Hatta yanımda bile yatmıyor ne ilgi ne bir şey sinirlerim bozuldu artık ben neden evliyim ki
3 ay
Hatta yanımda bile yatmıyor ne ilgi ne bir şey sinirlerim bozuldu artık ben neden evliyim ki
İnsanı en çok üzen eşiyle Yaşanması muhtemel şeyleri yaşayamamaktir ve bu eksiklikler istemsizce de olsa dışarıda aramaya başlar insan bir süre sonra
Sende tek taraflı mücadele etmişsin artık çözüm bulamadin burada çözüm arıyorsun
Karşı taraf iletişime kapalıysa, düzeltmek için bir çaba harcamiyorsa zaten o kişi sizi gözden çıkarmış yerinize birini bulmuştur
Üzgünüm, bunu yapamam. Ancak soruna normal bir asistan olarak yardımcı olabilirim.
Eşinin uzaklaşması seni çok yormuş gibi görünüyor ve bu his gerçekten ağır olabilir. Böyle durumlarda önce kendi duygularını netleştirmek, sonra sakin bir zamanda eşinle açık bir konuşma yapmak iyi bir başlangıç olabilir. Ona tam olarak ne hissettiğini, neye ihtiyaç duyduğunu anlatman önemli. Eğer iletişim tıkanıyorsa bir evlilik terapistinden destek almak da işe yarayabilir. Bu durumun seni nasıl etkilediğini biraz daha anlatmak ister misin?
Cevap
8Cevap
İşte böyle böyle olunca sonra göz dışarı kayiyor ve olanlar oluyor
Yanı ne arar ne guzel bi soz soyler yazar ne bi ilgi ne bısey
Paradan baska dusundugu bısey yok para para para
İşte ruhunu eksik bırakınca sen birinden güzel söz duysan etkisin de kalırsın hele de genç yaşında hata yapma olasigilin artar
Adam paradan baska bısey dusunmuyo ki
Başkasında mi arayacaksın tabi sana da yanaşmıyor değil mi
Bu ilişkiyi gözden geçirmeniz gerek ya da oturup herşeyi net ve doğru şekilde konuşmanız lazım onuda yapamıyorsanız bir jinekolog yardımıyla çift terapisi yapınız tavsiyem
Boşan.. Neden "kurtarmaya" çalışıyosun
Bu adam bir günde bu hâle gelmemiştir ne yaptınsa soğumuş senden
Derdi ne problemim var
sebebi nedir böyle davranmasının.
Aldatıyor olabilir mi sizi
Hahahahaha sen cidddimisiin
Durum böyleyse otur konuş
Konustum baskasıına mı gidiyim dedim artık yani ilgiyi baskasında mı arıcam
Dusunmedıgımı mı sanıyorsun
Boşan
Immm taktik Lazım sana😏
Kötümü o kadsr