Hareketsizlik. Abicim yeşil ışık tramvay sebebiyle 10 saniye yanıyo zaten. Mıy mıy gitmenin ne manası var? Önün boş ak git yaa🙄
Alakalı görsel bulamadım ama alakasızken bile güzel 😍

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sol şeridi gereksiz ihlal etmek.
Yol boş, sol şerit sanki beyefendinin üstüne zimmetlemişler gibi ağır ağır gidiyor..
Burdan bilmeyenler vardır belki; sol şerit sadece sollama yapmak için kullanılır. Daimi işgal edilmez.
Yavaş gidecekseniz sağdan gidin!
Babalarının tarlası oralar. Ben de gıcık oluyorum ya öylelerine.
Ben dibine kadar girip gözüne gözüne selektör çakıyorum. Acımam yoktur.
Kurallara uymayıp üstüne de seni el kol hareketleriyle taciz eden şoförler. Hız sınırı ihlali yaparak sol şeritte selektör yaparak yol isteyen canavarlar. Yol hakkı dinlemeyip hakkını gasp eden hanzolar. Trafiğe çıkmak başlı başına yetiyor sinir olmaya.
Döneceği an sinyal verenler, kırmızı ışık yeşile döndüğü halde telefonla ilgilenip kalkış yapamayanlar, yaşlılar ve trafiğe yeni çıkanlar. Saysam sonu gelmeyebilir haa bir de senin trafikte ne işin var tacizcileri. 😒
Yaşlılar. Ah o yaşlılar. Dün trafikteki Porche li teyze. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤣
Bide Porche 😅😂
Cidden porche🤣
Yatırım yapıyor diğer tarafa sanırım 😅😂
Bizim buralarda genelde yaşlı teyzeler modelli araba kullanıyor. Şaka yapmıyorum audinin jipi mi dersin, mercedes mi dersin, bmw mi dersin. Bazen diyorum ki "ziyan oluyo o araba ellerinizdeee" hahahaha
Yazık ya 😂 arabaya mı teyzeye mi yanalım 😅
Yüksek müzik sesi. Bari sevdiğim şarkılar çalsa ya
Cevap
15Cevap
Hareketsizlik birde makas atmaya çalışanlar
Enn sinir oldugum bizim servis şöförünün trafik varken araya 3 otobüs girecek kadar boşluk bırakması.
Ne oluyor, araya bir otobüs 2 minibüs bir oto giriyor biz oldugumuz yerde tın tın kalıyoruz 😠
Normade dibine dibine girer servisçiler. Yoksa servisi de şöyle mi kullanıyor🤣🤣🤣
https://youtu.be/I_kmXkYzcjg?si=0KOoqp6HD9Qi0b-y
Trafikte yani ulkemde en sag acil bandi kullanmalari cok abes.. Bizim ulkemizde 80% ehliyetini geri almasi lazim devletin.
Benimse, durduk yere gaz veren tipler var onlar..
Genel olarak trafikte her harekete sinir oluyorum özellikle İstanbul'da yaşıyorsan eyvah eyvah.
Neler yok ki, say say bitmez 😂 Kırmızı ışıkta kornaya basanlar mı dersin, sinyal vermeden sağa sola geçenler mi dersin... vs. bitmez : ))
Yanlış sinyal verilmesi, yayalara asla yol verilmemesi ve yaya geçidinde bile kornaya basılması 🤦♂️
Arabayla u dönüşü yapacakken, hızla gelmek, önüme atlayıp korna çalmak. Arabayla kaza derbisi yapmaya değer buluyorum da arabama yazık.
Direk olarak dolmusculara sinir oluyorum çünkü kör gibi davraniyorlar
Önünde 40 m boşluk var gitmeyen tin tin giden sürücülere deli oluyorum.
Makas atanlar ve ambulansa vs. yol vermeyenler.
Boş boş havalara girip makas atmaya çalışan o adam varlıkları
Önümde giden bir varlığın, aniden yavaşlayıp sinyalsiz bir şekilde dönmeye çalışması. Abi, ak git işte ver sinyalini :)
Kırmızı ışıkta beklerken sol dönüşe arabaların girip direk önüne kırıp ilerlemeye çalışması nefret ediyorum
Ani şerit değiştirilmesi
Kornaya abanılması
Trafik te saygı yok bence
Sinyal vermeyen mağara ayıları
Takip mesafesine araba sokmaya çalışanlar
Sinyal abicim sinyali kullancaksın 😡😡
Makas atmak, telefonla oynadığı için yanan ışığı göremeyen dingiller.
Makas atan ve ambulansa yol vermeyen
kadınların fıstık gibi arabayı sürememesine
Haklısın
sürekli fren yapmak
Seni bekliodur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?