Benimle bir anda konusmayi kesen arkadaşıma bir daha yazmalı miyim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Belki senden bir şey gizlemiş olabilir mi.
Ne gibi
Belki sevgili olmak istedi senle
Belki de , ama ortak arkadaşımız var, onun kankasiyla da arkadasim
Ama bir şey var, ben onunla tanıştığımda birini seviyordu zaten bu çocuk yani nasi desem sevgilisi vardı böyle sürekli o kıza ithafen Instagram biyografisi, storyler falan
O yüzden hiç beni sevdiğini düşünmedim, ama ne bileyim eskiden iyi davraniyodu, sonra bir anda soğuk yaptı bir anda buna şaşırdım, sorunca da meşgulüm dedi, nah meşgul bu arada
Belki şimdi kız arkadaşı ile birlikte olabilir yani sabah olsun bakım
İstersen ara şimdi uyansın belki yanında kız vardır rezil olsun
Öyle birisi değil aile evinde yaşıyor ve ailesi baya katı biri yapamaz öyle bişey dksbxnend
Cevap verdi bana,
Ne dedi peki
naber nasılsın dedi, iyiyim sen nasılsın dedim, iyiyim dedi, neler yapıyorsun dedim, hiçbir şey sadece sinavlar falan dedi , bende iyi güzel dedim, sonra 5 dk sonra sen peki? yazmis
Sen kendi ruh halini sorsaydın işte
Ruh halini de sordum, nasılsın dedim , iyiyim dedi
Ruh halini sorsam bile her türlü kısa cevaplar verecek
Daha da yazmam sürekli sohbeti ben yürütüyor gibi hissediyorum iğrenç hissettiriyor bu çocukla konuşmak artık
Belki biraz ısınmak istiyor sana böyle devam açılabilir
2 yıldır arkadaşız bu arada
Artık belli birşeyleri aşmak istemiştir ya da bitirmek istemiş olabilir mi
Neyi bitirmek mesela
Ya arkadaşlığınızı ilerletecek ya da bitirecek işte
Bitirse neden arada storylerime like atsın ve snaplerime baksin
Artık uzak bir özlem yaşıyor demkki
Sen neden çok istiyorsun konuşmayı
Konuşmak isteme sebebim güvendiğim insanlar biri olması yüzünden
Ama sürekli belli düzeyde gitmez ki insanlar bu sebepten gemileri yakıyor işte
Anlamadim
Erkekler aynı düzeyde konuşmayı beceremez ya sana açılmak istiyor ya da açılarak seni üzmek istemediği için uzaklaşıyor senden
Böyle bir şey varsa çok şaşıririm cidden, sanal olduğu için hoşlanma ihtimalini hiç dusunmemistim
Belki o düşündü
Vay be
Yazma artık sende.
🥺 haklısın...
Önemsemiyorsa senden önemseme.
Yaz derdi neymiş
Meşgulüm hayatıma odaklandim vs demişti ama her gün yeni birilerini ekliyo hiç meşgul değil gibi
Acaba istekleri mı tam karşılanmıyor
Bilmem, meşgulüm diyo her gün yeni birilerini ekliyo hesabına hiç de meşgul gibi durmuyo
Acaba başka birilerine mı açılıyor ki normalde aranı nasıldı onunla
Sevgilim değil , arkadaşım hatta ortak arkadasimiz da var, yani güvendiğim biriydi en azından bir anda böyle yapmasına ve soğuk yapmasına çok sasirdim, belki de sevgili yapmıştır bilmiyorum
Olabilir o sebepten dedim yani belki sana açılmak istedi cesaret edememiş olabilir
Ortak arkadaşımız var , yani onun yakın kankasiyla da arkadasim hatta onla olduğumdan daha yakınım, belki de buna sinir oldu o yüzden soğuk yaptı, bilmem, sanal arkadasim yani gercekte görmedim, ama sadece çok şok oldum çünkü güvendim ya o yüzden
Hatta şey demişti önceden sen benim arkadasimi seviyosun demii falan sonra şaka yaptım demişti tabi bu bir iki yıl önce
Sana nasıl davranıyordu peki ne gibi arkadaşın idi
eskiden iyi davraniyodu, yani öyle her gün konusmazdik ama arada konuşurduk, şimdi hiç doğum günümü bile kutlamadi, meşgulüm diyor hadi meşgulsun tamam tıp okuyosun meşgulsun diyelim, her gün hesabina birini eklemez çok meşgul olan insan ve instada bile aktif şu an
Gerçekten umursanmayinca çok sinirleniyorum
Sen seviyorsun bu çocugu galiba
Hayır, aynısını kız kankam yaptığında da sinirlendim bu kadar , bu başıma 2. kez cinsiyet farketmiyor, değer verdiğim birisi bana böyle yapınca çok üzülüyorum, o çocuğu sevmiyorum zaten tanıştığımızda onun sevgilisi vardı ve bunu söylemişti biliyordum
Neyse şimdi gece oldu sabah uyanınca yaz bakım ne diyecek
E Ben yazdım 3 dk önce shdkwnd sileyim mi
Nerden yazdın 😄😄
Instagramdan yazdim
Sil gece gece yazmış olma yanlış anlar belki sevgilisi görür gece kim bu kız dıye
Evet sildim az önce
Sevgilisi var mı bilmiyorum varsa da sevgilisine yazık, malum karı kız çok eklemiş bu aralar
Ama çocukta yanlış anlar seni şimdi gece gece bana niye yazmış diye sabah uyanınca yazarsın
Belli ki oğlan çapkın biri
Eskiden böyle biri değildi çok değişti böyle bi garip oldu sebebini çözemedim, inan bu kadar konuştuğum güvendiğim biri olmasa sallamazdim ama adeta 360 derece değişti
Aynen sabah yazicam
Acaba size açılmak istediği samimiyetin bozulmasın diye mi uzaklaştı sende belki senden de bir şeyler isteyecekti
Bilmiyorum ama sanal arkadasim oldugu için hiç beni sevme ihtimalini dusunmedim
Ve normalde bana böyle davranan birini silerdim direk ama ortak arkadaşımız var, onun kankasiyla arkadaşım ve çok iyi anlaşıyorum bu yüzden silmedim ayıp olmasın diye
Ve ben onun arkadasiyla hep daha samimiydim bana daha iyi davraniyodu arkadasi ve bircok zor anımda bana yardım etti, bir keresinde de diyordu ki arkadaşım sürekli senden bahsediyor sen onu seviyorsun falan, bu lafa sinir olmustum arkadaşına demiştim bu niye böyle diyor diye saka yapıyordur falan demişti
Hala bana snapler atıyor storylerimi görüyor ama ne bileyim eskisi gibi değil
Yazdın mı
Sadece selam dedim, selam naber dedi, iyiyim senden naber nasılsın dedim, bende iyiyim dedi bir de hikayeme like atmis bu kadar , ben daha cevap vermedim ona
Tamam yaz işte neden kestin konuşmayı diye
Bunu denemeden sohbet açıldı biraz sohbet ettik şimdi desem mi neden konuşmayı kestin diye, önceden sorduğumda tip okuduğu için yoğun olduğunu ve meşgul olduğunu hayatına odaklandigini demisti
Bence sor açıklar yani illaki bir şey vardır
Şimdi sevgilisi var belki senden de hoşlanıyor açılamıyor
Benden mi hoslaniyor, çok ilginç olurdu bu
Onceden sorduğum için şimdi sorarsam gurursuz olurum diye utaniyom
Yok yok sadece agzını arayacaksın
Ne sorayım nasıl sorayim
Yanlız misin diye sor akşamları neler yapıyorsun diye sor
Sen de yazma hemen
Hayır elbette
hayır
Yazma bir yeri havalanir
🫠🫠çok moralim bozuldu beni umursamamasina
Bende de aynısı oldu bir mesaj yazdım 18 yıllık hayatından utandı
Yani doğum günümü bile kutlamadi, neyse sanırım sevgili yapmıştır o yüzden bir anda umursanmamaya basladim herhalde
Olabilir
Yazmaaa
sebebi yoksa hayır
Sebebi ne bilmiyorum, sanaldan bir arkadaşım, ortak arkadaşımız da var hatta, bir anda konusmayi kesti konu acildiginda da meşgulüm hayatıma odaklandim tarzı şeyler dedi, cidden buluşmayı istediğim sürekli konuştuğum bir arkadasimdi o yüzden üzüldüm
salla gitsin
Çok haklısın
Yazmamalısın
Yazmamam gerek ama cidden çok moralim bozuldu
Gel konuşalım biraz düzeltirim ben morelini 😄