Ge ber de kurtulayim senden diyor
Babam beni niye sevmiyor?
Ge ber de kurtulayim senden diyor
Niye sevmiyor beni ben ne yaptım ki
3 kardeşiz bi beni sevmiyor... nefret ediyor benden... küçükken kardeşim yâda ablam ( öz ablam değil) hastalandığında hemen ilgilenirdi ben hasta olduğunda hiç ilgilenmezdi hatta ilgisini çekmek için hasta numarası yapardım ona rağmen ilgilenmezdi... bi ara zehirlenmiştim beni hastaneye götürmesini istedim " Çok yaşa de kurtulayim senden " dedi...
Çok saçma bi sebepten beni evlatlıktan reddetti... Niye ablamla kardeşimi severken benden bu kadar nefret ediyor halbuki en çok ben ilgileniyorum onunla
Bu bir problem değil ki, salla gitsin, zaman geçince anlar.. benimki dahada kötü şeyler yaptı (2002) şimdi ise benim abim bakıyor ona. Abimde ona babamız olduğu için bakıyor, yoksa bakmazdı o da.
Benim daha yazmadığım birçok şey var... seninkilerle aynı mıdır bilmiyorum
Işte salla gitsin diyorsun ama psikolojik bi hastalığım olduğu için strese girip kendime zarar veriyorum az öncede babamla kavga ettim onun yüzünden yine kendime zarar verdim
Ailede olan şeyler ailenin arasında kalması gerekiyor, bende bu yüzden açık açık konuşmadım. Kisaca konuştum. 7 yaşımda olan şeyler 28 gelince pişman oldu.. 21 yıl sonra aklı başına geldi.
Değmez, hanım efendi. Beden senin, ona ne faydası var ne de zararı.
Suikastı denemek istedim, ama bir düşünüyorsun, buna değmez diyiyorsun. Hayatı verdiler sana gerisi sende.
Böyle düşünebilirsin, babanın kafası biraz gitmiş, ne dediğini bilmiyor, inşallah yakın zamanda iyileşir dersin (kafanda) bitti. Kendine odaklanırsın
Cevap
5Cevap
Hayatımda hate yapan kimi görsem hep babası yüzündendi
Yalancı çoban misali sürekli hastayım diye yalan söylemişsin doğruyu söylediğinde bu sefer inanmamış sana.
Bunca şey yazdım burdan bunu mü çıkardın
Evet
boş ver sevmesin öz de degil
Babam öz ablam öz değil
Karmaşık kafam karisdi
Neden sevmezsin ki
Bende bilmiyorum... Ya insan çocuğunun suratına nasıl ge ber de kurtulayim senden der ki... o kadar nefret ediyor ki benden az önce kavga ettik... benim de psikolojik bi hastaligimdan dolayı kendime zarar veriyorum... onun stresiyle kendime çok kötü bisey yaptım
Çok yalnış
Ney yanlış?
Ya insan çocuğunun suratına nasıl ge ber de kurtulayim senden der ki! Çok yalnış
Ne o sebep?
Bende bilmiyorum... Ya insan çocuğunun suratına nasıl Çok yaşa de kurtulayim senden der ki... o kadar nefret ediyor ki benden az önce kavga ettik... benim de psikolojik bi hastaligimdan dolayı kendime zarar veriyorum... onun stresiyle kendime çok kötü bisey yaptım
Çok yaşa yazmıyor bu arada orada... ge ber de kurtulayim senden yazmıyor
Annem de farkında... beni savunuyor evde arada kavga çıkıyor anneme şiddet uyguluyor ben ayırmaya çalışınca ordan bende darbe alıyorum... sonra da iş dönüp dolaşıyor bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?