Eşim kadın ruhundan anlamıyor, bana sevgi göstermiyor. Boşanmak istiyorum ona da yanaşmıyor. Ne yapmalıyım?

Eşim ile 4 yıldır beraberiz 2 aydırda evliyiz. Evlenmeden önce de aynı problemleri yaşıyorduk fakat ben biraz aptallık edip evlenince düzeleceğini düşündüğüm için evlendim. Artık okadar bunaldım ki kendimi hastalıklı ve sorunlu olarak görmeye başladım. Aslında sorunun temel kaynağı, eşimin tavırları ve hareketleri. Ben panik atak hastasıyım ayrıca şeker problemim olduğundan çabuk sinirleniyorum parlıyorum, bu rahatsızlık son 1 sene de başladı. Önceden böyle tahammülsüz değildim. Ama şeker hastası olanlar bilir şekerin sinirleri çok bozduğunu. Herneyse, eşimden çok soğudum. Sebebi ise kadın ruhundan hiç anlamayışı, bana sevgisini çok fazla göstermemesi , hastalığımda da bana destek olmaması, ve ortak hobimiz de yok doğru düzgün. Ben gezmeyi tozmayı dans etmeyi seven bir kadınım, o mülayim eve gelir yemek yer maç izler kahve içer yatar uyur. Hayatta bir kere 26 yaşında olacağım, hiçbir şey yaşayamıyorum millete özeniyorum boyna. Bu akşam içimi açtım ve anlamasını bekledim ama bana ‘sus artık ‘ ‘gerizekalı’ gibi kelimeler kullandığı için bende üstelemedim çıktım odadan. Ben ayrılmamak için orta yolu bulmak istiyorum ama o orta yolu bulmuyor, hep kendi dediği olsun istiyor. Ben şu an tesettürlüyüm, açılmak istediğimi söyledim benden ayrılacağını söyledi. Bende ona dedim ki kız kardeşinde açıldı ama onu silmedin, ben senin karınım nasıl hemen silebiliyorsun vs dedim, hiçbir şey söylemedi. Henüz 2 aydır evli olduğumuz için de anlaşmalı boşanamıyoruz. Çekişmeli boşanmamız gerekiyormuş, birde kendisi yabancı. Ne yapayım ne edeyim kafam allak bullak oldu. Ben haksızıyım bilmiyorum ki

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, az önce eve geldi, cips kola abur cubur felan getirmiş bana özür diliyor, hiç oralı olmadım. Bukadar sert çıkmak istemezdim aslında ama gerçekten sert çıkmasam da bir şey değişmeyecek, aynı şeylere devam edecek. Böyle aramıza mesafe koydum. Bakalım ne olacak.
Eşim kadın ruhundan anlamıyor, bana sevgi göstermiyor. Boşanmak istiyorum ona da yanaşmıyor. Ne yapmalıyım?