelbiliyolar mi.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Keşke bunları direkt yuzlerine söyleyebilsen aynı şekilde
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. İlerde senin de başına gelecek , anlayışlı olmanı tavsiye ederim, Haddim olmayarak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnun utanmadı yok sen de Açık açık söyle. Başbsşa kalıp sevişemiyoruz de.
00 Yorumla
+1 yılBunu eşin konuşsun ailesiyle olmuyorsa sen uyar
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcınız olsun , imkanınız varsa biraz uzakta bir yere taşının derim ben
00 Yorumla
+1 yılSen kaynananın evinden cık o zaman kuzucugum :D Uzağa taşınsana yakın olursan zor
00 Yorumla
+1 yılSen kendi anne babanida çağır ozaman giderler evden
00 Yorumla
+1 yılEşine de ki eger onları bu evden göndermezsen bosaniriz de
00 YorumlaKAynanayı ne yapmalı
Kaynar kazana atmalı
Yandım gelin dedikçe
Altına Odun atmalıAman aman aman kaynana
Dişleri gedik kaynana
Oğlun kebap getirdi
Sensiz yedik kaynana31 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
Adamın başının etini yeme o adama acıdım büyük bir ihtimal annesi de senin için kötü şeyler söylüyordur. senin Annen için eşin bir şikayette bulunuyormu. Evde oturucaksin zırt pırt annenenlere gidiyorsun. Benim babam diyor sonra annem susturuyor 😂
10 Yorumla
+1 yılCan sıkıntın yüzünden napıcanı bilmiyosun da, sen evlendiğinde annen sürekli sizi rahatsız mı etti? Genç insanlarız bi salda evde rahat bi şekilde bir birimizle ilgilenelim. Napalım? Önünde mi sevişelim de
10 Yorumla
+1 yılOnlar gelmeden sen onlara git, sürekli ona karış, temizlik ev vs. Hakkında bilgi öneri verir gibi gıcıklık ver🤣 kısasta hayat vardır
10 Yorumla
+1 yılAslında senden önce eşinin rahatsız olması gerekiyor. Gerekirse güzel bi dille evden gitmesini istemesi lazım. 3. Bir kişinin her kim olursa olsun bir evliliğe karışması durumunda o evlilik çok sağlıklı yürümez. Bunu kocanın iyi bilmesi gerek.
00 Yorumla
+1 yılannesiyle yaşamak istiyorsa evlenmeseymiş annesiyle yaşamaya devam etseymiş orası ikinizinde evi senin annen o kadar uzun kalsa eminim o da rahatsız olurdu bu durumda kaynananızın da suçu yok eşinizin var
02 Yorumla- +1 yıl
İste guclu bi kadin helal
- +1 yıl
Ana kuzusu bunlar ya
eger kaynana bekarsa hemen ona koca bulmak lazım
00 YorumlaSabırlı olun ve durumu kocanizla konuşun bir ortak karar alırsınız sonuçta annesi ama sizin yaşam alaninizi daraltıyorsa bunu kendisine açıkca söyleyebilirsiniz zaten kocanız sizi seviyorsa sizden yana tercih yapacaktir
00 YorumlaHediyesini, biletini alıp yolcu edilmeli. Her şey tadında güzeldir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYediği yemeklere içtiklerine falan biraz uyku ilacı fena olmaz
10 YorumlaYa bırak Allah aşkına ya insan olsalardı tek bırakırlardı özel hayat diye bir şey var😡
10 YorumlaEşin rahatsız değil mi kendi ailesi ama bişey demiyor mu
10 YorumlaEşine kız azcık annemde babannem her şeye karıştığında babama bağırdı olayları yarı yarıya çözerdi
10 Yorumla
+1 yılBen olsam acıkca önünde mi seviselim oğlunla derim sonrasını o düşünsün
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılElinden elma 🍎 alınca ölü taklidi yap mesajı alır 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu dolaylı yoldan hallet kızarak değil aklını kullanarak
00 YorumlaOnları sureklı bal başa bırak sende yüzme spora yazıl yoruldum doye odana cekil başına kalsın bode gorsun anası nasılmış
10 Yorumla
+1 yılUyurken yastıkla...😂
20 Yorumla
+1 yılSenin kocan da biraz geri kafalı
20 Yorumla
+1 yılvalla bu yollardan bende gectim bol sabir bol sabirdan baska bisi kâr etmez zamanla herkes kendi kabuguna cekilir
00 Yorumla
+1 yılBi yerde okumuştum bi arkadaşın babası misafirlere kibarca git demek için “hadi hanım çok oturduk kalkalım… aaa bizim evdeymişiz zaten” diyormuş =)
00 YorumlaÇok zor bir durum kolay gelsin herşeyi açık açık anlatmalısınız başka türlü ancak kaynana kaynar kazana olur
00 Yorumla
+1 yılKocana cilve yap ne bileyim kocanla konuş yemekette kaşıkla ağzına yemek ver çıldırt yanında otur cilve yap ama korkma esinede soyoe anlasın
00 Yorumla
+1 yılGerçekten sıkıntı yani karı koca hayatı bile olmaz yani
010 Yorumla
Soran+1 yılBasbasa kalmicaksam niye evli durucam ki bu nasil kafa yapisi
- +1 yıl
Yani birde seni eleştirip duracaklar, hadi yeni evlisin bide ilk zamanlar ihtiyaç daha göz önünde tutulduğundan ailenin sizi başbaşa bırakması gerek
Soran+1 yılBu kadar anlayissiz insanlar olur mu ben sastim biz ne yasiyoruzz
- +1 yıl
Sıkıntı ya niye bunu düşünmüyorlar ki, haftada kaç kez birlikte zaman geçiriyorsunuz ki
Soran+1 yılNe haftasi geldigimden beri hergun burdalar basbasa kalamiyoruz ya
- +1 yıl
Hiç mi birlikte olamadınız
Soran+1 yılAdamin yuzune bakamiyorum kasıntı sekilde durmaktan rahatlik yok bisi yok oküz ailesi evden cikmiyorki
- +1 yıl
Oha ya ilk defa duydum bunu ya😂 nasıl dayanıyorsunuz ki 😅😅 uyurken sessiz şekilde bari olsun
Soran+1 yılÖküzoglu okuzlerle evlenirsen boyle madara olursun iste benim hatam
- +1 yıl
Ama benimde derdim var
Kaynananın sende ne işi var ?
012 Yorumla
Soran+1 yılDakka basi bize geliyolar sanki noldu basbasa birakmiolar surekli bizi takip ediyo kadin
Soran+1 yılBilmiyorumki benimi gozetlemeye geliyolar ne bu sacmalik
Soran+1 yılNasil yaa ondanmi ailesini basima topluyorr
Soran+1 yılNe diyosun ya manyakmi canım banami guvenmiiyor yani illa evde biri olsun istiyor demekki beyinsiz gozetlesinler istiyo
Soran+1 yılKazsinlar ilk onlari mezara ben gömerim daha yuzumu gostermedim 😈
Soran+1 yılYavas yavas uyandiriyolar icimdekini o degik kavga cikicak is buyucek sonunda
- Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kaynanamlar evden çıkmıyor, bu yüzden eşimle kavga edip duruyoruz. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler