Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle boşanman hiçbirşeyi çözmez dışarda çok daha iyi bir hayat beklemiyor seni Çoğu zamanda boşanan kadın kötü muammele görür dul olduğu öğrenilirse örneği çok var. Sonra "Hayatta bir kere 26 yaşında olacağım, hiçbir şey yaşayamıyorum millete özeniyorum boyna""Millet zannettiğin gibi mükemmel hayatlarda yaşamıyor Sadece öylemiş gibi davranıp öylemiş gibi gösteriyor. Sosyal medya süper örneği benim bile akrabalarım İnstaya felan attığı fotolar videolarda Dünyanın en harika hayatlarını yaşıyan çok mutlu harika gibi görüntü veriyor. Gerçekte hem karakterleri leş hemde hayatları Rezalet içinde Boş yere kıyasa girip kendini darlama Bahsettiğin sorunlar öyle şiddetli şeyler gibide gelmedi düzeltile bilir şeyler çokda uzun sürede evli değilmişsiniz. Umarım birileri kafana girip Kendi kıskançlığı yüzünden seni boşama fikrinede sokmamıştır. Kadınların arkadaşları bunu yapıyorlar hep Evlilikleri kıskandıklarından neyse Yinede ne istiyorsan onu yap fakat dediğim gibi Artık ne umuyorsan büyük ihtimal o şekilde olmayacaktır.
027 Yorumla- +1 yıl
Ben boşandım diye bana iyi muamele yapmayacaklar sa varsın yapmasınlar, en azından millet gibi sağda solda zina yapmak yerine evlendim. Kusura bakma ama ben kadınım, güzel bir karşılama konuşma bir bakış, romantizm istiyorum bunlar da yoksa arkadaş ilişkisi gibi ne yapayım öyle evliliği
Cevap sahibi+1 yılVe pek çok kadın gibi bunu istiyorsun fakat bunu için ne yapman gerektiğini bilmiyorsun Hep böyledir zaten Olay senin kendini sevdirebiliyor olmanda O işte bana romantizm yapsın bu işler böyle olmaz. Zorlamaya dikte ettirmekle felan bir yere varamazsın Önemli olan kendi isteğiyle bunu yapması aynı zamanda onun bunu istemesini SAĞLAYABİLMEN. neyse iyi bak o kısım doğru sağda solda sürtmektense aynen evlenmen çok iyi olmuş Ancak yanlızlıktan bunalan daha evlenemeyen ve bir noktadan sonra Çalışıp durmaktan bunalanda çok Geleceğe yönelik iyi düşün aynı zamanda evlenemez evde kalır sürekli çalışmak zorunda kalırsan ne olacak çoğu bunalıyor bu hayattan sana söylim. Tavsiyem işi düzeltmen
- +1 yıl
Bir insan romantik değilse ruhunda yoksa benim bir şey yapmamla hiç alakası yok emin ol. Adam kendisi kabul ediyor ben anlamam hediye vermekten, vs vs. Bir de ben mi öğreteceğim? Ki emin ol öğrenmek istese internette bile belirli makaleler var ama o kılını bile kıpırdatıp araştırmaz okumaz bakmaz
Cevap sahibi+1 yılYapan var valla Benim bi akrabam var. Servet diye dıdının dıdısı olur herneyse Adam çok yakışıklı gerçekten Hatunlar hasta adama Neyse evlendiği haberi geldi herkes şey diyor bu adam bu kadını nasıl aldı Hiç yakışmıyor felan Bende memlekete gittim geçen sene orada gördüm bi selam vereyim dedim Baktım eşide gelmiş Görünce dedim ulan harbi bune lan dedim Kadın Çirkin kara kuru bişi Servet abiyle kıyaslaman mümkün değil nası gitti evlendi bununla Şaşırdım. Sonra tanıştıktan sonra anladım Kadın bi başka çıktı gerek konuşması sosyal becerileri olsun feminen kadınsı yönleri olsun Hele ki hamaratlığı olsun onlarda misafir oldum. Kadın resmen saray mutfağını koydu önümüze 10 parmağın 10 marifet Falan o zaman dedim. Bu yüzden seçmiş demek ki Kadın cidden hak etmiş adamı Servet abi bayada seviyor Filiz ablayı Yani demem o ki işini bilen biliyor gerçekten.
- +1 yıl
Ay Allah senin karına yardım etsin yazık vallahi nasıl bir düşünce yapısı bu şaka gibi
Cevap sahibi+1 yıl10 çeşit yemeğe takılma Ve Sorun diyede nitelemiyorum durumu Albenin düşük adamda arzu oluşturamıyorsun İlgi uyandıramıyorsun Durum böyleyken zaten bunu yapamayacak Onu yapmış olsun zaten otomatik olurdu her şey. Ah ah ama hep böyledir ben bişi yapmim o öyle hissetsin işte şeklinde bekleyiş sonuç vermiyor her zaman ki gibi
Cevap sahibi+1 yıl@Lazımbazıhatalar Nasıl bir düşünce yapısıymışda Allah yardım etmeliymiş cidden çok boş bir cümle Selin ayrıca Mutfak robotu ne alaka sen bunu mu çıkardın bundan Cİdden ikinizin dediği şeyler şaka gibi
- +1 yıl
Ayy asıl senin beyninin olmaması şaka miii
- +1 yıl
Kız haklı, 1940 da yaşamıyoruz 2024 gireceğiz geçmişten ve o düşünce yapısından çık artık be adam
- +1 yıl
Hep kadınların erkekler onlara bakması için biryerlerini yırtması lazım. Siz kimsiniz de kendimizi yırtıcaz. Beğenen böyle beğenir, kimse kimse için bir şey yapmaya mecbur değil. Herkesin eli ayağı var felçli hasta bakmıyoruz, eliniz ayağınız var biraz da siz yapın yemek temizlik.
Cevap sahibi+1 yıl@Lazımbazıhatalar Söyledikleriniz öylesine saçma ki 1940 ne laka anlamıyorum Seks robotuymuş yok mutfak robotuymuş Siz nasıl ki Erkeklerin beğendiğiniz yönleri oluyor kariyeri statüsü veya başka şeyleri Erkekelrinde kadınlarda beğendiği çekildiği takdir ettiği özellikler vardır. Hamaratlıkta bunlardandır Hamarat kadın niteliklidir beceriklidir Buda erkeği çeker. Biz sizin aradığınız istediğiniz talep ettiğiniz şeyler için Biz robotmuyuz kölemiyiz şeklinde size itiraz ediyormuyuz. Cidden bakış açınız aşırı derecede saçma Öte yandan Gerçek arzu gerçek çabayla elde edilir. Ben yan gelip yatayım bana hayran olsun Aynı soruyu kendinize sorun o zaman yan gelip yatıp Bir erkeğin bana aşkından öl demesi ne kadar size saçma geliyorsa Beklemenizde o kadar saçma olur.2024 teymişsiz 2023 aslında daha 1 ay varda Olayın zamanla ne alaksı varsa
Cevap sahibi+1 yılBen karısı hastayken bir şey bekleyenden bahsetmediğim için bunu öne sürmende alakasız. Cidden bencil bir bakış açısı içersindesiniz olay tam olarak şu
Kadın:Nasıl erkek olsun Zengin olsun kariyeri olsun statüsü olsun çekici yakışıklı olsun benim için şunu yapsın bunu yapsın şöyle olsun böyle olsun
Erkek:Nasıl kadın olsun Hamarat olsun evini çekip çevireiblsin cilveli olsun güzel olsun
Cevap : Siz kimsiniz biz sizin kölenizmiyiz hangi devirde yaşıyoruz beni beğenen böyle beğensin
ORTADA Kİ ADALETSİZ BAKIŞ AÇISININ FARKINDAMISINIZ ACABA?
AYNI ŞEKİLDE ERKEKLER BİZ SİZİN BANKAMATİĞİNİZ MİYİZ SİZ KİMSİNİZDE SİZE PARA HARCALIM VEYA NE BİLİM Satatümden kariyerimden vs artık neyse SİZENE deseler Acaba ne düşünürsünüz.
Bakın gerçek budur Her iki tarafında beklediği beğendği talep ettiği sevdiği İstediği Özellikler var. Bizim olsun ama sizin olamaz diye bişi yok bu ne adalete sığar nede Empatiye baya bildiğin bencilliktir. Yani düşünüyorumda ilişkilerin bu kadar berabet gitmesi bana o kadar normal geliyor ki bakış açınız buysa Ben bi kenara geçicem hiç mi hiç bişeyde yapmayacağım Ama o erkek bi anda içinden çoşup bana taparcasına aşık olacak Ya bu dediğiniz düşündüğünüz şey gerçekten mantıklı mı bi sorun kendinize Aynı şekilde sorun Erkek senin için kılımı bile kıpadatmayacağım kolumu bile kaldırmayacağım Ama sen bana hayran olacaksın AŞKINDAN ÖLECEKSİN bana dese Ne saçmalıyorsun sal, akmısın sen demezmisiniz o adama. Özetle Gerçek arzu gerçek çabayla elde edilir. Adam bunu yapmıyorsa kendini sevdirememişsin demektir. Bir insanın önemli olan bir şeyi kendi içinden kendi isteğiyle yaptırabiliyor hale getirmektir Bunu başaramıyorsan sevilmeye layık değilsin demektir Gerçekler acıdır Acı olduğu içinde doğrudur.- +1 yıl
Yahu kız burada senin söylediklerinden bahsetmemis ki? Kız ilgi istiyorum diyor sevildiğini hissettmek istiyor. Sen sırf haklı olayım diye manipülasyona çevirdin olayı.
Cevap sahibi+1 yıl@Lazımbazıhatalar Tam aksine siz manupilsayona çeviriyorsunuz ki olayı dönem ve zamana bağlayıp alakasız yere çekiyorsunuz. "Kız ilgi istiyorum diyor sevildiğini hissettmek istiyor" Bende nediyorum O ilgi alaka istemekle olmuyor diyorum. Aynı şekilde siz nasıl ki ilginiz alakanız belli birtakım şeyler sonucunda oluyor O adama karşı BENDE diyorum ki aynı şekilde belli birtakım şeyler sonucunda o ilgi ve alakayı alırsın diyorum. Beni seven böyle sevsin diyor Sen onu öyle mi seviyorsun gerçekten acaba Nasıl bir insandan nefret etmek için İlla ki bir sebebin varsa Sevmek içinde mutlaka bir sebebin olur. Erkek için bir şey yapmak kölelikse Kadın için bir şey yapmakta köleliktir o zaman Erkekten hiçbir şey vermekten sevmesi bekleniyorsa O zaman Kadında Erkeği sevmek için hiçbir beklentisi olmasın diyorum. Tamamen adil tamamen eşit bakış açısı budur işte Bundan dolayı sevdirememişsin kendini diyorum olay bu He sen ortaya bir şey koyarsın Kadın Erkek farketmez O insan yinede adım atmıyorsa o zaman çeker gidersin Ama bi kenara geçip karşı tarafın durduk yerde ilgi patlaması yaşamasını beklemek son derece saçma olacaktır.
- +1 yıl
Kardeş, durup dururken ilgi beklemedim ben. Zamanında önüne yemekte koydum, çamaşırını elimdede yıkadım ama gel görki yapsam da yapmasamda adamdaki muamele değişmeyince bende artık yapmamayı seçtim. Ben yapmıyorum diye o benden şikayet ediyor bende ondan şikayet ediyorum. Dediğim gibi zamanında çok yaptım ama şu an yapmıyorum diye kötü oldum onun gözünde. Yaptığım zaman da bir artısı yoktu. O zaman neden g’t yırtayım ben enayimiyim
Cevap sahibi+1 yılValla onca yorumdan sonra bunu söylemen duruma ayak uydurmak gibi algılanıyor Baştan söylemediğin için fakat şayet sen birşeyler yaptığın halde bu durum böyle oluyorsa evet o zaman çekip gitmen gerekir. Ama sonrasınıda düşün geleceği iyi hesapla hazırlıklı ol sadece o kadar diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse şayet çekersin gidersin ve hazırlıklı ol sen yinede
Cevap sahibi+1 yılBen koca savunmuyorum söylediğim şeyler geneldir.
En İyi Cevaplar
+1 yılÖzellikle düzgün kelimeler ile gerçekten içinde yaşamış olduğun durumu özetlemişsin 2 aylık evliliğinde seninle ilgili olmayan bir koca ileride düzelir diyemeyeceğim maalesef yaşadığın her gün daha da kendini sinir yumağı içinde bulacaksın bu nedenle bence biraz ayrı kalın
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. Bana göre sen haksızsın... Kocana itaat etmen gerekir. Yani boktan sebepten ayrılık bu işte. Gereksiz. Seni dövmüyor sövmüyor, içip içip gelip sana eziyet etmiyor. Vay gezecemde tozacamda diye ayrılacaksın. Sopan eksik senin nimet azgını
22 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılman lazım
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle gecmiş olsun panik atak bende de var anlıyorum sizi hiç bir zaman bir erkek kendini düşünmemeli kendinden fazla kadınıni düşünmeli o kadını dört duvar arasında mahkum edemezsin n azından elinden tut dısarda yürüyüş yap o kadına degerli oldunı hissetirir devamlı eşine gül bişey kaybetmezsin tut elinden yemege götür ona bir gül bile alsan dunyalar onun olur siz haklısınız eve gelip yatmak nedir yatacaktın neden evlendin
12 Yorumla- +1 yıl
Elimden tutup dışarda gezdirse ne olacak. Onu yapıncada doğru dürüst yapamıyor. Ordan yürüme şöyle yürü, sürekli direktif veriyor. Direktif vermesinden dolayı da dışarıya gitmek istemiyorum. Bir yere gideriz bir şey bakarım telefona bakar ilgi göstermez. Böyle insanla dışarı çıksam nolcak
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun böyle adammı okurmuş yazık gercekten yazık halinize üzüldüm
+1 yılBu kadın kocasından şunu istiyor
.. ilgi istiyor beğenilmek istiyor içten çok hoşsun ve güzelsin seksisin koluna girip saçlarını okşamasını istiyor nazlı olmak istiyor arada bir dışarı çıkıp gezmek istiyor cok şey istemiyor
110 Yorumla- +1 yıl
En odun insan bile öğrenmek isteyen internet den baksa bir kadına nasıl davranılir yazar
- +1 yıl
Cep de demiyelimde seni daha iyi mutlu etmek için uğraşsa daha güzel olur çok mu zor alıp kucağına ne kadar tatlısın demek
- +1 yıl
Nasıl bir hareket yaptı
- +1 yıl
Üzme kendini şimdi ne digim
- +1 yıl
Konusuncada slk slk cevap veriyor
Bilemiyorum benim annem ve babamı hatirlattin. 25 yıldır evliler babam hala odun dhdndngerci şimdiler de bulaşık yıkamayı öğrendi
27 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Seninde dedigin gibi evlenmedende belliymis evlenerek yanlis yapmissin. Ama geri donduremeyiz. Yabanci derken nereli? Esin cogu erkek gibi aslinda ve duzelecegini sanmam. Ya kabullenip hergun ayni seyleri kafaya takip durmayi birakip kendine bi hayat kuracaksin o evin icinde, yasa bosanacaksin cocukta olmadan. Bosanirsan neler yasarsin onuda dusun. Ailen destek olur mu, maddi imkanin calisma sansin var mi? Iyi dusunup mantiginla karar vermen gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılEvlenince düzelir diye virgül koyarak devam ettiğiniz hiçbir sorun düzelmez. Çünkü kimse değişmez sadece menfaati kadar rol yapar
O yüzden yanlış tercih. Ve herkes tercihlerinin bedelini öder10 Yorumla
+1 yılHer şey bu yüzden başlıyor ha düzeldi düzelcke yok ablacım yok bi adamı çocuk yetiştirir gibi düzelmesini bekleyemezsin nasılsa öyle gider bu karaktere işlemiştir keşke evlenmeseydin hiç 🤦
11 Yorumla
+1 yılErkekler evlendikten sonra ilgi göstermez eşine herkes bundan muzdarip gözlemledim bunu..
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz bekle. Acele karar verme. Düşün eşinle konuşmaya çalış. Henüz iki aylık evlisiniz. Eğer seni anlamıyorsa zaten devam etmez
12 Yorumla- +1 yıl
Ah be.. olan olmuş artık. Sen yine de acele karar verme. Biraz düşün taşın.
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirken elaleme sormadın şimdi sormanında mantığı yok ama şu var ki evlenmemenin en büyük kanıtısın yapacak bir şey yok boşanacaksın
06 Yorumla- +1 yıl
Neden sormayayım? Fikir alıyorumx
- +1 yıl
Evlenirken almadıysan evlendikten sonra almanın bir manası yok evlenirken sanane onane ama evlendikten sonra bana yardım edin olmuyor
- +1 yıl
Neyse boşan gitsin bir daha evlilikten sevgililikten vs herseyden uzak dur
- +1 yıl
Ben yardım beklemiyorum sonuçta hayatımın kontrolü benim elimde bir başkasının değil. Sadece fikir almak istedim. Kafam karışık olduğu için. Ötesi yok. Ayrıca evlenirken de ailemden fikir alarak evlendim. Ama onlar bana saygı duydukları için karışmadılar çok fazla
- +1 yıl
Yok boşanırım 4-5 kere daha evlenirim canım öyle istiyor
- +1 yıl
Hayat benim hayatım rahatsızsan yorum atmasaydın buraya 😸
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıl4 yil beraberken kadin ruhundan anlamadiginin farkinda degilmiydin farkinda olmadiysan sorun sende yok farkindaysan farkinda oldugun halde niye evlendin hata yine sende
00 Yorumla
+1 yılKrndisi yabanci ama musluman anladigim kadariyla kapalisin eşin açilman konusunda haklı kız kardeşiyle eş aynı degil
Diger konuda anlasamiyorsan cocuk yapmadan ayril00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılCocuk yapmayın anlaşmalı en guzeli aslinda.
Anlaşmalı bosanma için sure şartı mi var
11 Yorumla
+1 yıl4 sene birlikte olup sonra evlendiğin kişinin dans etmeyi sevmediğini ve ortak hobinizin olmadığını öğrenmeniz çok büyük bi tespit tebrik ederim
00 YorumlaZamanla köreliyorsun eşin gibi birine dönüyorsun
04 Yorumla
+1 yılİki medeni insan gibi eşinizi karşınıza alın konuşun
01 YorumlaBoşanınca bir daha evlenme ihtimalinin %90 falan azalacağını biliyorsun değil mi?
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 900 cevap paylaştı. Ona aptallık demeyelim umut idi boş çıktı maalesef insanlar bir şeye ihtiyaç duyunca insan oluyorlar elde edince bunların hepsini unutuyorlar
00 Yorumla
+1 yılBoşanma Konusunda anlaşırsınız tek celsede boşanırsınız. Çekişmeli tek celse.
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlginç bir durum. 4 sene sevgili olup 2 ay evlilik bitme noktasına gelmiş.
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir insanla ömür geçmez tabiki sen karar vereceksin ancak benim düşüncem bu
09 Yorumla- +1 yıl
Mesela kendimden örnek vericek olursam benim içim içime sığmaz gezmek yeni yerler görmek isterim
Hiç bi yere gidecek vaktim yoksa bi kahve içmeye çıkarım arkadaşlarla
Kimseyi bulamadıysam sahile giderim örneğin tek başına oturmak yürümek için
Duramam yerimde asla
O yüzden seni çok iyi anladım
Siz tamamıyla farklı insanlarsınız bence - +1 yıl
Karakterlerimiz zıt zaten. Ben kitap okurum, onun kitapla alakası yok. Müzik dinlerim o asla müzik sevmez. Dans ederim, o asla dans etmez. Şarkı söylerim söylemez. Dinine çok bağlı bu yüzden de bir çoğu şeye karşı. Ben piyano kursuna gitmek istiyordum, ne saçma şey o boş ver deyip hevesimi kursağıma gömdü daha neler neler sonra da gelip diyor yüzün neden asık, sen beni hiçbir alanda desteklemiyorsun. Hastayım, sormuyorsun. Ben iyiyken sen de iyisin. O zaman öyleyken gelecek bir sürü insan bulurum. Onun özelliği ne!
- +1 yıl
Ortak noktanız ikinizin de İnsan olması dışında pek yok gibi.
Ortak noktalar bir kitap üzerine konuşmak tartışmak birbirine kitap hediye etmek bunlar harika şeyler
Sevdiğin kadına Şiirler okuyabilmeli insan
Ben kendim de şiirler yazdım mektup yazdım gönderdim sevdiğim kıza
Ayrıca Dans etmek ve müzik dinlemek inanılmaz kafa boşaltan keyif veren şeyler Özellikle çok büyük bir Sezen Aksu fanıyım ben 😊 - +1 yıl
Aşk evliliği mi yaptın? Öyle desem böyle bi adama nasıl aşık oldun diye kendi kendime soruyorum
- +1 yıl
Mutlu olmadığın yerde huzurlu da olamazsın artık
Allah kazasız belasız ayrılığın bile hayırlısını nasip etsin
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl başardın 4 yılda bunları görememeyi az bi sürede değil:)
01 Yorumla- +1 yıl
Cips. kokayla gelmisse harbi kadin ruhundan anlamiyo :)))
Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Nereli 2 ay gibi koşa sürede nasıl biter bir evlilik bence sen şeker kontrolünü iyi yap sinirlenme düzelir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha 2 aylık evlisin bu ne hız biraz zaman verin bence bir birinize
01 Yorumla Vah vah selin yazık sana kadınlar çiçektir sulamak lazım
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılBence adam mal çünkü evlenmedende seni elde etmiş birde senle evleniyor
04 Yorumla- +1 yıl
Sende malsin demeyi unuttum
- +1 yıl
2. Elin kıymetini eskiten bilir kocana sahip çık sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılGezmeyi tozmayı seviyordur ama kendi parası yoktur. Koca parası ile gezecek.
00 Yorumla
+1 yılOnu kendine bağlaman sana değer vermesini üstüne titremesini ve ilgili olmasını sağlaman gayet basit bu sayede seni cepte görmemiş olur kaybetme duygusunu aşılamış olur ipleri eline alırsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı. Sabret
Sakin kal
Takma10 YorumlaEşin bulmuş bunuyor zor bir durum sana bişey sormak istiyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden önce de aynı problemleri yaşıyorduktan sonrasını okuma ihtiyacı duymadım göre göre evlenmen senin hatan
00 Yorumla
+1 yıl4 yıldır içinde bugün mü anladım tam dayaklıksınız
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı. 2 ayda boşanırsan ünlüler bile şaşırır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılavukata git o halleder
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu dediklerinden yola çıkarak bir an önce Bisan.
00 Yorumla Kafanı topla anlaşmalı boşan
00 YorumlaSende tepkilerini düzelterek zaman ver biraz bence
21 YorumlaAile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Eğer kararında netsen uygulamaya gecmelisin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. evlenmeyeydin o halde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDavayinac ozman
00 Yorumla
+1 yılProblem varsa niye evlendiniz ki
00 Yorumla
+1 yılaldat o zaman sende
00 YorumlaHayırlısı olsun boşanmak kötü değil
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı
00 YorumlaHayırlısı hakkınızda
00 YorumlaBoşan gitsin
00 Yorumla
+1 yılKiyamam sana kanka beaa