Eski yakın arkadaşıma yazmalı mıyım?

Yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi liseden arkadastik kardesten oteydik. Evlerimiz arka arkaya oldugu icin surekli birlikte vakit gecirirdik. Ama son 3 yildir aramiza sogukluk girdi. Sevgilisinin de payi var. Sevgilisi olunca dunyayi unutan bir tipti birazda. 2 kez falan konusmayi ben kesmis oldum ama onun hareketleri yuzunden. En son 2 yil once konustuk ama birbirimizde ekliyiz. En son ki tartismamiz cok basitti. Uzak bir sehirde yasiyordum memlekete gelmemin uzerinden 3 gun gecmisti gelmedi beni gormeye. Nedenini sordugum da yeni eve tasiniyoruz hemde calisiyorum dedi calistigi yer de evimin arka tarafinda evi de oyle. Anneme soyledim annem de gelip oturmasini birak kapidan bile gorup opup gidebilirdi dedi. Ve bende oyle dusunuyordum. Bunu soyledim ona bayiliyosun bilip bilmeden konusmaya sen oyle san falan yazdi daha da yazmadim. Aylar sonra bayram msji atti cevap verdim daha da konusmadik. Simdi wpden gordum bikac gun once sevgilisiyle nisanlanmis. O kadar arkadasim evlendi hicbiri zerre umrumda olmazdi. Ama ben onu cok sevdim tek sevdigim kardes gordugum oydu. Nisanlandigini gorunce icim baya bir buruk oldu. Cunku her aninda bende olcaktim oyle konusmustuk. Ben asiri gururlu biriyim ama bir yandan barismakta isterim oyle ya da boyle diger ozel gunlerinde yaninda olmak isterdim. Asiri gururumdan dolayi yazamiyorum iki arkadasima dedim ikiside ciddi kavganiz olmamis yaz dediler sizce ne yapayim?
Eski yakın arkadaşıma yazmalı mıyım?