Genelde çok kalabalık olması yani trafiğin kendisini sevmiyorum. birde kurallara uygun sürmeyen ya da kullanmayan kişiler. başkalarını hayatı tehlikeyi atan kişiler. sinyal vermeyen her konuda her şeye korna basan tipler. kırmızı da geçen tipler. çok hızlı araç kullananlar. sollamaya çalışanlar. yani bir çok şey var
1- Makas hareketi, 2- Yeşil ışık yanmadan kornaya basılması, 3- Düz gidişe yeşil yanarken sola dönüş için en sol şeritte bekleyenlerin önüne geçmeye çalışıp soldan 2. şeridin tıkanmasına neden olunması, 4- Sağdan 2. şeritte durup park manevrası yapan araca arkadan korna çalınması, 5- Akmayan ve durmadan geçilemeyecek bir kavşağa ısrarla girip soldan veya sağdan akan trafiğin kilitlenmesine neden olunması.
Makas atarak boş bulduğu serite geçip soladığı aracı riske atanları sevmem. Ayrıca hızına uygun serite geçmek yere yavaş giderek insanları sağından solundan geçiş yapmayı zorlayanlar sevmem birde ışık yakarak yol isteyen el kol hareketi yapan magandalarda sevilecek tipler degil
Bi kere tehditvari parmak sallamıştı bi adam ve solladı sürekli kornaya bastı falan, bende takip ettim bi sinirle sonra kayboldu eşime sordum arabayı tanıyordu bizim alt dükkanının sahibiymiş daha öncede arabama yumurta atmıştı 😂 dükkanın önüne park ediyorum diye MAL
Makas atanlara gıcccık oöuyorum, birde trafik akarken düzen bozup sağ şeritten öne geçmeye çalışan uyanık hatta saygısız tiplere uyuz oluyorum. Tabii daha sarı ışık yanmışkrn kotna çalanları saymıyorum bile..
Yavaş sürdüğü halde en sol şeride geçip arkasında trafik yapanlara korna çalarım. Sinyal yakmadan makas atar gibi geçenlere de korna çalarım. Bunun gibi olaylarda kornaya basarım işte
Ama ama bak en son trafikte ablamla cazgır çirkef bir kadına denk geldik 150 metre boyunca kornaya abandı hiç 1 salise olsun çekmedi elini kornadan o durumda demiştim bu küfürü kuyruğuma bastı yoksa ben naif hanımefendi bi insanım😂teşekkürler
Ama kadın sonra arabadan indi ablama sürekli canım canım canım diyip durdu tahrik etti ama ablam alkahtan arabadan inmedi yoksa olay büyürdü bide kadın haksız ben arabadan iniyordum tam kapıyı açtım adamın biri inme inme dedi 😂öyle geçti gitti bitti ama idmanlıyım artık bundan sonra kornaya kornayla hakarete hakaretle karşılık vericem