+1 yılSevmediğin biriyle evlenmek zorunda değilsin ama eski sevgilinle de hiç oluru yoksa o zaman hislerinin geçmesi için kendine zaman vermelisin belki o zaman yeniden birini sevebilirsin.. Tabii ki bu evlilikten önce yapman gereken şeylerdi. Eğer şimdiden sonra yapabiliyorsan hislerinin geçmesi için kendine zaman ver ve eşini sevmeyi dene eğer bunu başaramazsan ömür boyu eziyet çekersin sana da yazık olur eşine de, çocuğuna da..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
aşk değil bu psikolojik rahatsızlık bence büyük ihtimal sorun yaşadığında mutlu olduğunuz anlar filan geliyor eski ilişkiniz genel itibariyle güzel geçiyordu anlaşılan ama ama gerçekten onunla ayrılıp başkasıyla evlenip çocuk yapacak kadar ileri gittiysen zaten onu silmişsin bi kaç küçük hisse kapılık kafanı bulandırma.. en kötü senaryoyla evliliğini bozup onunla olsan mutlu olacağını mı zannediyorsun...
10 Yorumla
Yapacak bir şey yok zaten babamın zoruyla evlendim demişsin eşim de belki bunun farkındadır ama o da evlenip çoluğa çocuğa karışmak sevip sevilmek için evlenmiştir seninle sadece eşine ona aşık olmadığını hissettirme üzme ondan daha değerli bir erkeğin olduğunu hissettirmeye yeter Bu saatten sonra yapacak bir şey yok
00 Yorumla
Takıntı haline getirmişsiniz. şu an olsa emin olun birçok huyunu dahi beğenmeyeceksiniz. Hatta belkide o anki durum gibi de hissetmeyeceksiniz. Bazen insan orada takılı kalmayı ister. Evliliğiniz kötü gidiyorsa Buda tetikleyebilir. Biraz daha açarsanız yardımcı olmaya çalışayım
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılTakıntı yapmışsınız doktora gidin,
00 Yorumla Madem bunca yıl unutamadın neden evleniyorsun belki şu an ki esin kendisini gerçekten seven biri ile evlenecek ondan çocuğu olacaktı adamın yerinde olmayı hiç istemezdim eminim ki sende istemezdin. Sizin sayenizde evlilikten korkar olduk sürekli bu kadar aşağılık olabilir mi diye sevdiğimizden şüpheleniyoruz.
57 Yorumla- +1 yıl
Pupiead Aynen öyle madem başkasını seviyorsa evlenmecekti başta. Şimdi kavussan da boş çünkü evlisin
- +1 yıl
@Mehmet9295626 yok aga simdi kavuştugu zaman hayalindeki gibi biri olmicak. Yaslandigi ve gorunusu degistigi icin degil. Davranis ve tavir degismis olcak.
- +1 yıl
@Kovaa151 olur sen merak etme insan sevdimi dağları da deler sevdigi icin
- +1 yıl
Konu kavuşup kavusmamasi da değil zamanında olsa da zaten eminim hayalindeki gibi olmayacakti. Bu kadın öncelikle elindeki ile yetinmeyi bilmeyen birisi. baba baskısı diye bir şey yok birini gerçekten seviyorsan başkasıyla evlenmezsin seni sevmeyen birini de kendine takıntı yapmaz önüne bakarsın bu kadar basit baskalarinin hayatını zehir etmeyin.
- +1 yıl
Valla ben onu bunu bilmem ama aşk için insan herşeyi yapar bunu biliyorum ama
- +1 yıl
Ask için önde aile olunca onları üzmemek ya da karşılıklı zarar vermemek adına beklemek gerekebilir elden bir şey gelmeyebilir ama bu başka sevmedigin biri ile evleneceğin anlamına gelmez. aile dışında da hersey bir şekilde hallolur. Ama beni sevmeyen birini ne beklerim ne de takıntı eder severim geride kalır evlensem aklıma dahi gelmesin eşime hakaret sayarım.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl9 senedir bu kişiye hâlâ aşık olamazsın. Sen tamamen kafanda kurduğun birini düşünüyorsun yıllardır. Bunun adı aşk da değil. Uzun süre boyunca artık hayatımızda olmayan birini takıntılı bir biçimde düşünmek aslında bir nevi günlük hayattan kaçış yolu. Bu sevgi değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılEvli ve iki çocuk annesizsin ama eski sevgilini Unutamadım Tamam harika bunu seni yargılamak için söylemiyorum beni yanlış anlama da sen evlenmişsin ve Bir Çocuk dünyaya getirmişsin Daha doğrusu 2 şimdi bu kocanı geç bu çocuklarına yaptığın büyük bir ihanet olmaz mı ya neden unutamadığını bilemem onu artık senin düşünmen lazım ama yaptığın ne kadar etik oturup bir düşünmen lazım
12 Yorumla
Soran+1 yılYani eski anılarımız geliyor aklıma buna engel olamiyorum
- +1 yıl
Olmak zorundasın çünkü evlisin ve çocukların var
+1 yılBence bu sevgi ya da aşk değil takıntı. Anılarınızı elbette unutamazsınız ama siz hayat kurmuşsunuz artık. Belki de karşınızdaki kişi de hayat kurdu. Siz birbirinizden geçmişsiniz. Artık eşinize ve çocuklarınıza odaklanın. Yoksa eşinizle aranızda soğukluk oluşabilir
12 Yorumla- +1 yıl
Takıntı diye bir şey yoktur bu kadar uzun süre unutmadiysa kesin asiktir
- +1 yıl
@Mehmet9295626 asıl bu kadar süre unutmadıysa takıntıdır. Evli ve 2 çocuklu bir kadından bahsediyoruz. 15 yasında iki ergen ilişkisinden değil. Bana göre şuanki eşiyle eski sevgilisi kadar eşlenemiyor. Dolayısıyla eski sevgilisiyle olan anılarını özlüyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar uzun süredir unutamadı iseniz bu sevgi değil obsesyondur ve profesyonel destek almanız gerekir..
91 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu olabilir çok normal bir şey. Herkesin aklına ara sıra gelen birileri var emin ol. Belki de kocanla onu kıyas yaptığın zaman onun karakteri daha farklıydı daha iyiydi. Senin ruhundan anlıyor du belkide. Kafanda düşünebilir sın bu normal. Uygulamaya gecmedigin sürece sıkıntı olmaz kendini suçlama bunun için. kocanı da suçlama sen onu seçtin iyisiyle kötüsüyle. Evlilikler de aşk bitiyor ya da umduğumuz gibi olmuyor. Fakat saygı ile devam ettiriyoruz sende bunu yap ve kendine uğraşlar bul çalışmaya başla veya hobiler edin.
00 Yorumla
+1 yılBu kadar iğrenç olmayın gerçekten yanında duran kocana yazık madem unutamadım neden evlenip çocuk yapiyodum gerçekten çok kötüsün
47 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle yargılamak istemiyorum ama gerçekten bu ne iğrençliktir ya evlenmeseydin ya
- +1 yıl
Abi yanındaki kocasina o kadar yazikki kadınım diye sahiplendiği karının aklında kalbinde başka biri var ne kadar zavalli
- +1 yıl
Sorana dedim sana değil
- +1 yıl
Canım misin aq üstüme alınmadım zaten
- +1 yıl
Biliyorum yinede yazmak istedim yanlış anlama diye.
Evet dediğin gibi yazık insanlara yapmayın bunu yapmasın kimse bunu - +1 yıl
Cidden yazık ya valla ben hicbiseye değilde kocasına acıdım kadınım dediği kadinin aklında kalbinde başka biri var , ne kadar acı...
+1 yıl9 yıl geçmiş üzerinden. O bile yuvasını kurup çoluk çocuğa karışmış olabilir. Mutlu bir yuvan varsa aklın karışmasın. Günümüzde yuva kurmak, sağlıklı bir evlilik yürütmek çok zor. Bulmuşken kıymetini bilmek, sımsıkı sarılmak lazım o evliliğe.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,7b cevap paylaştı. Macera arama..
Duygularını kontrol edemezsen, hayat senin için eziyete dönüşür. Aynı anda iki kocaya sahip olamayacağına göre, mevcutta sahip olduğunla ilişkine odaklan, onu güçlendir.
Sözlerim, tecrübeyle sabittir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılPeki nesini unutamadın ki? Koskoca 9 yıl eşinde ne eksik var?
50 Yorumla Evliyim bende10 sene unutamadim ve ölene kadarda unutamayacak sanirim işin içinden çıkması zor Bi durum ama en alıştırdım kendimi birazda içinde uhte kalan şeyler dürtüklüyor insanı ve bir kaç şey daha var
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi benim eşimde ve yillar sonra bana itiraf etti, o gün bu gündür huzurum yok eve gidesim yok kadini çok severken git gide soğudum ve artik evliliğim bitmek üzere..
00 YorumlaKalbini yorma. Hayatinda sorun istemiyorsan kalbine tas bas. Cocuklarin var. Sen kafanda kurduguna asiksin. Sakin cocuklarini perisan etme. Arada sirada aklina gelebilir ama kaptirma. Esinle arana sogukluk sokma böyle bisey yüzünden. Kimseye anlatma icinde tut.. rabbim yardimcin olsun. Nefsine uyma ablam gecer buda emin ol.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Zaten kimse unutmaz ki sadece artık bir his kalmaz içinde senin demek istediğin hâlâ bir hissiyat mı var içinde
02 Yorumla
Soran+1 yılVar
O zaman neden evlendin de adamın hayatını mahvettin
20 Yorumla
+1 yılYanindaki ile yaşar aklinda ki ile ölürsün derler seninki de o hesap esine acıdım
20 Yorumla
+1 yılUnutman gerekmiyor. Çocuklarınla ilgilen. Onlara güzel bir gelecek hazırla. En önemli işin bu. Başka bir şey değil.
00 YorumlaSenin bildiğin haliyle arada dağlar kadar fark vardır olduğun hayattaki mutsuzluğunu anlamlandırmaya çalışıyor olabilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEdki anılar gelebilir ama ona karşı bi istek arzu var mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
Hmm istersen takip et detsylı konuşalım
- +1 yıl
Rahat konuşuruz
Soran+1 yılOlur
+1 yıl9 yılda unutamayıp ne yaşamış olabilirsin ki çok basit bir soru?
02 Yorumla
Soran+1 yılCok şey yasadm
- +1 yıl
Niye evlendin o zaman 😃
Önüne bak geçmiş geçmişte kalmış. Zamanında değer bilmeyenle işin olmamalı!!!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yıleski sevgililerinizi unutmadan neden evlilik gibi buyuk bir seye kalkisiyorsunuz saka misiniz siz ya
11 Yorumla- +1 yıl
Bende sana çok hak veriyorum madem aklınızda biri varsa evlenmeyin hem erkek için hemde kız için diyorum
+1 yılBu sevmek değil takıntı haline gelmiş yazık eşinizin yerine koyun kendinizi
00 YorumlaKadınlara asla güven olmaz. Sevmekten soğuyorum böyle soruları görünce.
02 Yorumla
+1 yılYwzik seni koca diye koynuna alana
Simdi sen kocanla sikisirkende eski sevgilini hayal edersin00 Yorumla
+1 yılEşinizin adına çok üzüldüm siz kendi kafanızda bitiremezsiniz çok zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl9 yıldır evlisin aklında neden eski sevgilin var çocukların olduğu halde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende evliyim düşük yaptım ama aklım hala eski sevgilim de çok şey yaşamıştık onunla bazen eşim ile kiyasliyorum bile o olsaydı böyle olurdu gibi mslesef
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTakıntıdır bu Unutun Sizin eşiniz cocuklarınız var
05 Yorumla
Soran+1 yılBelkide
- +1 yıl
O sizi unutmuştur Hayat devam ediyor
Soran+1 yılEvt şu an sevgilisi var
- +1 yıl
Hayatında birisinin olması normal Sizde evlisiniz Adama sorarlar niye evlendin madem aklında o vardı Birde 2 cocuk yapmıssın üstüne
- +1 yıl
Önüne bak kocana cocuklarına sahip çık
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevdiğini alamadıysan aldığını seveceksin de yürü hayatına bak 2 çocuk var biz aldık mı sanki ama aldığımızı sevdik
04 Yorumla
Soran+1 yılEsimi de seviyorum ama onun yeri kalbimde başka
Cevap sahibi+1 yılSana ulaşılmaz geliyor Özlem var ondan emin ol eşinin yerini alamaz
Soran+1 yılAynen eşimin benim uzerimde cok emeği var yani
Cevap sahibi+1 yılSevgi emekçi diye adamlar film çekti boş ver o boş kalp ağrılarını kocan ile hayatınızı yaşayın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılzamani geri alamayacagina gore hayatina odaklanmalisin. zaten bu saatten sonra 2 cocuktan sonra o seni en fazla kullanir.
10 Yorumla
+1 yılEee bazı sevgiler tutukluk yapar
ne demiş Müslüm Baba mektupları yırtıp attm diyelim resimleri bir bir yaktım diyelim bir mazi var
onu nasıl sileyim
sen beni ömrünce unutamazsın
00 Yorumla
+1 yılKendinizi çocuklarınıza ve hayattan zevk almanızı sağlayacak bir hobinize adayın. Ayrıca bu konu hakkında profesyonel piskolog desteği almalısınız, burada aklınıza yatan ufak bir yalnış cümle sizi daha kötü sonuçlara sürükleyebilir.
00 Yorumla
+1 yılİnsan yaşamadıklarının her zaman pişmanlığını yaşar acaba o olsaydı diye düşünüyorsunuz ama adı üstünde eski demek ki olsaydı yine bir sorunlar olacaktı onun için önünüze bakın yoksa bu hayattan zevk almazsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit beyin doktoruna görün bence. Zira beyinsizsin :D
03 Yorumla
Soran+1 yılSen nesin mal
- +1 yıl
Beyin yok bencede
Soran+1 yıl@ateştengömlek1 snde cok var belli
+1 yılAsk degil de boşluktan aklına geliyor bence. Sorunsuz hayatına sorun cikartma diyecegim de bu cevap seni tatmin etmeyecek. En iyisi ona yaz ama fazla ileri gitmeden, mesafeli bir şekilde sonrasında karar verirsin ne yapacağına duruma göre.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü evliliğinde istediğini bulamadığın için geçmişi romantikleştirip nostalji yapıyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmemek lazım diyesim geliyor….
millet evlenme diyor ya haklı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilin o aklındaki gibi biri değil bunu kabullen
00 Yorumla
+1 yıl
Sevgili şair;
Belki de sen haklısın.
En iyisi susmak.
Susmak ve unutmak.
Unutmak mümkün değilse de
Belki hatırlatmamak.
Ne de olsa ikisi aynı şey değil.
Öyle değil mi❓00 Yorumla
+1 yılKendi eşini ve çocuklarını düşün eşin böyle yapmış olsaydı ne hissederdin diye düşün geçmiş geçmişte kalmıştır lütfen geçmişe dönüp bakmak yerine önüne bak
00 Yorumla
+1 yılAraya tatsızlık girer unut gitsin üzüntü ise erken yaşlılık getirir bu sebeple unut boş ver erkekler hep kızların aklını çelmeye çalışır bu yüzden unutman senin için en güzeli olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah senin gibilerin belasını versin özlediysen niye evlendin
00 Yorumla
+1 yılözel değilse peki neden evlendin? Mesela gece uyurken falan derin düşüncelere dalmıyor musun çok zor ya asla seni yadırgamıyorum
10 YorumlaYani o zaman neden evlendin ki eşin şimdi bununduysa. ne kadar üzülür ya
16 Yorumla
Soran+1 yılBaba zoruyla
Soran+1 yılSence bizden tekrar olurmuş ileride
Soran+1 yılHayr sevgilisi var
+1 yılhem unutamiyor hem eşinden çocuk yapıyor yemin ederim sizin gibileri görünce midem bulanıyor bu nasil bi zihniyet ya
00 Yorumla
+1 yılİnsanın aklının bi köşesinde kalanlar oluyo tabiki ama hiç bişey çocuklardan önemli değil unutmaya çalış bence
00 YorumlaYanindakiyle yaşar aklindakiyle ölürsün.
Biraz zor olsa da yanindakiyle yaşamayı romantize etmeye calisabilirsin başka çare yok gibi00 YorumlaUnutmalısın sen evli bir kadınsın ve coxukların var
Edepsizlik yapma
07 Yorumla
Soran+1 yılNapim aşk bu
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun peki nasl unutabilirim
Soran+1 yılHaklsiin yaa esimi de seviyorum ama ona sarılırken bile eski sevgilimin o olduğunu varsayıyorum
- +1 yıl
Anlattıklarınız yalan değilse ve gerçekten böyle bişey yaşıyorsanız evlilik terapisti ne gidin derim çünkü eşiniz bunu hakedicek ne yapmış olabilir size eşinizi geçtim evlatlarınız bunu hakediyormu bunu sorun kendinize
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende 5 yil oldu unutamadım kendisi evlendi benim ikizim gibi olan bi kadınla ben hala bekarım ama yuvasını bozmayı hic düşünmedim çünkü kendi tercihini yapmış cok zor bi durum :(
00 Yorumla
+1 yılBuyur gelde evlen.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın hocam evlenmeye korkar olduk aq böyleleri yüzünden
Soran+1 yıl@ateştengömlek1 aq sensin mal
+1 yılAbla senin okuduğun mektebin ben..
15 Yorumla
Soran+1 yıl@xnsksjnd ne diyon bea
- +1 yıl
Senin okuduğun mektebin mk diyor
Soran+1 yılBnde senin
Abart abart evlisin birde
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşine üzüldüm vallahi
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla eşindede suç var neden sevgilisi olmuş patlak kızla evleniyor sanki herkes evlenmek zorunda
00 YorumlaAdam ne günah işledi acaba?🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılOna unutamadi exini
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapacak tek şey beynini kimyasal maddeyle yıka ve unut onu evlisin ve çocukların var
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılBak üzmek istemem seni ama eşini çocuklarını düşün onları aklına getir eskiden hayır gelmez
Soran+1 yılHaklsn
Psikologa anlatabilirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne yapacak ki
Alıs artık onsuz olmayı
10 Yorumla- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem