Ev arkadaşlarım beni̇ kullanmaya mı çalışıyor?

Öncelikle herkese merhaba buraya yazmadan önce biraz düşündüm ve kendi kendime dedim ki ne kaybedebilirim neyse, şu an ki ev arkadaşlarımla 6 aydır aynı evde kalıyorum ev onların evi 2si kardeş 1ini önceki çalıştığım yerden tanıyordum onlar beni davet etti kirayı bölüşmek için ve eve taşındığım sırada bi takım kural niteliğinde birşeyler söylediler işte bulaşıklar aynı gün içerisinde en geç ertesi gün yıkanıcak kirli çoraplar salonda olmıycak duştan sonra yere paspas atıp kurulancak evin içinde sigara içebilirsin serbest vs vs bu kuralları söyleyip kendileri hiçbirine uymadılar ben normalde evin içinde sigara içmeyi çok sevmem fakat oyun oynadığım esnada oyunu bırakıp içmeye çıkamayacağımdan bilgisayar başında içiyordum onun harici genelde balkona çıkıyordum olayın başlangıcı bundan 2 hafta önce başladı ben işsizdim bi süre bi gün eve geldiklerinde aga insan azıcık ortalığı toplar bulaşıkları yıkar yemek yapar falan filan seninle harbi anlaşamıycaz diyip boş boş konuşmaya başladı ben başta dalga geçiyolar zannedip çok umursamadım fakat sonra üst üste söylediklerinde ciddi olduklarını anladım ve dedim ki siz dağıtın ben topliyim siz yiyin ben yıkayayım yok ya? Anne evi mi dedim burası bunlar biraz bunalıma girdi ben öyle diyince kira pahalı olduğu için benide atmak istemediler neyse evin içinde sigara içiyorduk sürekli bigün aynı odada kaldığım şahıs geldi dedi aga bundan sonra dışarda içelim sigarayı dedi olur dedim bana fark etmez fakat kardeşi bu kurala uymak istemedi o içmeye devam etti bende bir kaç kere oyundayken canım sigara istedi ve kalkıp içemeyeceğim için yaktım bi tane ama cam pencere her şey açık hava sıcak boğulmuyoruz yani bu geldi bana dedi ki koyduğumuz kurallara uymıcaksan kendine başka ev bakmaya başla böyle yaşayamayız senle falan filan muhabbeti yaptı bana bunu diyen kişi işten geldiği gibi kıyafetini çorabını herşeyini salonun ortasına fırlatıp yatağına yatıyor sigara kuralı gelmeden önce günde 20 tane sigara içerdi o kuralı koyduğumuzdan beri balkona çıkmaya üşeniyor daha neler var yani anlat anlat bitmez o kadar kanser ki ikiside diğerinin odasında 3 aylık bulaşık var mecaz anlamda değil ciddi anlamda 3 aydır orada 54 parça bulaşık bugün üşenmedim saydım son olarak bana hep diyorlar misal bi bulaşıkları yıkamadın be ne üşengeç adamsın şu bulaşıkları bari yıka xd tamam dedim ben bulaşık yıkarken oda salonu toparlaması lazımken oyun oynadı ve salonu toplamadı anlayacağınız bana veriyolar gazı hiçbişey yapmıyon etmiyon diyip yaptırmaya çalışıyolar kendileri bişey yapıyormuş gibi sonrada bana iş yaptırtıp kendileri yatıyolar sonuna kadar okuyan herkese çok teşekkürler sizce bu evden ayrılayım mı?

Evet
Hayır
O evden hemen çık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Ev arkadaşlarım beni̇ kullanmaya mı çalışıyor?