Erkekler ne dusunur kizlar ne dusunur? 24 yasindayim cogu arkadasim evli ve cocuklu. Ben ise internette sov yapiyorum guzel bir fizigim ve yuzum var cok para kazaniyorum ve cok ilgi goruyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Evli arkadaslarim derken eski orta okul ve lise arkadaslarim
Evli arkadaşlarim internette beni sov yaparken gorse ne dusunurler?
31 cekmedigine kimseyi inandiramazsin haa cidden cekmiyorsan cogu erkek cekiyor ve eger p*rno ya da sov izliyorlar ama o isi yapana saygi duymuyorlarsa onlarin beyninde problem vardir
Bedenimi pazarlamiyorum isvemi cilvemi gosteriyorum sov yapiyorum bu bir hizmet bedenime kimse dokunmuyor bile ki dokundursaydim bile bu pazarlamak degil hizmet olurdu gene
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Cevabını bildiğin sorular soruyorsun memati
Cidden bilmiyorum kizlar ne dusunur acaba
Dusunsene cok guzel ve sexiyim evli bekar bir cok erkek beni izliyor ve zengin musum ilgiye boguyorlar beni
Zengin olmusum*
Sanal oro'spu olduğunu düşünecekler.
Çok guzelim çook kocalari da izliyordur buyuk ihtimal hahah
Her isp diilim mankenim
Oro'spu oro'spudur
Oksarlarr fena biseymis derlerr 😅
Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorsun.
kendini satanla ben arkadaş olmam
Satmiyorum sov yapiyorum sen bedava mi caliyon
O da emek buda
emek falan yok kendine saygı ve onur yok yani benim için insan değilsin
Diger insanlari anlamayn gosgorusuz ayi sensin ben gayette insanim ve de emek var ve dr ihtiyac bu sanki sen hic p*rno izlemiyon 31 ci herif
O para batsın iğrenç
Sen p*rno izlemiyon sanki 31 seni
Haram diye yapmadığım işler var sen bedenini pazarliyon evlenecegin adam kabul etse s*pk biri çıkar
31 cekmedigine kimseyi inandiramazsin haa cidden cekmiyorsan cogu erkek cekiyor ve eger p*rno ya da sov izliyorlar ama o isi yapana saygi duymuyorlarsa onlarin beyninde problem vardir
Bedenimi pazarlamiyorum isvemi cilvemi gosteriyorum sov yapiyorum bu bir hizmet bedenime kimse dokunmuyor bile ki dokundursaydim bile bu pazarlamak degil hizmet olurdu gene
Bence sende problem var, benim mastürbasyon yapmam senin bu işi haklı çıkarmıyor, g*vat değiliz senle evlenen erkekte s*pklık olabilir
Bedenini pazarliyon işte ne kıvırıp büküyon bedenini izliyorlar para veriyorlar
Lan oglum beynini kullan ben olmasam neye bakip mastürbasyon yapicaksin bana en fazla saygi duymasi gereken kisi sensin. Kisi mi dedim pardon ezik.
Ben senin calisanin sayilirim ben olmasam sen bir hicsin
31 cekmezsen mutsuzluktan geberip gidersin her yerinde agrir
Her yerin derken pipin bi tek ona sahipsin malum beyin falan yok hahah
İzlesinler sanalsal vucudumu ben sanat yapıyorum sanat nude art nedir bilmezsin tabi anca dol akitmayi bilirsin cahil cuheyla
Bir sey yapiyorsan ne yaptigini kimin sayesinde yapabildigini bil azcik zeki ol
Hiç sevmem böyle bir kişileri
Sen p*rno izlemiyon snki
Hayır.
ben şahsen birlikte olmak isterim
Onlar da alır
#rezilLİNK
Niye oyle olsun diycektim tmda pjhh
😂 Geç düşmüş ama düşmüş
Paracı