Merhabalar, 1.5 yıllık evliyim. Özetle evliliğimiz boyunca eşimle defalarca konuştum bana ilgi göstermiyorsun, doğru düzgün sarılmıyorsun, öpmüyorsun diye. Evliliğimin 2. ayında kız kardeşi evimde kaldı.3 ay boyunca. Onun yanında bana kaşınma gibi laflar kullanmıştı cinnet geçirmiştim. En son geçenlerde yine cinnet geçirdim kendimi keserim ederim diye aldım bıçağı ama bir şey yapmadım sırf sinirden saçmalama. Daha önce de böyle girişimlerim oldu artık sinirlerim o kadar bozuk ki sinir patlaması yaşıyorum. Eşim dediğimi dinlemez, adam yerine koymaz böyle beni delirtiyor. Salı günü babası memleketten geldi, ayaklarına kapandım. Eşimin de ayaklarına kapandım ne olur yuvamı yıkmayın, o benim sinirlerimi bozuyor bu hale geldim gerekirse psikolojik destek alırım diye. Eşimin babası da eşim de bu iş bitmiştir dedi. Neyse sonrasında eşim babamı ikna et dedi babasıyla konuştum. Affettim dedi 2 ay oğlum yanımda kalsın bu süreçte düşünün taşının dedi. Eşim yüzüme bile bakmadan gitti. Nefes alamıyorum. Aramıyor, sormuyor. Gelince konuşacağız eğer devam edersek ve sen yine bu şekilde cinnet geçirirsen b*k çuvalı gibi ananın evine bırakırım dedi o kadar zoruma gitti ki. Kardeşi aramıştı babasını sesi hopörlerde. Benim için o insan değil ki falan diyor. Bunları kaldıramıyorum... Eşimle severek evlendik. Annemde beni suçluyor elin oğlu korktu ailesi de korktu ya kendine bir şey yaparsan ya onun üzerine kalırsa diye. Ama kimse demiyor ki bu kız bu hale neden geldi diye... Eşim 2 ay ailesinin yanında kalacak. Ailesi sürekli boşan diyor. Ben evimizde tek kalıyorum kafamı dinleyim diye ama sürekli uyumak istiyorum, yemek yeme isteğim gitti mahvolmuş durumdayım. Bugün babası aradı senin o haline ( ayaklarına kapanmıştım), dayanamadım aklımdan çıkmadı dedi. Kendini toparla yemeğini falan ye dedi. Üzüldüğüm şey eşim beni aramadı babası aradı. Nefes alamıyorum... Eşim arkadaşına geçecekmiş haftasonu ( arkadaşı tek başına yaşıyor ) ben burada bu haldeyke o orada arkadaşında...
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026