Sol şerit hızlı gidenlerin yeri diye bişey yok hız sınırı belli trafik canavarı olmayın. Benim en uyuz olduğum sağdan solliyanlar görmesem felç olacaklar haberleri yok...
Önünde araç olmamasına rağmen yavaş gittiği için bizi kırmızı ışığa takan ama kendi geçebilmiş olan araçlar. Adam yavaş gidiyor tam sarıda geçiyor biz kalıyoruz kırmızıya.
O zaman kadın dememelisin. Kazaların yüzde 99 unu erkekler yapıyor. Erkekler kötü sürücü demiyorsun. Zaten kadını erkeği yok bunun , insan meselesi. Kötü , bencilce sürenler ve iyi kullanan , anlayışlı insanlar olarak ayırmak daha mantıklı.
Acemi şoför kaza yapmaz. Kazaya sebep olur. Kadının dengesiz manevrasıyla arkadan gelen erkek çarpmamak için direksiyon kırıyor ve kaza yapıyor. Kadın da erkek ler kaza yapıyor diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yavaş veya agresif kullanan tipler
Sol şerit hızlı gidenlerin yeri diye bişey yok hız sınırı belli trafik canavarı olmayın. Benim en uyuz olduğum sağdan solliyanlar görmesem felç olacaklar haberleri yok...
Silme sollama yapanlar, önüme aniden direksiyon kıranlar, önü boşken son derece yavaş gidenler ve durduk yere sıkıştıranlar sinirimi bozuyor.
Kırmızı ışık yandığında telefonu eline alan tipler. Işık yeşil yanıyor bunlar farkedicekte telefonu birakicak vitesi atacak gecicek ölme esegim ölme
Önünde araç olmamasına rağmen yavaş gittiği için bizi kırmızı ışığa takan ama kendi geçebilmiş olan araçlar. Adam yavaş gidiyor tam sarıda geçiyor biz kalıyoruz kırmızıya.
Sarı ışık yandığı anda kornaya basanlar herhalde , tetikte beklemek zorunda kalıyoruz ışığı :D
Cins cins araba sürenler 2 şerit kullananlar soldan gitmeyenler saymakla bitmez en basiti olan biri uzunlar açık unutmus arkamdan geliyor
Makas atanlara çok sinir olurum. Ek olarak Selektör manyaklarına kıl olurum.
Sol şeritte duran tırlar
Kadın şoförlerin arabalarında çamurluklarin parlatıcı sürülmemiş olması
2 çizgi arasında gidenler.😀
Taksiciler minibüs şoförleri çoğuna sinir oluyorum
Sinyal verneyen daly*r*klar
Yol babasının yoluymus gibi işgal edenler
Çok şey var hangisini sayayım
kadinlarin araba sürmesi
aynen. ve kadın şoförler
Neden
kadınlar o dediğin şekilde araç kullanıyorlar
Hiç kadına denk gelmedim. Hep erkekler solu işgal ediyor benim gördüğüm.
onlar solda gitmiyor. normal yolda yavaş ve dengesiz gidiyorlar
Alakası yok cinsiyetçi konuşmayın
Cinsiyet değil kabiliyet meselesi
O zaman kadın dememelisin. Kazaların yüzde 99 unu erkekler yapıyor. Erkekler kötü sürücü demiyorsun. Zaten kadını erkeği yok bunun , insan meselesi.
Kötü , bencilce sürenler ve iyi kullanan , anlayışlı insanlar olarak ayırmak daha mantıklı.
Acemi şoför kaza yapmaz. Kazaya sebep olur. Kadının dengesiz manevrasıyla arkadan gelen erkek çarpmamak için direksiyon kırıyor ve kaza yapıyor. Kadın da erkek ler kaza yapıyor diyor
Onlarca örneği var
Boş boş yorum atma. Kadın düşmanı herif
Sinyal vermeyenler
sol şeridi işgal edenler ve cahiller
Sinyal vermeyenler.
genelde kadınlar yapar onu :D
Ters girmek